onsdag

Hej!
Igår hade lilla jag namnsdag och min söta David kom hem med massa godsaker och en skvallerblaska till mig som han hade köpt! Han vet vad jag gillar!
Sedan lagade vi två ugnspannkaka tillsammans och när mamma kom hem så hade hon också en namnsdagspresent med mig som jag ska visa er sedan! Ett jättefint pärlarmband och tre par örhängen!
Åt god middag och sedan kollade vi på Idol och jag pluggade (eller iallafall försökte) rättskunskap. Blä.
Idag hade jag prov klockan 10 och det gick väl sådär.. eller jag vet faktiskt inte. Missade på två frågor helt klart. Ena värd fem poäng (jävligt störande) och den andra bara värd ett poäng som tur var!
Sedan hade vi geografi (världens segaste lektion) och nu har vi info o. layout.
Ikväll ska jag nog på Ettornas afton, som är en slags tillställning i Blg:s gymnasium varje år. Innan dess ska vi nog sätta oss på Lilla Monaco uppe på Blackebergs torg, haha.
Nu vill jag sluta.
35 minuter kvar..

jag åt djur idag (!!!!!)

Hej!
Idag började jag klockan åtta med två tråkiga lektioner.
Efter det hade jag som vanligt håltimme i tre timmar så jag åkte hem till David som inte ens hade en tanke på att vakna för dagen. Han sov till tolv, fem timmar längre än mig och vi gick och la oss samtidigt. Haha.

DAGENS ÄCKLIGA:
När jag kom hem hade jag fortfarande inte ätit frukost och klockan var tio, så jag rostade mig en macka med ost och tog på ett salladsblad. (mackan var väldigt god...)

När jag sedan skulle lägga in salladen i kylen så tyckte jag att den såg liiite konstig ut... kollade närmre...
och ja..det var små äckliga svarta och gröna djur i överallt i hela salladen som jag precis glufsat i mig!

Fattar ni hur jävla äckligt det är? Och hur jävla äcklad jag blev?!

(Ringde mamma i panik)

Jag: mamma! Det var massa djur i salladen jag åt!! Jag säkert precis svalt massa djur!!
Mammas kommentar: ja men vad bra, då kan du ju vara med i alla dom där äckliga programmen som dom vill att man äter levande djur i.

Usch, fy och helvetes blä vad äckligt. Ursäkta franskan.

Well..åkte tillbaka till skolan och hade geografi. Fyfan vad roligt det är! Inte.
Sedan satt jag kvar i skolan från 14-17 och pluggade. Duktig? ja.

Åkte hem till David och käkade korvstroganoff (utan djur-sallad) och kollade lite på tv.
Har precis skrivit en liten sammanfattning på rättskunskapen, men jag kommer aldrig hinna lära mig allt tills på onsdag iallafall.

Såg nu att AIK leder med 1-0
Hata DIF.
(deprimerande inlägg?)

jag dödade en spindel idag (YES!)

tjofaderittan fittan (hoppsan)
Igår vid fyra kom familjevänner + Cassandra hem till oss på middag. Drack välkomsdrink (Mojito) och lite bubbel, sedan hade Anders hade gjort cp-god lasagne till middag. Hade även bläckfisk-pasta (läskigt!) med räk/kräftsås som också var väldigt god! Till maten blev det också bröd, ostar och sallad gjord av självaste mig!
Vi var sammanlag 13 stycken och det var riktigt trevligt!
Sedan åkte jag och Cassandra och Linus (familjekompis som är ett år yngre än mig) hem till Linus som har en egen lägenhet i Abrahamsberg. Julia kom också dit och vi satt och drack och pratade till två. Tog sällskap med Julia hemåt (jag gick till David) och fastnade framför datan tills David kom hem vid halv fem, haha.

Idag har jag varit hos Cassandra i Kristineberg och pluggat rättskunskap (BLÄ!). Men det går så mycket bättre och blir så mycket roligare när man är två!
Åkte sedan hem till David och nu vid 7 ska Davids familj iväg på hockeymatch, men jag orkar inte följa med så jag åker hem till mig och David kommer senare efter matchen!

lite rosé och ljus

Ja, nu blev ni nyfikna va?
Igår åt vi som sagt på Nockeby pizzeria. Sedan kom min snälla mamma och hämtade mig och David för att åka hem till oss.
När vi kom hem stängde jag in David på mitt rum och fixade den lilla överraskningen.
När han kom ut så hade jag, på uteplatsen på min altan, dukat fram vindruvor, rostad majs, rosé och fanta, massa ljus, filtar och lite musik. Vi satt ute i lite drygt en timme och pratade om allt möjligt och bara hade det bra!
Sedan gick vi in och hade tv-race. Haha. Efterlyst, någon dokumentär, Navy CIS och 2½ men. Och efter det - läggdags!

torsdag!

Tjingeling!
Inatt sov jag som en liten prinsessa och ville absolut inte vakna upp ur min skönhetssömn. Men jag var tvungen. Klockan var ställd på 6.50 och jag skulle ha redovisning av en novell i svenska klockan 8.00. Det gick finfint och sedan begav jag mig hemåt eftersom jag hade tre timmar och 40 minuters håltimme framför mig. Köpte hem frallor som jag och David (som precis steg ur sängen när jag kom hem) delade på.
Sedan stack jag tillbaka till skolan till 12.40 då vi hade filosofi och sedan geografi. Boring.
Nu sitter jag kvar i skolan med Cassie, Frida och Anna eftersom vi alla har saker vi ska göra om bara någon timme och därför inte orkar åka hem emellan.
Jag ska vara simtränare klockan 17 i Vällingby, så jag ska dra mig runt halv.
Ikväll jobbar David för första gången på Hotell Rival, det kommer nog gå jättebra. Han jobbar 17-02, så jag hade planerat att sova hemma, men han bad mig att jag skulle sova hos honom så jag var där när han kom hem från första dagen på jobbet. Eftersom jag är en sådan otroligt gullig flickvän så offrar jag mig såklart och sover hos honom! I nästa inlägg får ni ännu ett bevis på att jag är en supersöt flickvän, tjohej!

onsdag

Hello everybody!
Nu har jag gjort klart filosofiläxan. Det gick sådär, men vad fan ska man göra. Jag är inte smartare än så. Just filosofi är ett svårt ämne för mig, eftersom jag är en sådan person som måste ha allting svart på vitt och det händer inte ofta att jag svävar iväg i filosofins tankar och är "djup" av mig. Haha. Men men.

Nu ska jag iväg till David.
Han, jag, Samuel, Matilda, Marcus och Anna ska äta middag på Nockeby Pizzeria klockan 18.
Sedan ska jag och David hem hit till mig. Har fixat en liten överraskning till honom.
Igår var det ju den 22a, alltså vår månadsdag (Cassandra, du glömde igen. SKÄRPNING nu!) men eftersom jag och Liza var på inspelning av Boston Tea Party (som förövrigt var jättebra!) å kunde jag och David inte hitta på något då, utan tar det ikväll istället!

Vi hörs sen!
Puss/M

fan

Död åt Filosofi
Död åt Tengil

Kände för att låta lite djup nu när jag ändå är mitt inne i filosofiläxan
Måste fortsätta nu. Har en mysig kväll att se fram emot!

veckans planer!

Eftersom denn dag redan är förbi så börjar vi med imorgon

Tisdag:

Skola 08.00-15.00
Åka in och se på inspelning av Boston Tea Party med Liza
Onsdag:
Skola 10.00-14.20
Torsdag:
Skola 08.00-15.40
Simtränare 17.00-18.30
Fredag:
Sex och samlevnad-föreläsning på Oscarsteatern 9.30-12.00
Vet inte om vi har skola efter det? Isåfall har vi en lektion på typ 20 minuter..värt.
Inga planer för kvällen än
Lördag:
Om jag inte ska göra något annat så ska jag vara med på middagen här hemma med några gäster
Söndag:
Bakis?

SKIVA 26 april 2010!

Justfan, måste ju berätta för er att jag, jenny, Liza, Fredrika och Ellinor i min klass har skiva den 26 april Kings Town precis vid Skanstulls tunnelbanestation.

Middagsbiljett kostar 370 kr och eftersläppsbiljett kostar 120 kr!

Hör av er om ni vill komma och av någon konstig anledning inte fått inbjudan av mig på facebook!
Roligt om så många som möjligt kommer och röjer gärnet. Det kommer bli awesome!

Jag kommer nog påminna er minst femhundra gånger, men hellre för många gånger, än för få!
Puss på röva

skoltrött?

fan, jag har gått i skolan i typ tre veckor och jag är redan skoltrött. Tills imorgon har jag min första riktiga läxa och jag känner bara fy och blä.
Fast..nu är det fan bara ett litet tag kvar till studenten! Och året har ju massor av roligheter att bjuda på som tur är.
Kryssning med treorna (hoppas på!), mösspåtagning, skivor, egna skivan, flaket, mottagning, slutskiva. Ja, massor finns det att se fram emot! Kommer bli så himla roligt!

fler scannade..


Haha, jag är mig lik..

Min underbart fina mamma

Ja, det är jag. Haha


Niklas och jag. Söta va?

Och nu till den bästa bilden av alla...

TADAAA!
Haha! Snygg va?
Förresten ser min glugg ut sådär, för er som trott att jag snackat skit när jag sagt att jag fick igenom en tia emellan. Haha

Varför händer saker den personen som minst förtjänar det?

Har nu fått in lite scannade bilder på datan. Här är min bror Niklas när han var liten.
Var han inte världens gulligaste barn? Åh.


JAG ÄLSKAR DIG NIKLAS!!

handlat

Såja, nu kan jag visa vad jag köpte idag. Inte så intressant, men vad ska man annars förgylla denna otroligt intressanta blogg med? Hehe

Plånbok från Åhlens

Randig tröja från H&M.
Köpte den några storlekar förstora. Snyggast och skönast så.
Liten söt ficka på bröstet också (om ni inte ser det)

måndag

Ah, svårt det var att stiga upp ur sängen idag. Måndagar är alltid jobbiga tycker jag. Första dagen av fem skoldagar framför sig..blä. Men men.. Började iallafall klockan åtta med Info o layout och det är ju ett helt okej ämne. Sitta vid datan och skriva lite.
Sedan hade vi filosofi och fick arbeta själva. Jag, Jenny och Liza passade på att sticka hemåt eftersom vi inte skulle börja förrens klockan 13.20 igen. Väl hemma kollade jag på Top model och nördade mig framför fjortisbloggarna som man på något sett inte kan slitas från, även fast man inte gillar dem (kanske därför de har så jävla mycket läsare?)
Sedan stack jag tillbaka till skolan och hade geografi och efter det stack jag in till stan. Fick hem 50 kr på Åhlens förra veckan, så jag köpte en söt liten plånbok. Fick också med mig en söt, randig tröja från H&M för 99 kr. Nice. Ni får se det sen när jag hittat kameran som jag tror är hos David. (haha, precis när jag skrev det så skulle jag bara kolla om den var här hemma för säkerhets skull, och det var den. Så ni får se i nästa inlägg, BRA VA?)
Mötte upp David som hade varit på arbetsintervju på hotell Rival. Han ska provjobba där tors, fre, lör! Roligt för honom, men mindre roligt för mig som inte kommer få se lika mycket av min söta D.
Nu ska jag ta kort, hörs om någon minut!

Lilla Tigger fyllde förresten två bast förra lördagen!

igår

Igår var det full rulle hela dagen. Men det är sånt som jag föredrar! Dessutom hann jag med många glas vin eftersom jag började redan klockan 12 på dagen och drack till 1 på natten, haha. Inte nådigt, 13 timmar.
Klockan 11 var det dop/bröllop i Ängbykyrkan. Linn som jag är barnvakt till har ju fått en lillebror, Vincent, så det var han som döptes och mamma och Anders är nu gudföräldrar till både Linn och Vincent. Peter och Pauline passade också på att överraska alla med att gifta sig! Jätteroligt tycker jag verkligen!
Efter kyrkan åkte alla till Ängby slott där vi började med litte champagne utomhus på gården, och sedan åt vi trerätters. Jättegott och hur trevligt som helst var det! Och så himla bra väder!
Vid halv fem-tiden kom Davids pappa och hämtade oss eftersom David skulle vara borta på middag klockan 18. Jag, Peter och Maria hade lite Happy hour när David hade gått och vid åtta gick jag till Tess som fyllde år och hade middag. Vid halv elvatiden mötte jag upp Jenny, Maja och Liza vid Hötorget och sedan gick vi till Laroy och partade litegrann. Man har så roligt med dom tjejerna. <3
Vid ett-tiden drog jag mig hemåt. Min kropp var lite trött efter den fullspäckade dagen och jag kände att det var dags att åka hem till sängen!

vad gjorde ni i helgen?

söndag

Hejsan!
Idag vaknade jag och David halv tolv. Sedan dess har vi bara tagit det lugnt. David har kollat på två fotbollsmatcher och jag har "pluggat" (nej det har jag inte..jag har kollat på idol-repriser på tv).
Halv sju kommer Marcus, Matilda, Mille, Thomas, Monica och Frida hit på middag. Vi ska äta Kycklingköttbullar med nudelsallad och David ska göra en jättegod drink till alla oss som han gjorde även i fredags till mig, mamma och Anders. 
Jag har förövrigt lite ont i skallen efter gårdagen. Skriver om igår i nästa inlägg! 

Ludwig Wittgenstein som jag ska skriva om i filosofin...blä och fy

i köket

Jag:
Jag älskar min mamma!
David:
Jag älskar min söndagslunch

Fredag

Godmorgon!
Nu sitter jag på min första lektion - webbdesign. Den slutar klockan 11, då jag har lunch och sedan har jag Rättskunskap och klockan 13 slutar jag.
Då ska jag möta upp David vid Brommaplan och hyra en film till ikväll. Sedan ska vi in till stan och försöka hitta någonting som jag ska ha på mig imorgon, då jag ska på dop.
Ikväll ska vi ta det lugnt. Det blir att grilla till middag hemma hos mig med mamma och Anders och sedan kolla på filmen vi kommer hyra. Myskväll helt enkelt.

bild från London

torsdag

Hej!
Idag skulle jag endast gått i skolan från 8-9, men eftersom mamma ringde och väckte mig klockan 8 (eftersom jag hade glömt att ställa klockan igårkväll) och jag hade ont i halsen, så blev det ingen skola för mig. Jag somnade istället om bredvid David och sov till 10. Gick upp och kollade lite på tv, åt frukost med David och sedan satte jag mig och skrev en idéskiss till mitt projektarbete jag ska ha det här året.
Vid fyratiden skka jag iväg till Vällingbybadet och vara simtränare, innan dess ska jag ta mig en dusch och så.

5 timmars runtspringande

Å herregud vad trött jag var när jag kom hem.
Slutade 14.20 och direkt efter det åkte jag till Vällingby, sedan Brommaplan, Alvik, Fridhemsplan, Odenplan, Rådmansgatan, Hötorget och T-centralen för att lämna CVn. Klockan 19 var jag klar, 29 CVn fattigare med ben som spaghetti. Som tur var så hade jag David med mig sedan Alvik. Han var min räddning för dagen. Utan honom hade jag garanterat vänt hem efter Odenplan.
Jag åkte hemåt och David på DIF-matchen. När jag var på väg hem så ringde mamma och sa att Tigger mådde dåligt och att hon skulle ner till Djurakuten med honom. Han hade blivit biten i ena frambenet och hade ont. Men fick lite smärtstillande och antibiotika, så det är lite bättre nu. Han ligger och sover och jamar inte för fulla muggar iallafall.
Jag och mamma har haft en riktig tv-kväll med "Sveriges fulaste hem", "Svenska Hollywoodfruar", "Roast på Berns" och nu "Navy CIS". David är och tar en öl eller två efter fotbollen. Har ännu inte bestämt mig för om jag ska vänta på honom eller gå och lägga mig innan. Hm.

saknar dig. kom hem!!!

håltimme

Hej!
Nu sitter jag hemma på håltimme. Har håltimme från 9-13.20. Inte illa.
Har precis skrivit ut typ femhundra exemplar av mitt CV. Ska söka jobb efter skolan. Måste fixa pengar till allt som händer när det gäller studenten och så vidare. Mycket roligheter (som dock kostar ett antal kronor) nästa år.
Så nu blir det McDonalds eller vad fan som helst.

bild från i lördags.
Ingen aning om vem killen är..

torsdag

Haha, fan vad dåligt jag mått hela dagen idag! Fast som man brukar säga så mår jag ju som jag förtjänar efter gårdagens bravader. Men det var fan värt det, för det var väldigt lyckat och roligt!

Jag, Maja, Jenny och Liza kollade på fotbollen med David. Sedan mötte vi upp Agnes, Hanna och Jesper (Anna, Davids familjs utbytesstudent, följde också med. Hon är 20 år och kommer från USA)
Först satt vi på Chaplins bar och lyssnade på kareoke (och sjöng med för fullt till kareoken) och drack rosévin.
Sedan gick vi till Spy bar och festade vidare till halv tre (för min och Annas del) då vi tog en taxi hem. De andra söta små singelflickorna åkte hem med annat sällskap, till andra ställen, haha.

Som sagt var jag inte på topp när jag vaknade, och är fortfarande inte. Måste sova snart. Det känns som att jag gått runt i en dimmig bubbla hela dagen med huvudvärk och illamående. När jag skulle läsa på lektionen så svävade bokstäverna iväg. Mysigt...inte.

Sitter och kollar på gamla avsnitt av Big Brother just nu, men snart blir det nog ett snack med kudden. David sa nyss att jag snarkade väldigt mycket inatt och att han vaknade av att det luktade vin...ja, det var jag. Haha.


jag och älskling!

09-09-09

Idag är det den 9 september, vilket betyder att min lillebror Niklas skulle fyllt 17 fina år.

Jag åker väldigt sällan till graven eftersom jag tycker det är ganska obehagligt och känns overkligt.
Men idag ska jag (och kanske David) följa med mamma dit.

Älskar dig och saknar dig enormt mycket Nicke!
Hoppas du har det fint där du är.
/Syrran

Onsdag

Måste erkänna att jag är lite snurrig i bollen (bakis) efter gårdagen. Men det kanske tas igen ikväll, om jag bestämmer mig för att haka på sällskapet ut för att först kolla fotbollen på någon krog och sedan köra en liten runda på stan! Min David ska ju ändå iväg och spela ishockey ikväll så jag komemr ju bara sitta hemma och ruttna i soffan.

Idag började jag klockan 10 med rättskunskap och sedan hade jag en tråkig håltimme till 13.20. Nu har jag Info o. Layout så det är därför jag kan sitta och blogga lite. Jag har redan klarat testet vi ska göra, då vi ska lära oss att skriva med rätt fingrar på tangentbordet (vilket suger, men jag är duktig)

Efter skolan ska jag möta upp David här i Blackeberg. Han ska till någon affär och köpa en hockeyhjälm och slipa sina "grillor" eller vad man nu kallar skridskor för om man ska vara ball. Sedan ska vi nog hem till honom och slappa lite inför kvällen.

Jag och Tova på Nivå 22 för ungefär tretusenfemhundra år sedan känns det som.
Dom där drickorna är för övrigt jävligt goda! Den heter någonting på O som jag inte kommer ihåg just nu (typ ouz eller något). Jag har bara sett dem på Nivå 22 förut, men på N'see bar fanns de. Så jag drack två stycken igår! De smakar som RedbullVodka!

Igår, tisdag.

Hallå i stugorna
Igår hade jag bara skola till halv 12. Åkte då hem till David och kollade på tv och slappade med honom.
Vid sjutiden tog vi två drinkar var i hans bar och sedan åkte vi in till Retro och tog några glas till och pratade gamla underbara minnen som vi har tillsammans, så fint att vi två har varandra. Jag älskar den människan så jävla mycket.
Sedan mötte vi upp Ian och Engel och gick till N'see bar och drack ytterligare lite, haha.
Jag och David var hemma när klockan var drygt ett.

<3

David - tack för att du finns. Med dig är jag stark.

fler bilder från Gällnö








haha det finns fler, mycket värre bilder, men dom tänker jag INTE visa :D

Äntligen Fredag!

Hej!
Nu sitter jag i skolan på webbdesign. Vi ska göra en egen hemsida om golf, haha. Vi håller på och fixar med tabeller. Den här lektionen slutar om 20 minuter och sedan har jag lunch. 

Dagens lunch:
Spaghetti Carbonara Vegetarisk dito Glass till de stora och de små'

Gulligt med glass. Haha. Vi får alltid spaghetti med antingen köttfärsås eller carbonara på fredagar. Tycker att de borde göra något annat (godare) då eftersom såserna är så jävla blaskiga.
Well well cykelställ..

Efter lunchen har jag rättskunskap (3&//(&%%&##!!!) och sedan slutar jag!
Då ska jag åka och möta upp mamma vid Fridhemsplan och kanske köpa en jättesöt väska jag såg på Åhlens igår. Har dock inte bestämt mig riktigt än. Tillfället får avgöra när jag väl står där.
Sedan ska jag hem till David och ikväll klockan 19 ska vi på "drink" hos Acke (Jombes storebror) i hans nya lägenhet och sedan ska jag och Josefin ut!

Nu ska jag fortsätta med min fina golf-hemsida.
Peace out

Haha, kolla vad jag hittade på mitt konto i skoldatorn.
Jag och Tova mitt i ett skrattanfall i Magaluf förra året

Sommar med Göran

Igår var jag tränare från 17-18.30, gick jättebra. Tiden går så himla snabbt i simhallen. Älskar att vara där!
Sedan mötte jag upp David i Vällingby centrum där han bjöd mig på middag! Falafeltallrik, MUMS!
Efter det köpte vi choklad och kollade på filmen Sommar med Göran. Haha, fyfan vad bra den var. SE DEN!
Jag och David höll på att kvävas av skratt ibland. (okej, kanske inte riktigt, men vi skrattade mycket iallafall..ha)


gällnöbilder




snygga kräfthattar va?





dukning på g

två äckliga djur!



Promille-tävling!
Den individuella promilletävlingen vann en kille första kvällen. Han hade 3,3 (!!!)

På söndagen bar vi ut alla bord och stolar och storstädade huset. Dom som inte städade passade på att sova lite som ni ser

Torsdag - skolan

Hej!
Nu sitter jag i skolan och har håltimme. Så jävla osköna dagar på torsdagar så att jag bara vill skrika.

Rättskunskap
2,5 h håltimme
Info o. Layout
2 h håltimme
Geografi

Blä?!

Well well. Vi sitter och pratar lite studentskivor och så.
Klockan 17-18.30 ska jag vara simtränare och sedan ska jag möta David i Vällingby för att äta någonstans och sedan gå på bio 20.40. Vi ska se Sommaren med Göran. Någon som sett den? bra/dålig?

Igår hade jag bara en lektion, Info o. Layout. Sedan hämtade jag Linnsan på dagis och mötte upp David vid Alvik. Vi åkte in till stan och köpte en hockeyklubba till David och jag hittade ett par leggings.
Efter det gick vi bara runt lite och vid femtiden åkte vi hem till David, där vi åt och kollade på Bolibompa.
Vid sju kom hennes föräldrar och hämtade henne och sedan kollade jag bara på tv hela kvällen. Intressant va?

PS.
JAG HAR HITTAT MIN KAMERASLADD! :D
DS.


Brunett

Hej!
Nu har jag precis ätit middag efter attha varit i stan och färgat håret och klippt mig.
Tycker håret blev lite väl kort, men det växer ju ut. Behövde verkligen klippa av allt det slitna.
Jisses, är så ovan. Blev nästan lite ledsen nyss för att jag saknar mitt blonda hår som jag är van vid. Men det här ska nog gå bra, det med! Längtar tills jag får fixa till det och sminka till mig så man riktigt får se hur det ser ut.

rip blondie

hoppsan!

kommer bättre bilder snart!

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0