update

I helgen åkte jag och Cissi ut till Blidö med vänner. Vi var runt 15 personer och det var helt underbart att få komma iväg några dagar! Kom hem i söndags-eftermiddag och jobbade sedan natt. Jobbade även måndag och tisdag.

Igår städade jag på dagen och på kvällen övningskörde jag med mamma och passade på att handla massa mat. Sedan lekte jag kock och gjorde en god köttfärslimpa som jag delade med mitt sällskap som kom hit.

Idag har det varit lugnt, skulle simmat, men alla simhallar har tydligen sommarstängt(?!) Vilket skit-påhitt. Dom öppnar den 12e augusti igen och då jävlar! Åkte hem och delade på en pizza på soliga balkongen istället.

Nu på kvällen har jag övningskört igen. Åkte ut till Ekerö och hälsade på min faster som fyller år idag! Pappa och familjen var där också. Mysigt att se dem!
idag:

Kväll

Hej igen!
Åkte hem till Cissi ikväll och så gick vi ned till vattnet och tog ett glas vin var och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Man måste passa på när det är fint väder (vi har ju verkligen inte haft tur med vädret den här sommaren)



Nu ska vi lägga oss i sängen och titta på film! Kram på er

torsdag 26 juli 2012

Hej. Nu kommer ett vanligt inlägg. Det jag skrev innan är det nog inte många som förstår sig på men jag var tvungen att skriva av mig lite. Tolka det som ni vill!

Igår jobbade jag till 19 och sedan gick jag med sällskap och satt vid vattnet och drack lite gott. Sedan åkte vi hem till mig och åt middag och kollade på film och pratade.

Dagen idag har varit lugn och härlig. Jag har skrattat mycket, vilket känns bra. man känner att hela kroppen känns annorlunda och mår bättre om man skrattar mycket.
Och har ni tänkt på att skratt smittar? Precis som jäspningar. Ser man/är i närheten av någon som verkligen asflabbar, så kan man ju bara inte hålla sig. Och när man själv skrattar så blir man automatiskt glad i kroppen också. Riktigt skönt.

Nu är jag iallfall hemma hos mamma och väntar på att Tigger ska dyka upp, men han är nog ute och busar. Jag har fyllt på vatten och mat till honom eftersom jag ska sova hos Cissi ikväll och imorgon åker vi bort och kommer hem på söndag!

Man ska umgås med människor man mår bra av.

Ibland påminns man om att livet inte är rättvist. Man får inte alltid det man vill ha och det blir inte alltid som man vill men jag antar att det är så det ska vara. Hade jag vetat bättre hade jag gjort saker och ting annorlunda..betett mig annorlunda. Vågat mer. Öppnat mig mer. Varit gladare. Men man ska samtidigt aldrig ångra. För du vet aldrig om detta kanske var den bästa vägen. Hade man gjort det man ångrar att man inte gjorde, hade det kanske varit värre idag.

Jag är en svår tjej tror jag. Jag verkar dryg och ointresserad av mycket och många. Men människor jag bryr mig om, tänker jag annorlunda om. Jag vill verkligen lära känna, ställa tusen frågor till, bomba med kärlek. Men jag vågar inte. Jag tror att jag stör, att jag ska verka jobbig och ivrig. Men visar man mig att man vill, och släpper in mig i sina tankar och sitt liv och ger mig en chans, så kommer den sidan fram av mig. Men det krävs två för att dansa tango.

Och jag tycker det är fel av människor att ge upp hoppet. Tänka att det är kört. Inte våga ge en andra chans för att saker ska förädras till det bättre. För det kan det.

Fin kväll igår

Det var så varmt att det knappt kändes att man var utomhus. Sådana kvällar vill jag alltid ha. Fint sällskap också.

-

nu ska prinsessan sova

I threw your shit into a bag and pushed it down the stairs

Hello there!
Har inte skrivit på några dagar eftersom jag bara jobbat och sedan åkt hem och passat Tigger.

Jo! I förrgår sov jag hos Cissi, vi glodde på film, en jävligt wierd svensk film som heter Kronjuvelerna..budskapet i den var väl att man inte ska låna ut sina nycklar typ..för då går det illa. (jag har lånat ut mina! SHIT) Nerå, men se den om ni vill se något riktigt skumt. Sedan kollade vi på Tsatsiki morsan och polisen. Den var lika bra som för alla år sedan jag såg den sist. Hihi.

Imorgon blir det jobb igen, 10:45-19 och sedan hoppas jag på en fin kväll. Ledig torsdag-lördag! Ska iväg till ett landställe, så det blir nog roligt!

en osminkad, nyduschad Mikaela hemma hos Cissibusen

I love you!


Åh, Tom & Jerry

Har sovit halvdant inatt. Det har varit varmt och jag har inte varit speciellt trött eftersom jag sov i stort sett hela dagen igår. Men nu har jag iallafall vaknat och ligger och kollar på Tom & Jerry på tvn. Vilken nostalgi! Kollade alltid på det med min lillebror när vi var små.
Tycker det är kul att Tom är så dum i huvudet och aldrig känner igen Jerry när han klär ut sig!

2012-07-21

gokväll gokväll!
Ligger för tillfället i sängen och gör ingenting medan andra är ute i vimlet. Jag skulle också gått ut med Cassandra idag, men jag orkade verkligen inte. Var ute en sväng igår och gjorde tabben att blanda olika drickor. Jag får samma normala fylla men blir så helvetes bakfull. Så idag kom jag upp ur sängen klockan fem. Jag försökte gå upp en gång vid ett och en till gång vid två, men efter två steg fick jag vända. Hela världen snurrade! Hemskt.
Jag ska hålla mig till mitt vin! <-- note to myself

Annars då? Mamma och Anders åkte iväg till Santorini igår så nu passar jag Tigger hemma hos dom. Han kom in en sväng, men vände ganska snabbt igen. Han blev noig besviken för att jag inte hade med mig M hit den här gången. (jag tror att Tigger är bög..)

För övrigt händer det inte så mycket roligt. Kanske tar mitt pick o pack och sover hos Cissi imorgon. Vi ska upp tidigt på ett litet ärende på måndag-morgon.
Sedan blir det jobb mån-tis-ons (dag) och på fredag vid lunchtid så åker jag iväg över helgen!



..?

Har ni några frågor? Fråga på!

tisdag 17 juli 2012

God morgon!
Har precis vaknat och ligger fortfarande i sängen. Nu ska jag däremot upp och handla lite mat och sedan blir det jobb!

hello again

Hej på er.

Mår väl helt okej nu, för den intresserade.
Kom på mig själv med att jag faktiskt skriver den här bloggen för min egen skull och för att jag ska kunna gå tillbaka och kolla vad jag gjort om dagarna, och det vill jag faktiskt fortsätta med, så nu kommer en liten uppdatering iallafall.

Ons, tors, fre jobbade jag natt, så där finns det inte mycket att berätta.

I lördags tog jag sovmorgon och vid 16-tiden kom mitt sällskap förbi. Vi åt pizza och pratade lite. Jag ville prata av mig lite och den här människan är någon jag verkligen litar på, så det kändes bra. Sedan blev det en promenad, två filmer och Sommar i P1, någonstans däremellan slängde jag ihop en sallad till middag. Mysigt att bara ligga nerbäddad när det är dåligt väder som det var då. Vi somnade väl runt 3-4, ops!

Båda filmerna började bra, men Bad ass spårade ur som fan i slutet och the last house to the left blev så jävla obehaglig efter ett tag, och slutet sög.

Igår vaknade vi runt 11, och vid 13-tiden kom mamma och hämtade mig så övn-körde jag till Ikea, hon och Anders skulle dit och byta en lampa, och jag fick lite saker också (antagligen för att jag är så söt och snäll...)
Ville få min lägenhet lite ljusare. Jag har typ bara mörka möbler och gardiner. Blev lite bättre iallafall!
På kvällen åkte jag över till Cissi, dit Krille, Isaac och Tova också kom. Vi drack vin, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt! Vid 12-tiden åkte killarna hem för att de skulle jobba idag, och vi tjejer drog till Patricia och dansade med bögar! Sedan sov jag hos Cissi!
Mina fina vänner igår!

Idag sov vi till 11 och sedan jobbade jag 12:30-19. Blir en lugn kväll framför TV:n.

.

fredag den 13e

Hej. Förlåt för att jag inte bloggat något men jag har inte haft någon som helst lust faktiskt. Och skulle ni läsa om vad jag gjort om dagarna så skulle ni bara bli deprimerade. Så vi skippar det.

Fredag den 13e idag. Hoppas alla har överlevt..frågar ni mig så har den sugit lika mycket som både torsdag den 12e och onsdag den 11e.

Ni ser.. vi gör såhär, jag bloggar när jag är lite mer stabil. Kan vara imorgon, kan vara om sju år.

Hej sålänge!


-

All those fairy tales are full of shit.

One more fucking lovesong I'll be sick

2012-07-03

Äntligen lite bra väder idag, men vad har jag gjort? Jo, städat typ.
Har faktiskt övn-kört med mamma också. Bästa hittills! Körde långt och på svåra vägar, yey. (höll bara på att krocka en gång i en rondell..hehe)
Sedan åkte jag dit hem och nu är jag hemma igen.
Alla mina vänner är så jävla tråkiga idag och det är tråkigt på tv och jag är också tråkig. Hejdå

facebookvänner

Jag har suttit nu till och från i några veckor och rensat bland mina facebookvänner, de dagar då jag inte har något bättre för mig.

Jag förstår inte vart jag fått alla ifrån?! Jag hade över 800 vänner när jag bestämde mig för att börja rensa och idag har jag 618 stycken.

Det lättaste för mig var att tänka att jag tar bort alla som jag inte skulle hälsa på om jag gick förbi på stan, och då rök de en jävla massa! Haha.

Nu har jag även 11 förfrågningar att gå igenom och svara på. Ratar nog rubbet..elak tjej!


Måndagkväll

Godkväll!
Nu är jag hemma i min lilla lya.

Mamma och Anders kom hem glada och utvilade. Jag vill också åka bort igen! Jag övn-körde ner till Spånga och så köpte vi pizza!

Varje gång mamma åker någonstans så köper hon en stor, vit Toblerone till mig (fullkomligt älskar det!!) och det fick jag nu också, + en vodka, haha, alltid bra att ha hemma. Tre armband fick jag också, jättesöta!

Sitter och tittar på Wallander nu, fast jag tror att jag sett den tidigare. Sedan blir det nog bara att sova.

Rastlös

Åh, jag är så rastlös! Nästan varje dag/natt på min semester så har jag haft sällskap och nu dom få dagar som jag inte har det så känns det så ensamt och tomt! Stackars lilla mig..

Snart landar iallafall mamma & Anders och sedan kommer dom hit (är hos dom just nu). Så vi får se vad jag gör ikväll, antagligen åker jag bara hem till mig och tar det lugnt.. Men jag vill ha sällskap!

Bilder från igårkväll

AW

Tjänare!

Har haft en jättebra helg! Njutit av att vara i huset och ätit god mat och bara tagit det lugnt med väldigt fint sällskap, hihi.

Snart ska jag åka iväg för att möta upp jobbarkompisarna på en bar och kolla på EM-finalen. (Go Italy!)

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0