Jag älskar dig.

-

Nu börjar det ljusna ute. Jag har redan varit uppe i lite drygt två timmar. Tapetseraren är här och jag har tvättstuga. 
Ville bar säga att jag kanske inte kommer blogga på ett tag, men jag vet inte säkert.
 
Jag har skrapat ihop två timmars sömn inatt och inte fått något i magen på typ.. 18 timmar nu. Det är liksom en klump ivägen. 
 
Håller mig för att gråta när han är här.. Vad ska han tro? Att jag bölar för att han river bort min gamla, fula tapet? Nej nej. Satte på mig lite mascara till och med. Det finns lite kvar nu men det mesta rinner bort på väg till och från tvättstugan. Stackars mina grannar. Nu har böl-bruden flyttat in liksom.
 
Sitter och funderar på hur mycket tårar man har inom sig. Det tar aldrig slut. Vill inte gråta egentligen. Försöker intala mig själv gång på att jag är värd någon som älskar mig för den jag är..
fuck that. 
 
Jag mår extremt dåligt just nu.
Hejsvej

Grattis mamma!

Idag fyller min älskade mamma 48 år.
Grattis - älskar dig

Pizza Hut

Glömde bort att berätta att jag var och åt på Pizza Hut (för första gången i mitt liv!) för några dagar sedan. 
Vi (jag och M) delade på en gigantisk pizza med två olika fyllningar,
 
ena med:
 
Mozzarella, beef, rödlök, bacon, BBQ-sås
 
andra med:
 
Mozzarella, soltorkade tomater, ruccola och parmesanost 
 
Dessutom hade den ostkanter, vilket ostfantasten Mikaela älskade.
 


älskade ceasar

 
När mannen var och hämtade mer mat i köket tidigare idag så var jag tvungen att fånga min glädje över en ceasarsallad på bild. Haha 

Runda på stan

Var ju som sagt i stan en sväng efter tvättstugan och en otroligt god Ceasarsallad.
 
Väl i stan tog han mig till Indiska i Gamla stan, där jag aldrig varit förr. Har ni varit där? Det är verkligen jättemysigt och en otroligt häftig lokal. På övervåningen har dom kläder och krimskrams och nere i typ underjorden - möbler. Jättefina saker! Kommer definitivt gå tillbaka dit. Tycker det är häftigt att det finns sånna små smultronställen man inte hade en aning om. Det var verkligen som att komma in i en annan värld!
 
Hittade fina kuddar till soffan som jag antagligen kommer köpa!
 
Kollade även i lite andra affärer på vardagrumsmatta. Nu är det bara att sätta igång och mäta.
 
Lunch
 
Mysiga Indiska

Superberg

Vill tipsa mina små läsare om en inspirerande blogg.
 
Han skriver om sina företag, sin vardag (får se om jag blir nämnd där någon gång.. haha), men framförallt träning och kost - då han har licenser för PT (personlig tränare) och kostrådgivare.
 
Han ger mycket bra tips till folk och är den klokaste och sundaste människa jag känner. 
Han har hjälpt mig att komma iväg att träna massvis med gånger och han lagar den godaste maten jag någonsin ätit.
 
Gå in och besök hans blogg --> Superberg blogg 
 
Gå även in och tryck på "gilla" på hans sida på facebook --> Superberg Facebook
 
 
En helt gudomlig paj han lagade häromdagen

Ledig

Idag och imorgon är jag ledig. Denna dag började jag med att tvätta. Hade inte varit så smart när jag bokade tvättiden, med tanke på att jag kom hem från jobbet imorse vid 6 och tvättiden var klockan 10. Men jag lyckades ta mig upp, starta två maskiner och sedan somnade jag om igen, och DÅ försov jag mig. Men två maskiner är alltid något.
 
Nu har jag precis gjort mig iordning lite, tänkte ta en sväng in till stan och kolla runt lite i affärer för att förhoppningvis få lite inspiration till lägenheten. 
Jag tänkte att det är lika bra att åka och kolla nu (innan lön, när man inte har så mycket pengar) för då kollar man lite mer noga  tror jag. Springer jag iväg på fredag när jag har massa pengar på kontot så är det nog lätt att jag gör något halvdant impulsköp..
 
Det hann inte torka klart helt och hållet. Har min lilla försovning att skylla

what to do?

Seg natt på jobbet. Överbemannade till tusen och få gäster. What to do?
 
Försöker hitta inspiration till hur jag ska inreda min lägenhet, men det är sjukt svårt. I förra lägenheten var det lite annorlunda eftersom den begränsade ytan gjorde att jag bara kunde möblera på ett visst antal olika sätt, men i denna lägenhet.. det är så svårt! Jag vet inte var jag ska ha möblerna och till att börja med.. jag vet inte vad jag ska ha för möbler! Måste införskaffa mig ett matbord som jag så himla gärna vill ha och saknar, men jag har absolut ingen aning om vilket jag vill ha.. jag vet inte ens vilken färg jag vill ha!
 
Sedan är det även lite andra ytor som jag vill fylla upp, men med vad.. ja, det har jag ingen aning.
Haha, vilka problem man har, va? Nejdå.. bara liiite frustrerande
 
Inspiration
 

Yesterday

Hej på er!
Igår började jag dagen med att övningsköra i två timmar. Vi körde påfart motorväg - askul att gasa på lite!
Direkt efter så mötte jag upp Tova och så tog vi en sväng i Vällingby. Sedan åkte vi hem till mig och kollade lite på tv och drack ett glas vin var. 
Vid sjutiden mötte jag upp maken för att äta sushi. Vi var på Roppongi och maten var så god! Gå dit!
 
Jag och fina Tova
 
Roppongi

Sovdags

Bloggade inte på några dagar eftersom jag jobbade 4 nätter på rad, och jag kan lova er - det finns inget att skriva om då. Jag jobbar, åker hem, somnar, vaknar, äter något , somnar igen (för att sova så kort inpå jag börjar som möjligt så jag orkar med natten), vaknar, duschar och åker till jobbet igen. Så håller det på, alla dagar. Haha.
 
Så, veckan då.. 
Imorgon har jag körlektion 13-15, sedan ska jag träffa Tova och på kvällen ska jag in till stan och äta sushi med mannen min. 
På onsdag ska jag träffa Cissiluren efter hon har slutat jobba på eftermiddagen och sedan hoppas jag på att få spendera lite tid med M på tor/fre eftersom vi är lediga tillsammans då. Jobbar natt lör, sön, mån. 
 

2012-11-07

Nu har jag precis målat naglarna och ska väl lägga mig och vila lite innan jobbet ikväll. Jobbar fyra nätter på rad nu och sedan är jag ledig i sex dagar - woho.
 
Igår blev det tacos till middag, lite tv-tittande och en kort promenad. 
 

Teori

Dagen har börjat bra! Känner att jag fått mycket gjort faktiskt. Jag har fixat i badrummet och nu har jag även gjort lite teori. Bilskolan jag kör med är stenhårda. Har fått uppgifter på datan som jag måste vara klar med och få godkänt på minst fem dagar innan jag gör teorin. Har jag inte klarat uppgifterna tills dess så får jag inte skriva provet då. Och det är svårt! Jag har 20 test-försök på mig och man ska klara av fas A, B och C. Det som är svårt är att man måste ha minst 63 av 70 rätt. Har man mindre än så, så får man göra om testet och har därmed 19 försök kvar (och det kommer olika frågor för varje gång). Efter faserna är det även ett sluttest. Förstår ni? Inte så lätt.. men nu har jag iallafall klarat av fas A och B!
 

Lilla pallen

Målade ju om en pall som jag i tidigare lägenheten hade på balkongen, men eftersom jag inte har någon balkong nu så vet jag inte riktigt var jag ska ställa den eller vad jag ska ha på den. Men tycker den är så söt. Fast färgen var inte så smickrande.. så jag målade den vit ! 
 
Före/efter
 
 
Fint va?

Badrummet

Lägenheten

Tänkte visa er typ ett rum i taget här hemma. Allt är ju verkligen inte klart än och jag vill ta det lite lugnt och tänka ut exakt hur jag vill ha det innan jag börjar shoppa och spika/borra spontant i väggarna..
 
I köket ska det upp en gardin, vardagsrummet/matsal är långt ifrån klart, då jag inte ens har köpt ett matbord. Och jag vet inte vad jag ska ha på väggarna, eller hur möbleringen ska se ut exakt. Som jag har det idag duger just nu men är nog ganska tillfälligt. 
 
Mitt sovrum ska tapetseras om och tapetseraren ska höra av sig snart (vet ej exakt när)
Sedan har jag även en "fejk-balkong". Vet inte riktigt hur jag ska förklara dess utseende, men när den är klar så ska ni får se den med.
 
Badrummet däremot! Det är så gott som klart nu. För en liten stund sedan fixade jag det sista, vilket var att byta ut dusch-slangen och själva kranen. Innan var det en vit plastkran + slang. Fult! Jag har dessutom bytt toa-lock till ett lyxigt, som åker ner långsamt av sig själv, haha. har även satt upp draperi-stången + draperiet, och piffat till det lite med blomma, matta, osv. 

2012-11-06

Hej!
Imorse var jag och övningskörde kl 8:10 och när jag var klar och kom hem så bar jag ner massa saker till källaren. Dessutom är det lite verkstad här hemma då jag håller på att måla en spegelram och en pall. Klockan 13-16 ska jag inviga tvättstugan och sedan ska jag fixa lite andra saker. Full rulle!
Så.. detta blev ett totalt ointressant inlägg .. men då avslutar vi med några kloka ord istället:
 
 

2012-11-05

Usch vad jobbigt det var att städa gamla lägenheten igår. Den var ju inte speciellt stor, men köket.. nä, nästa gång blir det flyttstäd. Kosta vad det kostar vill. Men nu är det iallafall gjort!
 
Var klar och hemma vid halv sex. Sedan kom M förbi och så lagade vi mat och kollade på Solsidan och halva Beck..vi blev så trötta så vi gick och la oss.
 
Idag har jag inte gjort så mycket än. Men nu ska jag ringa ett samtal och få lite klarheter kring tvättstuga och förråd mm. Sedan ska jag iväg en sväng och handla lite småsaker. 
 

Klädkammare

Mitt lilla favoritrum i nya lyan är ju helt klart min klädkammare! 

Inflyttad!

Såja! Nu är jag inflyttad och det känns superduperbra.
Dagen igår bestod av flytt, inköp och uppackning. Allt är långt ifrån färdigt. Måste köpa lite nytt eftersom denna är mycket större än min gamla. På kvällen förhörde jag mannen min som just nu har tenta hela dagen lång. 
 
Idag ska jag och mamma städa hela min ex-lägenhet och så blir det tippen och handla lite smått. 
 

 

flytt imorgon

Klockan 9 imorgon gått flyttlasset och jag har mamma, pappa, Anders och M som hjälper mig.
Just nu sitter jag i soffan med datan i knät och ett glas rosé på bordet. M har precis åkt ända till stan och hämtat fler flyttkartonger till mig (nej jag tvingade honom INTE att göra det.. sa till och med nej först). Men har man inte en gentleman, eller? Så himla snäll. 
Blir snart till att packa det sista för att sedan sova en sista natt i min lilla lya på 28 mysiga kvadrat. Imorgon sover jag i min alldeles egna lägenhet på 60 gigantiska kvm! Kommer bli så kul!
 

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0