Torsdag

Jag är faktiskt inte så bakis? Kanske för att jag knappt sovit än eller så..
Pratade nyss med pappsen och han ska hjälpa mig med plugget ikväll. Jag har prov på onsdag och jag har varit skitdålig på att plugga, usch.

Igår

Goddag!
Gårdagen var skitbra i det stora hela. Cissi kom till mig (David) runt halv tio och sedan kollade vi på Greys, BB, drack vin osv. David slutade klockan tio på jobbet och när jag och Cissi var på väg in till Collage runt halv ett så ringde jag och frågade var han höll hus och då var han tydligen på väg dit! Så vi var där med David, Jombe, Ian, Max och Christian. Tur att dom var där för det var aptråkigt folk där igår. Ingen (verkligen ingen!?) som brukar vara där, var där. Tår i ögat.


Jaja, sedan stack jag och Cissi iväg till White, medan dom stannade där. Sedan rullade Max och Ian in där också, men David hade åkt hem till Jombe som flyttat till Odenplan. Så vid halv fem så tog Cissi taxi hem och jag och killarna drog till David och Jombe. Var egentligen meningen att vi skulle sova där, men det blev inget sovande.

Vid typ halv nio drog jag mig hemåt medan David skulle direkt till jobbet halv elva. Jag har typ inte sovit något fortfarande..någon timme sådär. Somnade inte förrens vid typ..tolv.


Det började bli ljust på morgonkvisten och då skulle Max sätta på sig solbrillorna..dom var inte riktigt hela..haha

David och jag! Låg under den där filten tills Max satte sig på mig för att han inte såg att jag låg under.

Söndag & Måndag

Fredagen har jag ju redan berättat om i två inlägg neråt. Men igår däremot så gick jag upp ur sängen någon gång mitt på dagen. Sedan kom mamma och hämtade mig så åkte vi till mormor och åt middag. Sedan var jag bara hemma och slappade framför tvn.

Idag åkte jag ut till pappa dit farmor även kom. Vi fick jättegod fläskfilégryta med kantareller, potatis och broccoli. Till efterrätt blev det ananaspaj med glass. Är lite känslig mot ananas och kiwi. Det börjar klia och svida i munnen, inte nice alls. Men idag sket jag i det för pajen var så mumsig, he he. Vilka risker man tar för att kanske få en svullen hals.

När jag kom hem till mamma så sprang jag in och lämnade min väska hemma hos oss och sedan gick jag över till grannen där alla frugor satt på altanen med lite skumpa och godsaker. Hos den andra grannen badar alla män bubbelpool och dricker öl. Haha.

Bilder från pappsen idag:



I fredags

Hallå gott folk! Hoppas ni haft en bra påsk! Fint väder har vi iallafall fått! I fredags var det typ årets rödaste dag. Den tråkiga långfredagen. Men lilla jag jobbade faktiskt som vanligt, om inte mer. Körde ett tiotimmars-pass från 19-05 och kände mig duktig. När jag var på väg hem såg det ut såhär ute:

På den andra bilden hittade jag mina strumpor också.. he he

Lördag 23/4


Igår var jag med denna fina dam. Vi började hemma hos mig där det grillades. Sedan stack vi hem till henne med en flaska vin. Efter det - in mot stan till Vapiano där David jobbade. Blev lite vin och cider. Vid halv ett promenerade vi till Collage. Stannade där till en kvart innan stängning. Var hemma runt halv fem!

22 april 2011

Vet ni vad? Idag har jag och David varit förlovade i två år!
Just nu är jag hemma hos mamma för att jag inte sett henne på ett tag och ikväll blir det jobb 19-05.
David ska träna och hitta vårjacka. Så vi firar inte så mycket idag. Vi har för ovanlighetens skull varit mycket med varandra på senaste tiden och igår åt vi en god tacos-middag istället för att fira idag. Så det känns kanon ändå!

Skärtorsdagen (igår)

Visste ni att jag är född på skärtorsdagen? Yes I am. Men eftersom påsken förflyttas varje år så har jag bara fyllt år på just den dagen en gång efter jag föddes, när jag blev 11 år.

Men över till gårdagen. Jag skulle vara på pappas jobb ute på Ekerö 10.45. Kära lilla Mikaela somnade efter onsdagens bravader klockan 7. Och klev upp lite efter 9. Helvete vad dåligt jag mådde. Jag var fortfarande påverkad och hela jorden snurrade. Mitt huvud skrek och kroppen var helt matt. Mina fötter sved efter klackarna och ögonen var halvöppna.
Men vad gör man? Kalldusch i ansiktet, på med smink, köpa en Loka och sedan sätta sig på bussen. Jag skulle ansiktsmåla små barn till påskkärringar/påskgubbar eftersom det är påsk. Jag höll på från 11-14 och det gick faktiskt bra, trots omständigheterna. Men ärligt talat fick jag faktiskt skylla mig själv. Som man bäddar får man ligga.

När jag kom hem flög jag ner i soffan och där stannade jag i stort sett hela dagen.
Nej förresten, jag och David gick och köpte tacos och åt på kvällen.

Två sötnosar som jag målade.

Onsdags

I onsdags gjorde jag några ärenden på dagen och på kvällen kom Cissibuuuusen. Eftersom vi är ensamma hos David för tillfället så kom hon dit. Vin, tv... ja, ni vet det vanliga. Sedan stack vi in till Collage och avslutade på White. Skulle egentligen ta 4.25-bussen hem men vi hade så förbaskat roligt så det blev 5.29-spårvagnen istället. Fan fan fan vad dåligt jag mådde dagen efter.

Tisdag

I tisdags fyllde min fina David 21 år. Han fick frukost på sängen och sedan åkte vi till Bromma Blocks där vi aldrig hade varit förr. Vi åt lunch och kollade i affärer. Sedan tog vi tvärbanan till Liljeholmen och gick runt där. Sedan skulle David jobba klockan fem, så jag följde med till hans jobb innan han började och käkade en Ceasar.

Vi har ju redan köpt gemensamma presenter, men han fick en söt äggklocka iallafall!


Ops...

Hej allihopa. Förlåt för skitkass uppdatering. Jag ska byta dator så jag kan lägga in bilderna från mobilen nu. Snart kommer några inlägg upp!

Onsdag 20/4-11

Presenter från igår och idag


Dricka i massor. Allt lika kul och bra att få. (ignorera min vissna blomma)

Väska och örhängen

presentkort på Åhlens och massage som är bokad till imorn! Lovely

Stor skål och en mindre med durkslag i + lock. Fiffigt!

Ring, tre nagellack och sjal.

Presentkort på Cervera och en hel del rödingar. Haha

En brödkorg. Tyckte faktiskt att den var jävligt tung.. sen öppnade jag den, haha.
Allt som var i:

korg, skärbräda, 3 påsar med mörkrosa, ljusrosa och svarta värmeljus, diskborste, 2 disktrasor, svart duk, servetter, doftljus, decilitermått, två smörknivar, kökshanddukar, en "din mamma jobbar inte här!" och två "jag diskar du torkar"
Så himla fiffig present! Fick den av Pauline. Det är hennes barn som jag är barnvakt till. Min andra familj.

Har gått och kollat på sånna här saker och självklart kommer min fina vän Cissi med det till mig och David.
Men kolla här då. Detta var nog den mest betydelsefulla presenten jag fick! Och även den från Cissibusen

En stor ram med Collage från alla våra vimmelbilder ute på onsdagar! Åh, så himla fint. Det står massa saker också, typ ""du är en riktig kompis", "helt perfekt", "så underbar", "vänner föralltid"!
Den hänger ovanför min säng såklart!
Det finns bara ett problem.. Cissi fyller år om tre veckor. Hur fan ska jag klå detta?!

Fick även en jättefin tavla av mormor som hon själv målat. Jag glömde ta kort på den men den kommer upp snart i ett annat inlägg!

Underbara människor

Åh vilken underbar helg jag har haft! Igår åkte vi och handlade dricka och mat på dagen och sedan gjorde vi iordning allt, inklusive oss själva. Vid 19 kom de första gästerna och sedan rullade det på. Vi hade verkligen jättetrevligt. 20 personer i mitt söta lilla radhus och framåt midnatt beställde jag tre taxibilar så åkte 14 personer in till stan till nattklubben Gaudi. När jag var där senast på en studentskiva så hette det inte samma sak. Snart börjar jag prata som mina föräldrar "så hette det inte när jag var där senast..måste bytt namn". Shit, haha.
Drog oss hemåt tidigt på morgonen och jag och David var hemma kl 5. Innan dess stannade vi och köpte kebab och nuggets!

Idag jobbar David från 14-21. Han är grymt bakis, haha. Han får seriöst bakfyllor som en 50åring. Han har legat i sängen i hela dagar och bara mått illa och velat dö vissa gånger, stackarn.

Idag åkte jag hem till mamma för min släkt och familjevänner kom hit för att fira mig. När jag sa hejdå till David så sa jag att han kan slå en pling på väg in till jobbet. Runt halv två fick jag sms:
- mår för dåligt för att prata i telefon nu
- haha va?
- skulle ju ringa på väg in till jobbet men jag orkar inte prata nu

Haha. Då är man bakis. Lillen då. Men han slutar snart och kommer hem till mig.
Jag har fått jättefina presenter igår och idag!! Ska visa bilder på allt i nästa inlägg. Håll utkik.






(Cissi är snygg på näst sista bilden tycker jag..)

Jag tror faktiskt inte det var någon som tog kort igår. Vi hade helt enkelt för trevligt för att sitta och posa framför kameror! :) Jag lyckades ta en tre-fyra stycken som ni ser. Inte speciellt bra bilder, men men..

Lite nytt

Vi har köpt lite nya saker till lägenheten på senaste tiden. Här kommer lite utav det:



Tvättkorg, våg, vattenglas och vinglas. Vi har tio stycken stora 65 cl-glas som är jättefina. Men vi köpte dessa eftersom man inte behöver vara så rädd om dem.

Inget jobb :(

Bläääää. Innan vi gick in på Ikea så började det svida i bröstkorgen och väl därinne så fick jag ont i huvudet och mådde illa. Så jag sa att jag inte kommer in till jobbet. Jag skulle bara jobba 4 timmar, men det tär på en att komma hem så man somnar halv sju på morgonen. Så jag stannar hemma och kurerar mig så jag är frisk till imorn. Ska ju fira min 21årsdag då! Då kan man icke vara sjuk.

Sunny friday!

Hello!
Idag har jag städat mitt rum skinande rent. Så jävla tråkigt, men så skönt efteråt!
Nu har jag precis tagit en dusch och mamma jobbar halvdag idag så vi ska snart åka till Ikea. Egentligen skulle vi dit ensamma men nu ringde båda våra män Anders och David och ville följa med också, haha. Mysigt!
Sedan ska både jag och David jobba inatt. Han slutar 3 och jag 4. Nattuggleparet.

Imorgon kommer jag inte ha tid att blogga tror jag. Mamma och Anders ska hämta mig och David efter en välbehövlig sovmorgon, sedan ska vi till systemet och mataffären och efter det hem till mig och förbereda. På kvällen kommer nämigen våra vänner hit för att fira våra födelsedagar! Det kommer bli jätteroligt! Blir lite bål och snacks hemma hos mig och sedan utgång. Jag älskar mina vänner!

Titta vilken söt liten katt som en kvinna hade med sig i knät på tunnelbanan häromdagen. Den hade koppel på sig och satt och tittade ut genom fönstret. Gav inte ett enda litet ljud ifrån sig! Var tvungen att smygfota den, hehe.

God middag igår

torsdag

Det bli ett snabbt, kort och extremt tråkigt inlägg nu, men jag är trött och Big brother börjar.

Vi hade askul igår. Började hemma hos mig med vin, snack, musik och yatzy. Sedan drog vi till Collage. Ganska segt i början med tanke på att det inte var så mycket folk. Men det blev allt roligare. De blir ju vad man gör det till! Vi drog sedan till White och spårade gärnet.

Idag har jag svarit seg som ett as. Fick alldeles (!) för få timmars sömn inatt (imorse) och på dagen somnade jag inte av någon konstig anledning, Vid halv sex mötte jag upp Krille. Vi körde till Fridhemsplan och åt på restaurang. Perfekt en bakisdag som detta. Bilder får ni imorn.

onsdag 13/4

Blev inte den klassiska bilden igår, men detta får duga!

Onsdag

Idag har jag varit i skolan från 8:30-12. Sedan stack jag hem och vilade gärnet. Steg upp vid 17, duschade, på med kläder, kladdade på lite smink och nu sitter jag här med min fina Cissi och dricker lite vin och kollar på Greys Anatomi. Ikväll blir det Collage och White som vanligt och imorn kommer det antagligen upp en vimmelbild och ett bakis-inlägg som vanligt. Haha. I think you know me now

Min snygga vän.

perfekt födelsedag

Heej allihopa och grattis till mig. Nu är gammal och grå, 21 år...
Min dag började med frukost på sängen av min fina pojkvän vid halv tio

Käkade halva frullen i sängen och sedan gick vi upp till köket så David fick lite mat i magen också

morgontrötta gänget.

Sedan gjorde vi oss iordning och åkte in till stan. David fyller år om en vecka också, så vi bestämde att vi skulle köpa presenter ihop till vår lägenhet istället för saker till var och en. Så idag köpte vi en våg och en asball tvättkorg!

Vi åkte även till telefonplan och kollade på vårat nya hus (som inte är strålande fint just nu..men det ska vara klart om 9 månader)

Sedan tog vi lite och dricka och efter det bjöd David mig på tapas-middag!

Så himla bra dag! tack min älskling!
Nu ska vi mysa med naturgodis och film.

Imorgon blir det en redig utgång med Cissibusen.
Puss på er

Lördag

Imorse städade jag mitt och Davids rum nere i källaren hos honom + tv-rummet. Fyfan vad mycket damm och skit man ser nu när vårsolen kikar fram, uäh! Var inte världens enklaste och roligaste med min handikappade hand, men det gick vägen. När jag var klar med det så åkte jag in till stan för att belöna mig lite. (ni ser i två inlägg under vilka skor jag köpte). Sedan åkte jag hem till mamma.
Ikväll blir det god mat och film/tvtittande med familjen. Jag orkar verkligen inte gå ut eller åka nånstans ikväll, så det blir myskväll. David slutar jobba klockan 22, så han kommer väl hem runt elvatiden.

Skadad

I torsdags när jag vaknade hade jag lite ont i min högra handled, men inget jag la märke till så mycket. Under dagen blev det värre och på kvällen hade jag såpass ont att jag virade om med lite bandage innan jag la mig och sov för att jag inte skulle råka göra något i sömnen.
Igår när jag vaknade hade jag fruktansvärt ont och behöll bandaget på hela dagen.
Kan säga att det inte blev mycket bättre av att jobba natt i 9 timmar. Nu har jag fortfarande lika ont.
Om det inte blir bättre tills på måndag så får jag kolla upp det. Hoppas det bara är en stukning eller så.

Aaaaaj. Det gör som ondast när jag lutar handen bakåt. Någon som vet vad det kan vara?

10 cm

Var en sväng i stan idag. Kom hem med dessa:

bra skit

Det var en gång en kvinnlig hjärncell som hamnade i en mans huvud.
Hon tittade sig oroligt omkring sig, men det var bara tomt och tyst.
HALLÅ…! skrek hon, men det var ingen som svarade.
Hon började känna sig orolig och skrek med all sin kraft: ÄR DET NÅGON HÄÄÄR???
Sen hörde hon en svag röst långt borta: - Vi är här nere!

Grattis papi

Idag fyller min favvofarsa 47 år!

Love you !

?!#%&

Jag vill dö. Nej jag skoja bara. Men vi hade så jävla roligt igår! Helt klart topp två. Började hemma hos mig med vin, pringels, Big brother, musik, tjejsnack. Tog den vanliga bussen 23.55 från mig och begav oss mot Collage. Lika festligt som vanligt. Sedan White! Brukar ta 4.25-bussen hem men när klockan var fyra så hade vi så jävla kul så vi körde en timme till. När vi gick så hade tunnelbanan börjat gå och jag tog även första spårvagnen klockan 5.49, haha. Ensam och packad. Nöjd med livet.

Idag är det andra bullar. När jag vaknade runt halv tolv var jag fortfarande påverkad och jag känner bara hur allt går i slow motion idag. Mina ögon är halvt stängda och jag känner mig totalt mörbultad. Överkörd. Virrig. Fan vad synd det är om mig, ellerhur? Nej, jag får skylla mig själv och gårdagen var fan värd detta mående!

onsdag 6/4

Måndag (4/4)

I måndags hade jag prov i företagsekonomi B klockan 9.00. Jag har ingen aning om hur det gick men jag hoppas verkligen att jag blir godkänd. Kursen är så jävla svår så mer begär jag inte av mig själv gällande den.

Åkte hem, tog en powernap och sedan mötte jag upp pappa, åkte till en bar och drack lite vin och cider. Efter det blev det derby på Norra mellan. I vanliga fall har vi årskort på Östra övre men på derbyn är det roligare med Norra, så då kör vi där.


(3/4) Dammsugare, CHECK!

I söndags var jag ute hos pappa för att fira våra födelsedagar. Pappa fyller år imorgon och jag på tisdag.
Vi åt pastasallad och god tårta. I present fick jag jättefina saker, och av pappa och Maria fick jag en dammusgare! Perfekt till nya lägenheten.


Pengar och fina Björn Borg-trosor

Två jättesöta lyktor och två ramar som jag fick av mina systrar. Inte världens vackraste bild på mig innuti (hade varit roligare om det var bilder på dom två) men ramarna är ju jättefina!


Lillebror Anton provade alla mina ringar och höll i sin nyfödda kusse Lukas!


Nästa lördag ska jag och david fira våra födelsedagar (han fyller år en vecka efter mig) med våra vänner och på söndagen firar jag med mammas släkt.

Tisdag

Heeeej. Förlåt, alldeles för många dagar sedan jag bloggade och Cissi klagar. Träffade förresten henne i stan idag. Gick omkring en snabbis, men hittade inget superkul. Imorgon ska jag till skolan på morgonen, men när jag kommer hem så lovar jag massa inlägg med bilder från de senaste dagarna!

Titta vad söt jag är när jag kollar på tv. Ser ut som tolv år.

ps. Jag satt nyss och bölade så tårarna sprutade för att en hund dog på tvn. Vad ska det bli av mig? ds.

Ny klänning

Innan jag åkte till pappa igår så sprang jag in en sväng på H&M. Kom såklart ut med en klänning, haha.
Den skiftar i blått, är lagom kort, i något sammetsmaterial och jätteskön!

Plugg med Pappa

Igår åkte jag ut till pappa och pluggade. Fast först köpte vi med oss mat och kollade lite på tv. Hade en jättemysig kväll. Pappa körde mig till David runt tiotiden.



Stod och pratade med pappa och Maria om min o davids nya lägenhet. Kom fram till att hela vår lägenhet + balkongen är lika stort som deras vardagsrum... haha

Onsdags

I onsdags mötte jag upp Cissi och Sara vid halv åttatiden. Vi åkte hem till ***** och drack vin, lyssnade på musik och kollade Big Brother! Sedan blev det som vanligt Collage och White room.

Tjejerna som lägger ner timmar, dagar, månader och år på att sminka sig. Haha.
Sara har massa bilder från kvällen tror jag. Ska se om dom dyker upp snart.

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0