Thailand ikväll!

Packat och klart!
Klockan 16:30 kör Anders mig och David till Arlanda och flyget går 20:00 till Phuket!
Det är världens snöoväder idag och massor av plan har varit inställda på morgonen och förmiddagen, men vi har kollat vår flight och den är än så länge (peppar, peppar) inte försenad.
Vi åker ju med pappas familj Maria (min låtsasmamma) och mina tre yngre syskon Sofia, Elin och Anton.
På nyår klockan 19 tar vi en taxi från Arlanda hem till David och sedan direkt till Davids äldsta bror och hans tjej som har sin traditionella nyårsfest. Vi har varit där två år i rad nu och det brukar bli riktigt roligt och lyckat. Hoppas på att det inte blir förseningar så vi firar nyår i luften bara, haha.

Jättegammalt collage på mina tre syskon. Nu är dom 12, 9 och 4!

Igår

Igår gick jag till skolan 15:30 och fick reda på mitt matteprov som jag varit så nervös över. Vet ni? JAG BLEV GODKÄND! Så jävla glad.
Vi fick sluta tidigare så jag mötte upp Josefin i stan och gick omkring lite. Jag köpte tråkiga saker som rouge, hårspray osv. Josse hittade däremot kläder!
Vid halv sju mötte jag upp David för att åka till Långholmens värdshus där vi mötte upp hans föräldrar och åt julbord. Det var vår "minijul" med dom. Vi fick även vår julklapp som är en resa till Sandhamn med Davids föräldrar, Davids två äldre brorsor + respektive. Vi får lunch, tvårättersmiddag, spa, massage, övernattning i dubbelrum och frukostbuffé. Vi åker den 3-4 Januari, tre dagar efter vi kommer hem från Thailand. Gud vad härligt det ska bli!
Vi fick dessutom en hel del pengar för att hitta på någonting själva i Thailand. Så himla snällt!
Sedan tog vi en taxi hem till David, jag packade ihop alla saker jag hade där och så kom mamma och hämtade oss, så vi sov här hos mamma.

Cypern 2005, snygg frilla va?

Onsdag 15 december

God morgon!
Ska berätta om igår och idag.

Igår åkte jag hem till Krille med frukost klockan 10. Låg och slappade och kollade på tv. Slumrade till lite också. Vid halv tolvtiden åkte vi in till stan. Han skulle luncha med en kompis och jag skulle möta upp Cissi när hon slutade klockan tre. Men fram tills dess strosade jag omkring lite i stan. Köpte en fin ring!
När jag stod och väntade på Cissi så hade Viktor vägarna förbi. Vi satte oss på Donken och käkade lite och sedan gick vi omkring alla tre i Västermalmsgallerian.
klockan fem slutade mamma (som jobbar precis där) och då tog hon och jag sällskap hem till Michelle som fyller år på fredag. Vi lämnade lite presenter!
Sedan mötte vi upp David i Vällingby, köpte mat och åkte hem och åt tacomiddag!

Idag ska jag tvätta massor av kläder och ta det lugnt fram till halv tre. Jag hade ont i magen hela dagen igår och jag känner fortfarande av det. Påminner om magkatarren jag fick för något halvår sedan. Men det är inte så konstigt, jag har varit så himla stressad och haft så mycket att tänka på de senaste dagarna.
Vid halv tre ska jag till skolan och få reda på om jag klarar mig eller inte i matten. Jag hoppas att jag gör det men jag tror att jag inte gör det, hehe.
Jag slutar skolan klockan 17 och 18.45 ska jag, David och hans föräldrar äta julbord på Långholmen.
Sedan ska jag hämta massa kläder och prylar hemifrån David och så kommer mamma och hämtar oss för att åka hem till mig och sova.
Imorgon åker vi ju till Thailand och Anders, min låtsaspappa, ska köra oss till Arlanda.
Så det bir till att packa imorn.
Hoppas vi kommer iväg i hyfsad tid, det ska ju bli riktig snöstorm imorgon! Suck


Jag och David firar 3 år i Thailand!

Natti Natti

Vi tänkte bara säga godnatt!

Snodde denna från en vän

bläddra bland kontakterna i mobilen och svara ärligt:

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Agnes Nobel - nej

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Bilbärgning - ingen relation än så länge. Vi skapar nog en relation när jag skaffar körkort och bil

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Cecilia Prior - jag träffade faktiskt på henne idag av en slump, vet faktiskt inte när vi träffas igen.


ÄR NUMMER 18 SÖT?
Carl Månsson - haha, det är min syssling så visst är han det

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 33?
Crispin - det var min lillebrors
bästa vän, så.. mitt första intryck var nog att han verkade vara en snäll kompis

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 50?
Micke, min chef. Honom träffade jag på jobbet!

HAR NUMMER 29 NÅN GÅNG FÅTT DIG ATT SKRATTA?
Cassandra - ja, massvis med gånger

HAR NUMMER 140 SKICKAT ETT FLERA SIDOR LÅNGT SMS TILL DIG?
Linn Flink - nja, jag tror inte det.

HAR DU BRÅKAT MED NUMMER 99?
Jag - haha.. ja, några fighter har jag väl haft med mig själv

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 125 NÄSTA GÅNG?
Josefin Stendahl - hmm. Jag VILL träffa henne innan Thailand, men jag tror inte jag kommer hinna det. jag träffar henne direkt när jag kommer hem!

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 180?
Michelle Rosén - hon är som min syster. Vi ses inte ofta men vi kommer nog alltid vara vänner.

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 55 ?
Ellinor Sterge - gammal klasskompis - nej jag tror faktiskt inte det. Eller? Minns inte.

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Anders (min låtsaspappa) - verkligen inte på en date, men ut på gatan - ja. Ut på restaurang - ja. Ut på krogen - ja de skulle jag fan vilja testa, haha

PRATAR DU MED NR 45 OFTA?
Camilla Lundberg - en bra jobbarkompis, ja vi pratar ganska ofta. Asfrän tjej!

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 77 EN KRAM?
Fredrika Arhelm - gammal klasskompis - ja såklart!

VAD HAR DU OCH NUMMER 62 FÖR RELATION?
Engel - En av Davids bättre vänner. Träffar honom alltid med David.

HAR DU HAFT SEX MED NUMMER 74?
Gustav Östman - gammal klasskompis, nej honom har jag inte haft sex med.

KAN DU TÄNKA DIG ATT VARA BÄSTAVÄN MED NUMMER 5 NEDIFRÅN?
Wille Skoglund - ja såklart. Han har varit en av mina bättre killkompisar. Vi ses dock inte lika mycket numera, men han är fortfarande en bra vän

HATAR DU NUMMER 34 NEDIFRÅN?
Ett nummer som heter "sprit", haha. Antagligen från när jag var 15 år. Hata, nej nej. Jag fick nog många trevliga kvällan utifrån det numret, haha.

HAR DU PUSSAT NUMMER 36?
Daniel Clason - Jag vet inte, om jag har det så var det en kindpuss

ÄR NUMMER 46 DIN FAVORIT?
Cecilia Sahlén - Min Cissipissi. JAAA, helt klart min favorit

Lucia

Godkväll!
Har ni sett något fint lussetåg idag? Det har tyvärr inte jag! Buhu

Varning för tråkigt skolprat:
Just nu läser ju jag religionskunskap B och matte B i skolan. I onsdags hade jag ett prov i religion som jag trodde gick helt helt åt helvete. Jag förstod inte ens hans frågor. Det var som att läsa tyska för mig.
Efteråt gick jag fram till läraren och frågade om han kunde kolla igenom mitt prov snabbt. Han bläddrade lite och sa att det såg lite kalt ut och att jag skulle gå hem och läsa på inför omprovet, haha. Han tog även mitt nummer och skulle ringa såfort han rättat.
Men han ringde aldrig och idag när jag kom till skolan fick jag reda på att jag precis klarat provet! Helvete vad glad jag blev alltså. Kändes som en (av två - matten som jag får reda på på fredag) stora bumlingar lossnat från bröstet.
Eftersom jag varit så förbaskat skoltrött denna termin så är jag nöjd med godkänt i båda ämnena. Har man bara klarat G på religionsprovet så får man G i betyg. För att höja betygen ytterligare kan man göra ett stort arbete. Men jag sa till honom idag att jag är så nöjd med G så jag gör inget arbete. Ah vad skönt det känns. Avbockad.

Skolpratet slut.

Efter skolan köpte jag present till Michelle som fyller år på fredag! Ska hem till henne imorgon och lämna den. Imorn ska jag även träffa Cissi i stan.
Dessutom måste jag hinna med att träffa massa andra människor, helst baka pepparkakor, äta julbord med Davids föräldrar på onsdag, packa och köpa lite småsaker till Thai.


Vi kommer få söta barn

Domingo

Rubriken passade ju bra eftersom det faktiskt är söndag och jag faktiskt var hemma hos Kristoffer Domingo igår för att fira hans födelsedag! Vi var ungefär 30 personer och det var en jättetrevlig och rolig kväll! Tack tack!
Idag åkt ejag och David hem hit till mami för att fira lite minijul innan vi drar. Mormor och Anders mamma kom hit och vi åt massa god julmat. Jag fick pengar och pesentkort. Precis vad jag vill ha!
David började jobba klockan 17 och slutar 00:30 så ikväll blir det jag, tv:n och ostbågarna. Ganska okej det med?

Fredag

Äntligen fredag! Eller..?
Haha, kanske för er, men min fredag har bestått av nationellt prov i matte B klockan 8:30 imorse, vilket jag inte vet hur det gick. Har jag en jävla röta så får jag G. Hoppas. Men om jag inte får det så är det inte hela världen, bara att göra om. Värre saker har hänt, hehe.
Var hemma runt 1 och sedan dess har jag fixat Krilles present, vilket tog några timmar, och städat.
Och nu om en kvart ska jag åka och jobba till 4 inatt.
Jag sov 4 timmar inatt och gick upp halv 7. Efter jobbet kommer jag komma hem runt halv 6. Brukar inte heller kunna somna direkt när jag har jobbat, men jag hoppas jag gör det imorgonbitti. The big question är när jag ska hinna sova. Men skitsamma.

Imorgon ska vi fira Krille hemma hos honom och det kommer bli awesome!

GRATTIS KRILLE!

Onsdag

Vanligtvis brukar jag vid denna tid på dessa dagar sitta med min vän Cecilia och surpla lite vin och sedan dra en och annan vals på något dansgolv, men inte denna onsdag.
Cissipissipäronpung har gjort illa ryggen och jag har också ont i ryggen men det hindrar inte mig. Det som hindrar mig är mitt (jävla) matteprov på fredag. När jag pluggar inför detta matteprov så känns det som när man sätter sig på en cykel med alldeles för hög sadel när man precis blivit av med stödhjulet..OMÖJLIGT med andra ord! Vi får se hur det går.
Efter matteprovet på fredag blir det jobb, 19-04. Kom och säg hej. (eller sluddra hej på fyllan kanske?)
På lördag blir det firande av Krille, ska bli kul!
Söndag - minijul hos mamma klockan 14.

Förresten så är jag hemma hos mami nu och David är ute och ränner på stan. Ja, vi har bytt platser ikväll torr jag minsann. Snart ska jag bubba ner mig i sängen och sakna honom lite. Han har klippt sig idag, så nu är han tuff och trendig. Bra då.

Tigger. Jag tycker lite synd om honom, för jag retas alltid när jag är hemma. kan inte låta bli, han är ju som en lillebror för mig! (hehe)

Söndag

Godkväll!
Shit, nu ligger jag efter med bloggandet igen.
Först: GRATTIS Sandra och Fredrik som fått en liten dotter, Saga. Är otroligt glad för er skull! Nu blir man ju själv sugen på en liten knodd..

Igår var jag hos pappa och firade minijul med lite släkt eftersom vi är bortresta på julafton. Vi åt god julmat och så fick jag några klappar, fickpengar till Thailand. Perfekt.

Sedan kom Krillevippen och hämtade mig. Vi åkte hem till Dennis först och sedan bar det av in mot stan!

Idag har jag städat här nere i Davids källare där vi bor, och sedan var jag med hans familj på restaurang. Supergott! Vi satt och sällskapade med Janne Schaffer. Davids pappa känner tydligen honom på nåt sätt. Han var jättesnäll!

Nu ska jag plugga, kolla på julkalendern med David och sedan sova!
Fred ut!

Fredag 3 december

Goddag!
Jag är fortfarande förkyld och har ont i huvudet. Och jag som ska jobba 19-04 som jag alltid gör på fredagar. Jag vill verkligen inte sjukanmäla mig så jag får väl knarka alvedon eller ipren innan. Känner att jag kommer må anus imorn, men det får jag ta itu med då.

Annars ska jag inte göra så mycket idag. Nu ska jag lägga mig i sängen för att  plugga och sedan sova så jag blir piggare. Innan jobbet måste jag hem till Davids hus för att hämta mina jobbkläder. Klantarsel som jag är så glömde jag dom där igår när jag och David åkte hem till mig för att sova här. Damn!

Jag och David låg och kollade på massa bilder igår innan vi sov, det är så roligt att kolla tillbaka ibland. Visar lite:



Julkalendern

Vad tycker ni om årets julkalender Hotell Gyllene Knorren?
Om man jämör med förra året så verkar den faktiskt mycket bättre. Förra årets superhjältar eller var det var, var ju skandal. Sämst!
Men jämför man med dom som gick när vi var små, så kommer den ju inte upp till den nivån.
Det som förstör är väl morsans extremt fula finlandssvenska och att dottern ska tälta utanför konsterter i Globen och prata i mobiltelefon hela tiden. Julkalendrar ska ju vara..mysiga och overkliga. Inte som det är år 2010. Eller?
Nu ska jag kolla på det tredje avsnittet!
Kommer snart tillbaka

Mikaela & David svarar. (Ursäkta Davids gubbiga svar mot slutet, haha)




Bästa maträtt?
M: Ceasarsallad
D: Tacos

Bästa dryck?
M: Cola light
D: Aqua

Hat dryck och maträtt?
M: Öl & vissa skaldjur
D: Mjölk & broccoli

Bästa alkoholdryck?
M: Vitt vin
D: Bira

Använder du smör på smörgåsen?
M: Ja
D: Nej

Smågodis eller färdiga påsar
M: Smågodis
D: Smågodis


Jobbar eller pluggar du?
M: Både och
D: Jobb

 

Vad vill du bli?
M: Rik som fan.. och en milf
D: Glad och lycklig

 

Trivs du med ditt jobb/din utbildning?
M: Nje..lite variation och nya utmaningar skulle inte skada
D: Ja jag trivs just nu, tackar som frågar

 

Är lönen viktigast?
M: Nej, men viktig
D: Håller med frugan

 

Lägenhet eller hus?
M: Lägenhet
D: Lägenhet

 

Framtidsplaner med boende?
M & D: Telefonplan December 2011

Landet eller mitt i stan?
M: Stan
D: Sverige

 

Mysigt eller sterilt?
M: Mysigt och lite sterilt. Inte för mycket krimskrams
D: Myspys


Har du barn? Är otrohet okej?
M: Nej, inte vad jag vet. Otrohet är absolut inte okej.
D: Barn har jag inte. Min spegelbild säger nej till otrohet

 

Älskar du någon?
M: Ja! Exempelvis han bredvid
D: Johan Adam
(Fattar ni?)

 

Tycker du om att dricka dig full?
M: Älskar't
D: Ja, det kan jag tycka är intressant ibland..i vissa stunder.

 

Hemmafest eller krogen?
M: Beror på tillfälle
D: Hemmafekke

 

Jag älskar dig

Omega 3

Haha, hade fyllt i någon frågegrej på nätet för ett tag sedan om mina kostvanor. Minns inte ens att jag gjort det, satt nog mest och klickade runt lite. Nyss ringde det någon kille som påminde mig så fint att jag fyllt i dom där frågorna. Han babblade på otroligt fort och lät extremt fjollig. Kunde knappt hålla mig för skratt.
(När jag skriver "blablabla" så är det inget viktigt..)

Han: Hej Mikaela, minns du att du fyllt i en enkät på internet om dina kostvanor?
Jag: Nej..
Han: Okej, men det har du iallafall.. blablablablabla..Omgea 3..minns du bättre nu?
Jag: Ja juste. (minns inte..)
Han: Du har fyllt i att du inte äter så mycket fet fisk, stämmer det?
Jag: Jo, det låter som jag..
Han: Vet du vad omega 3 är bra för?
Jag: Hjärtat?
Han: Ja, och så är det bra för hjärnan och blablablablablabla..
Jag: låter fint
Han: Så för att du fyllt i den här enkäten så ska vi skicka hem doser med omega 3 för ett helt halvår!
Jag: Ah, vad schysst!
Han: och du bor på.. Samhedsvägen..
Jag: Sämjevägen..
Han: Ja, jo så står det...162 71 Villingby
Jag: Vällingby.
Han: Ja precis..men då skickar vi hem...blablablablabla...endast 396 kronor...blablablabla
Jag: Va? Ska jag betala för det?
Han: Ja, det kostar bara..
Jag: Nej men då vill jag inte ha det!
Han: Men hur får du i dig dina Omega 3 då?
Jag: Inte fan vet jag men än så länge lever jag..
Han: He he..mm.. aja, tack hejdå
Jag: Hejdå

Haha. Vilket givande samtal.

Sökte på fet fisk på google. Då kom denna upp. Tjusigt!

Lite observationer och funderingar

Jag är förkyld och jävlig. Känns som att någon satt en sugpropp över hela huvudet. Sånt jävla tryck! Gör mig frisk. Måste jobba imorgon.

Min katt sitter och glor på mig. Han är galen i dessa vintertider. Han kan inte vara ute så länge eftersom han fryser om tassarna då, så istället lever han rövare här hemma. Klöser på allt och kutar upp och ner i trappan..fort gåre!

Jag undrar varför jag alltid lyckas göra illa mig på mina händer. Jag har nio småsår + utslag (som jag alltid får när det börjar bli kallt).. snyggt

Det nya meddelande-ljudet på facebook är störande.

David kommer hem snart. Han har varit hos tandläkaren och på gymmet. Vi ska bara slappa idag. Jag måste plugga. David är världens bästa människa tror jag. Som exempelvis gårkvällen..den började skitbra men slutade med surerier på grund av att en fjäder blir till en höna. Jag var inte den som var sur, men jag fick ta några för många smällar (nej, inte fysiska) för en liten skitsak. Trist när det blir så. Man blir inte direkt sugen på att göra om saker när det bara kaosar hela tiden. Jag är besviken. Brukar aldrig ta upp något som detta i bloggen, men nu skriver jag allt från slem i halsen till kärlek, så varför inte.
Iallafall..det jag skulle komma till..
när det blir sådär en kväll så är det så jäkla skönt att komma hem till David (det är alltid det såklart, men ville bara peka på ett speciellt tillfälle nu). Jag behöver inte ens säga någonting till honom, utan jag lägger mig bara bredvid honom och får en bamsekram och somnar i hans armar. 

Han är bra, han.
Och jag vill att min bästa tjejkompis TOVA GYLLESTAD ska komma till Stockholm nu.
Och jag vill träffa min bästa killkompis KRISTOFFER DOMINGO nu. Du bor fan fyra minuter ifrån mig så nu skärper vi oss!

Puss


Förresten så blev jag jävligt sugen på grekisk sallad nu.
Bild från Egypten i somras.

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0