Lite allmänt trams

Såja. Ny vecka imorgon, och min vecka kommer mestadels bestå av jobb. Har faktiskt inga andra planer. Jobbar alla dagar utom på tisdag.
 
Denna vecka så jobbade jag i måndags, var ledig i tisdags och onsdags. Då blev det hemmagjorda semlor, lite träning och så åt vi libanesiskt på restaurang. Det var supergott och jag kände mig allmänt bortskämd. Hihi
 
 
 
Träffade Cassandra i torsdags efter jobbet och åt lite kebab på alla hjärtans dag. 
Innan dess, på jobbet, så jobbade jag två timmar med finaste, och fick världens bästa present. Ni får veta sen!
 
 
I fredags mötte jag upp Alexandra för att sedan åka hem till mig där vi drack vin, och senare mötte vi upp Krille och Jocke på Oleary´s i Vällingby. Mer livat än så blev det inte, men det var trevligt!
 
Nu ikväll kom mamma och Anders över till mig efter jobbet med pizza och lite andra saker. Fick bland annat massa puzzel som mamma letat fram på vinden. Weho!
 

-

perfect day

Vilken underbar ledig dag jag haft. Det började iochförsig med att jag vaknade massor av gånger imorse för att jag mådde illa..mindre kul. Men sedan vaknade jag utan illamående och då åt vi lite frukost - smoothien som jag gjorde igår. Sedan somnade jag om och kom knappt ur sängen.. så jävla trött var jag.
Men efter att någon rent utsagt slitit mig ur sängen så kom jag upp.
Blev en supergod tomatsoppa till lunch och efter det åkte vi och tränade. På väg hem skulle jag in på Clas Ohlson för att köpa batterier och ut kom jag med batterier och ett puzzel på 1000 bitar. Har varit sugen på att lägga puzzel i flera dagar nu! 
Väl hemma la vi lite puzzel och sedan blev det hemmagjord pizza och Gladiatorerna. 
 

Yesterday

Jobbade natt i förrgår, så igår sov jag till halv tre. Sedan handlade jag och fixade jag iordning lite smoothie och fruktsallad. På kvällen åkte jag in och åt på Roppongi.
Vi delade på dumplings och sushi. Mumma!
 
 
Smoothien drack vi imorse och fruktsalladen med hallon-kesella väntar i kylen som ett gott mellis/snacks

presenter

Jag har behövt nya träningsskor länge nu men har aldrig ens haft lust att köpa några för jag har inte haft lust att träna. Nu har jag däremot lite mål för 2013 vilket innebär att jag måste komma igång med träningen och då blir det faktiskt roligt att träna. Det blir ju alltid roligare att träna när man har ett mål. 
Men nu till saken.. När jag kom hem häromdagen var det en söt liten fillur som hade köpt ett par skor till mig!
Dom är så snygga och så sköna!
 
 
Nu i samband med flytten och allt så har jag fått köpa lite saker per månad. Jag har behövt massa möbler och sånt. Nåt som jag verkligen verkigen behövt men inte hunnit komma iväg och köpa är en mikro. 
Igår jobbade jag natt och när jag kom hem runt 4 så står det en sprillans ny mikro i mitt kök!
 
 
Tror ni att lilla Mikaela är glad eller?
Dessutom ska jag få gå på Cosmonova och se en isbjörn-film och så ska vi äta middag efter det. 
Jag blir helt tårögd. Så fint är det.
 

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0