Igårkväll.

Hallojsan!
Hoppas ni mår fint.

Igår var det onsdag i vanlig ordning. Ni kan mina onsdagar nu, va?
Cissi kom till mig vid halv åtta. Vi drack vin, fixade oss, kollade på Sveriges mästerkock, Big Brother och lyssnade på musik. Vid halv tolv drog vi till Collage och roade oss. Runt halv tre drog vi hemåt. Vi hade en jävligt rolig, men hyfsat lugn onsdag igår med relativt tidig hemgång. Nästa onsdag blir det nog andra bullar. Tova kommer nämligen hit imorgon och stannar i en vecka. Hur bra?

Jag och fina Cissi på Collage igår.

(2011-02-22) 38 månader

Oj! Höll nästan på att glömma, jag och David har ju vår lilla månadsdag idag! Nu ska vi se hur många månader det blir..38 va? Haha. 3 år och 2 månader.
Älskar dig baby

Nanny

Snart ska jag iväg och vara barnvakt. Jag mår inte så bra, eller jag har ont i huvudet och är trött eftersom jag inte fick sova ordentligt inatt. Vilken jävla svettapa jag är. Ska hämta sötnosarna på dagis klockan tre och vara barnvakt till ca halv sex. Ha en fin dag

Jävla svettjävel

Goddagens! Sovit gott? Det har fan inte jag. När David kom hem vid ettiden inatt så hade jag redan somnat, men vaknade till och jag var jättevarm. Låg och gnällde som ett litet barn ett tag och sedan slängde jag av mig tröjan (sover alltid i stor t-shirt och trosor) och la mig igen. Somnade om och vaknade igen klockan tre. Det händer ganska ofta att jag vaknar av att jag svettas för att jag blir så himla varm när jag sover men denna gång slog alla andra (typ hundra) gånger. Jag var helt Skyblöt! Det var hemskt. För varje gång jag vaknar av att jag är svettig så är jag sådär kallsvettig. Jag svettas som ett as men fryser som fan om jag tar av mig täcket. Nu när jag gick upp inatt så var jag tvungen att ta en handduk och torka av hela mig. Det rann om hela kroppen, till och med smalbenen och på axlarna. Sedan fick jag byta trosor och lägga en handduk på lakanet eftersom det var blött det med. Hur fan lyckas jag?! Jag förstår inte. Hur kan jag bli så jävla svettig när jag sover?! Jag brukar frysa jättemycket och ofta när jag är vaken.

BB

Trodde inte vi hade tv11 hemma, men vips så hittade jag den bland kanalerna! Fan vad bäst

Another tattoo

Jag har bestämt mig nu! Ska göra min andra tatuering! Kommer inte säga till någon (mamma och David vet redan) vad det blir, men den ska vara i nacken och jag vill göra den senast i april, så ganska snart alltså.
vad tror ni jag kommer göra? Spännande va?

igår frös jag ihjäl.

Godkväll!
Här sitter jag med lite choklad. Sitter fint i kistan när man är ett gnälligt mensbarn som sitter framför datorn medans pojkvännen är på jobbet och tjänar stålar.

Igår var jag hemma hos Cassandra och hennes kille. Dom har precis flyttat till en lägenhet i mina gamla hoods, Abrahamsberg! Vi var typ tio pers som chillade, drack lite vin och snackade. Trevligt trevligt!
När jag var på väg hem till David sent på kvällen (tar 10-15 min att gå) så var det så helvetes jävla (ursäkta språket) kallt att jag trodde jag skulle förfrysa. Jag kände varken mina fötter eller mina händer och det sved i hela benen. Jag tror inte jag frusit så mycket någonsin förr, och jag är van att frysa, fryser ofta. Istället för att se ljuset framför sig när man dör, så såg jag Söndagens löpsedel framför mig: "Kvinna 20 år hittad död inatt nära Brommaplan. Orsak: frös ihjäl"

Nu blev det ju inte så, utan jag överlevde. Sista vägen sprang jag för att väcka liv i mina kroppsdelar igen. Usch, det var hemskt. När jag kom hem flög jag ner i soffan och bäddade ner mig bland massa kuddar. Tog väl ungefär en halvtimme att tina. jag skulle följt magkänslan jag hade från början som var att ta en taxi hem för 80 spänn. Jaja.

Idag var jag, David, mamma, Anders och hans dotter Sandra hemma hos Linn (mitt barnvaktsbarn, mamma och Anders guddotter) som fyllde 6 år. Fikade och sådär. Alltd gott med kakor, haha.
David åkte till jobbet vid fem och nu är jag bara hemma. Solsidan börjar om tio minuter!

En ledig (!) lördag

Hejhopp.
Igårnatt jobbade jag som jag gör varje fredag. Slet från 19 till 04 och det gick suveränt!
Sedan fick jag skjuts hem av Stammas (jobbarkompis) pojkvän som hämtade henne. Fan vad skönt det var att slippa tuben och min tråkiga, läskiga väg att gå hem vid femtiden.
Vaknade imorse av att David skulle till jobbet vid nio. Men då hade jag bara sovit i 2,5 timmar så jag somnade om och vaknade en timme senare. Åkte hem till mamma och har ännu inte fått så mycket sömn. Ska sova lite på dagen för ikväll är jag ledig! Har dock ingen aning om vad jag ska hitta på än. Förslag? Brukar alltid jobba, så jag är så ovan att göra saker på lördagskvällar. Haha

Två bilder från min blonda tid

natti natti

Åkte hem till Krille i eftermiddags. Pluggade lite och kollade lite på en sjuk film, någon slags parodi på en massa musikalfilmer. Faktiskt väldigt rolig, haha. Sedan somnade jag som en stock i soffan och sov i över en timma. Somnar ofta där hemma, så himla skönt! Krille älskar att sova själv, så han väcker aldrig någon som sover och gör allt för att inte störa, det är emot hans principer, haha.

När jag vaknade var klockan runt halv åtta och vi tog en sväng upp till Vällingby. Gick ett ärende åt mamma i matbutiken och tog sedan bussen hem. Åt mammas goda falukorv i ugn och kollade på tv med henne. Vi var ensamma hemma så det blev lite tjejkväll (+ Tigger såklart, haha. Han ska alltid vara med)

Nu ligger jag i sängen och är tröttis. David kommer hem om ett litet tag. Om jag hinner somna är jag övertygad om att jag vaknar av en puss när han kommer. Hihi


Titta vilken otroligt söt katt jag har.

Torsdag 17/2

Hejsan!
Gick upp halv nio idag och åkte hem till mamma för att plugga. Har mina böcker här och jag orkar inte släpa runt på dom för dom väger typ tre ton. Det är tre böcker på 500, 200 och 300 sidor.

Så himla skönt att inte vara ett dugg bakis. Efter några andra onsdagar då det blivit lite för mycket drinkar och champagne så har jag börjat dricka lite och väldigt långsamt. Fan vad skönt det är! Gör det ni med (Cissi! Haha).
Så imorse när klockan ringde så vaknade jag direkt och var faktiskt pigg. Inte sådär som när man tänker att man vill ta livet av sig och dricka hela Mälaren för att man är så uttorkad från gårkvällen.

Sitter iallafall och pluggar lite nu. Företagsekonomi B..finns det något roligare? Skulle vilja ange motkonton i olika affärshändelser hela livet ut..inte. Om 20 minuter börjar OC och sedan ska jag hem till Krille för att chilla lite. Han är hemma från jobbet och tråkar för att han är förkyld och jag är hemma och tråkar också. Tar med mig mina bauta-böcker dit så jag kan plugga lite.
David kommer hem sent ikväll. Bu


Två bilder till från igår.

Onsdag

Igår började jag och Cecilia kvällen med att mötas i Välligby. Köpte vin och drog hem till mig. Kollade på tv, fixade oss, drack vin och lyssnade på musik. Sedan kom Carro förbi en snabbis och så drog vi alla tre in mot stan. Josse hoppade på tunnelbanan och vi åkte som vanligt in till Collage. Hade en jätterolig kväll. Förutom att Josse snubblade till och stukade sin otursfot (hon har brutit den två gånger). Avslutade kvällen hos Cissis vän i Odenplan!


Jag och min älskling

The OC

Kollade ni på OC när det gick på tv förut? Jag gjorde det. Följde det slaviskt. Och nu var det så längesen det gick att jag glömt bort en hel del och då är det ju alldeles perfekt att de går i repris klockan 15 varje vardag! Haha. Misha Barton (Marissa Cooper) var min absoluta idol. Tycker hon var så fin och ball. Och så hade jag en crush på Adam Brody (Seth Cohen) haha. Jag har inte varit tjejen som var kär i Brad Pitt och alla dom där kändisarna som alla tycker är så snygga. Men just han, Adam Brody, han tyckte jag om. Haha. Jag tyckte han var så söt och snäll. Precis som David?

Någon likhet?

Rosor och Choklad

Hade världens bästa alla hjärtans dag igår.
Mötte upp min älskling klockan halv sju. Han hade köpt jättefina rosor och chokladhjärtan till mig. Och han fick en stooor ros av mig.
Vi åkte in till stan och satte oss och tog ett glas vin först, sedan gick vi till restaurangen där vi bokat bord - restaurang Underbar. Vi åt där en gång förut för två-tre år sedan och de har väldigt god mat! Vi pratade mycket om vår nya lägenhet. Åh vad vi längtar!
Efter restaurangen gick vi förbi en mataffär och köpte godsaker. Sedan åkte vi hem till David och hade myskväll framför en Wallander-film vi inte sett tidigare.

Söndag

Tjenamors.
Igår jobbade jag som sagt 20-04 igen. Det flöt på och var lika roligt som vanligt, fram tills runt 2.30 då alla kortmaskiner utom den i min kassa slutade fungera. Kan ni tänka er? Det har hänt en gång förut och det blir totalkaos kan jag berätta. De som står bakom kassan skriker hela tiden att det bara är kontanter, men tror ni alla fulla människor hör det? Nej. Så dom står kvar i kön och när det blir deras tur hör dom för första gången att dom inte kan betala med kort. Då blir dom skitsura och säger att dom stått i kö i en halvtimme. Skrik. bråk och sura miner. Ja, det blir det slutgiltiga resultatet. Men men.

Imorse när David skulle till jobbet så skulle han pussa mig hejdå. Då vaknar jag till av att jag själv säger: "Jag är så jääävla trött alltså!". Haha. När man säger i sömnen att man är trött, då ÄR man trött.

Mamma hämtade mig och nu är jag hemma. Ska plugga lite och kolla på tv. David kommer hit runt halv sju-tiden och då blir det väl middag. Skola imorn, ledig tisdag och sedan onsdag! Älskar onsdag.

Nästa vecka kanske Tova kommer till Stockholm! Hoppas, hoppas!

Lite Lets dance, lite Donken och lite väder

Hey!
Sitter och kollar på reprisen av Lets Dance. Tycker väl egentligen inte att det är speciellt roligt och det går varje fredag när jag jobbar, men trots det ska jag alltid veta vem som åkte ut och sedan kolla på reprisen. Eller jag har det rättare sagt alltid på i bakgrunden medans jag gör någonting annat. Don't ask me why. Nu har jag exempelvis redan missat hela första dansen undertiden jag skrev här. Aja.

Jobbade som sagt igårnatt 20-04 och ikväll blir det samma tid. På dagen ska jag inte anstränga många muskler. Har ni provat att jobba natt? Jag har jobbat på McDonalds i ett år och fyra månader och de flesta av alla dom helgerna på denna tid jag har jobbat natt någon fre/lör eller båda dagarna. Det tär på kroppen! Kan ni tänka er att ständigt gå omkring och känna sig jetlaggad? Så känns det, eftersom jag är uppe på vanliga tider i veckorna. Fast det är värt det! Jag älskar att jobba natt. (och jag vet att ni tycker jag är konstig som gillar det).

Hörrni, vilket pissväder det var igår förresten? Jag fick gå från Vällingby hem till mamma, vilket tar a 15-20 minuter i vanliga fall i rask takt. Gissa hur lång tid det tog igår.. usch. Det var snöstorm och inte plogat alls. Fick gå på gatan eller i knä-hög snö samtidigt som jag inte såg framåt. Fan vad arg jag var. Stannade flera gånger och svor och stampade, haha. 

Men idag är det soligt och fint!

Just nu. Osminkad, trött och extremt jävla söt

Onsdag 9/2-11

Hey!
Igår hade jag till en början en skitdag. Missade varje buss, tunnelbana och pendeltåg som gick att missa. Var så trött att jag höll på att somna på lektionen minst femton gånger och frös för att det var så satans kallt ute.
Efter skolan åkte jag hem och tog det lugnt med David och då blev jag på bättre humör. Gjorde sedan iordning mig för att åka till skolan än en gång för en till lektion 18-19. Sedan mötte jag upp Cissi. Vi gick till en releasefest för en tidning - Rodeo. Sedan tog vi ett glas på N'see-bar och efter det vidare till Collage. Hade en fantastisk kväll. Onsdagar är min och Cissis dag. Det går inte att sära på oss, haha.

Releasefesten

Collage

Söndag 6/2

God eftermiddag!
I helgen har jag bara tagit det superlugnt. Gick upp halv 12 både igår och idag så det har varit skönt att sova ut lite för ovanlighetens skull.

I fredags bjöd Krille mig på lunch i Vällingby. Supergott! Sedan tog jag det lugnt hemma och på kvällen åkte jag hem till David. Hans familj hade middag med några vänner så jag joinade dem ett litet tag.

Igår gjorde jag absolut ingenting på hela dagen, men på kvällen lyfte jag på röven och åkte hem till Jocke där Krille också var. Vi kollade på fortboll och Melodifestivalen och sedan åkte jag hem och sov. Massa människor skulle ut på olika håll men jag hade ont i huvet och var segare än segast, så jag bar mig hemåt.

Idag träffade jag Cissibusen i stan klockan 1. Vi lunchade och gick i affärer. Hittade en klänning! Kanske visar (om jag får in kamerabilderna i datan dvs). När jag skulle hem bestämde jag mig för att ta pendeln. Först fick jag vänta i en kvart och sedan åkte jag en station för långt. Suck, så går det när man är helt inne i korsordet.

Ska snart äta middag och pluggeliplugga. Kul liv. Kul blogg. Inga bilder. Sorri

Haaaaaaaaaaaydoe!

Xning

Haha, David och hans vänner kallar kryssning för xning, fint.
Jag och David hade det jättemysigt på våran kryssning igår och idag. Skönt att komma bort och ta det lugnt i ett dygn för oss själva. Åt gott, drack gott, pratade, dansade och hade det mysigt.

Det blir inget jobb för mig i helgen. Jag ska inte heller festa eller jäkta på något sätt. Det blir en lugn helg som saknar planer. Det behövs just nu. Ibland blir allt för stressigt och hjärnan lite väl överbelastad av för mycket att tänka på. Jobb, plugg, familj, vänner, ett hemligt litet projekt som är helt främmande för min del, samt att också komma ihåg att ta hand om sig själv och sova bra. När man slarvar med sin hälsa så säger såklart kroppen ifrån. Ajabaja. Nu ska jag chilla ner lite. Måste sova nu. Ska inte ställa klockan imorn, jag vaknar när jag vaknar.

Kram på er


Love you

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0