Sällskap

David kommer till skavsta klockan 22 ikväll så han är inte hemma förrens vid kanske 1 eller så.
Och jag känner inte för att vara själv ikväll så jag ska köpa med mig lite mat och åka hem till Josefin för att äta och kolla på film. Ska bli skönt.

Gammal bild på lilla oss

Min söta

I miss you

David har varit i Italien med jobbet på vinprovning sedan i söndags.
Han kommer hem ikväll. Jag saknar honom just nu.

personalfest

Gårkvällen bölrjade med att jag mötte upp Cissi efter jobbet. Hon gjorde sig iordning och sedan åkte vi till Mariatorget och satte oss och drack vin. Sara och Joanna kom även och sällskapade med oss!Vid nio drog vi till båten där personalfesten var och det var en lyckad kväll.

Om man räknar bort vad som hände på slutet, men det är inget jag vill skriva här. Det berättar jag bara för mina närmsta som jag vill berätta det för.

Cissi och jag

fina tjejer!

måndag

Efter en ansträngande och stressig vecka med alldeles för lite sömn har jag äntligen sovit ut. Jag somnade ca halv tolv igårkväll och så vaknade jag 5:20 imorse och var klarvaken. Vadfan? Jo, det är för att jag vanligtvis bara sover 4-6 timmar per natt, mer hinner jag inte. Kunde inte somna om på ett tag så jag satte på ett program på datan och sedan somnade jag om. Vaknade igen av klockan 10:15! Cirkus tio timmars sömn alltså!

Idag ska jag..jag tror fan att jag snart ska lägga mig och vila lite till! Jag är ju HELT ledig nu på dagen.. vilket inte har hänt på länge. Även fast jag kanske varit ledig på dagarna så har jag ju alltid haft plugg att ta tag i. Men nu är jag fri. Och ledig.

ska iallafall måla naglarna och göra mig iordning för att dra in till jobbet när Cissi slutar klockan 19. Sedan blir det vin och personalfest på en båt på söder! Ska bli roligt!

Igår, lördag

Jobbade natten till igår så det var hyfsat jobbigt att gå upp för att vara klar och redo för dop klockan 12:20. Men det gick.

Det var min lillebror Anton och Min låtsasmammas (Marias) brorson som döptes. Anton är snart fem år men när han egentligen skulle döpas så dog Niklas så det blev inställt. Så Anton Martin Niklas blev namnet. Så fint! (Martin=pappa)

Efter dopet gick jag hem och sov. Jag skulle börja jobba 21.30 och klockan 22 vaknade jag av att jobbet ringde..jag sov verkligen som en STOCK! Vaknade varken av klockan eller av att någon ringde. Men jobbade iallafall till 6 imorse.


Fikat:




Torsdag och Fredag

Igår mådde jag sådär efter onsdagsnatten. Men efter en dusch och en alvedon blev det lite bättre. Åkte till min gamla skola och sålde en bok till en tjej och sedan iväg till en sak jag berättar senare.

Åkte hem till David, slappade framför tvn i två timmar och sedan hade jag precis satt mig med ett glas vin med Davids föräldrar för att sedan äta en god middag då jobbet ringer och frågar var jag är. Jo, då skulle jag tydligen jobba...hade inte en blekaste om det, ätligt talat. Men jag släppte allt och åkte iväg såklart. Hungrig och trött. Men det gör inget, jag gillar mitt jobb.
Slutade klockan ett och tog sällskap hem med David som slutade halv ett.
The working couple.

Idag och imorgon jobbar vi också natt. För min del blir det 19-04 ikväll och 21-06 imorgon.

Onsdags

Hello!
I onsdags började jag med att gå till skolan och där fick jag reda på att det gick bra på provet! Eftersom det var mitt allra sista prov så hade vi betygssnack också så nu är jag HELT KLAR med skolan!! Det känns så otroligt skönt!

När jag kom hem från skolan fick jag ett roligt samtal också! Men mer om det sen.

Sedan stack jag iväg och träffade Cissi i farsta centrum. Hon har ju nyligen fyllt år och då fick hon presentkort där som hon shoppade massor för. Själv köpte jag en kjol och en tröja. Kanske visar sen om ja kommer ihåg.

Dirket från Farsta åkte jag hem till Josefin och drack vin. Cissi svek mig i onsdags..eller hennes kropp svek mig rättare sagt, då hon var dunderförkyld och inte kunde gå ut. Så det blir ingen bild på oss denna vecka
Men jag och Josefin gick på en studentskiva hennes kompis hade på Pure. Och väl där träffade jag en kompis och stack såklart till Collage (varför hamnar jag alltid där ändå? Haha) men vi stannade bara någon halvtimme för det var smockat. Drog istället till Oxid och träffade lite vänner samt drack massa gött.



Igår


Glad

Nu har jag precis varit i skolan och skrivit mitt sista prov. Det var hur svårt som helst och jag har en känsla av att det inte gick vidare bra. Men vet ni? Det gör ingenting. Det är bara ett prov..och det finns viktigare saker än ett prov. Som till exempel familjen. för när jag lämnade provsalen så tänkte jag "jahapp..kul..det där gick ju käpprätt åt helvete..stackars pappa som försökt hjälpa sin IQ-befriade dotter utan resultat.." Men sen kom jag på att jag ändå är så himla glad att jag började läsa den här otroligt tråkiga och svåra kursen. För jag har faktiskt vunnit det viktigaste. Min pappas familj.

Jag har inte varit med/hos dom mycket alls sedan flera flera år tillbaka. Jag har inte orkat, inte haft tid och helt enkelt prioriterat andra saker före att sätta mig på bussen ut till Ekerö där dom bor. Men nu när jag började läsa den här kursen så behövde jag pappas hjälp. Och jag började åka ut till dom mer och mer. Och nu på slutet har jag varit där ca två ggr i veckan och det är så himla roligt. Jag längtar dit. Jag ligger i soffan och chillar med pappa, äter goda middagar och Marias underbara efterrätter, leker med mina syskon (och framförallt kramas med min lillebror som jag inte alls kände innan vi åkte till Thailand i julas) och pluggar.

Nu är i och för sig kursen slut, men jag vill fortsätta träffa dom i veckorna. Ska verkligen försöka skaffa mig tid till det. Familjen är ju det finaste man har.

Mitt nästa mål är att inte få börja ta maten hemma hos pappa.. ni vet, "gästerna först"


Undra om jag får göra omprov?

Lördag

Jäääääsp och hej.
Jag har iallafall fått lite sömn inatt, ca fem timmar. Fem minuter innan jag skulle sluta inatt vid 4 så kom Krille och hans lillebror in och dom hade bil så jag fick skjuts hem! Så jäkla skönt alltså. Sen somnade jag typ kvart i sex.

Idag kommer pappa och hämtar mig så ska vi hem till honom och plugga och ikväll ska jag nog hitta på något med mami.

Bort med helsvart!

God morgon!
Jag vaknade runt halv tio och åkte iväg till Vällingby. Gillar att börja dagen med att åka exmpelvis dit en sväng så man kommer ut lite.

Och jag tror jag ska sätta köpstopp på mig snart. Men jag hittar så många fynd! Just nu fyller jag upp garderoben med lite färger till sommaren. Jag älskar och bär oftast helsvart och nu vill jag komma ifrån det lite. Idag köpte jag en blus, den är ioförsig svart, men inte helsvart!

Läskigt.

Cissi berättade om en artikel i aftonbladet idag. En 20årig tjej som blev våldtagen på väg hem från White room klockan halv fem imorse. Precis den tiden jag och Cissi gick därifrån.

Tjejer: gå alltid två och två (eller fler!)
Det finns så jävla många knäppskallar därute

20-årig kvinna
grovt våldtagen

Drogs in i port av två okända gärningsmän

En 20-årig kvinna blev i natt våldtagen av två män i en port på Regeringsgatan i Stockholm.

Kort därefter kollapsade hon och fördes till sjukhus.

Den unga kvinnan var på väg hem från innekrogen White room i Stockholm. På Regeringsgatan 72 hann två män upp henne. De attackerade henne och tvingade in henne i en port där de sedan våldtog henne.

Vid halv fem-tiden stötte en polispatrull på kvinnan, som berättade att hon blivit våldtagen och gav vaga signalement på gärningsmännen.

Men sedan kollapsade kvinnan och fördes till sjukhus. Hon har ännu inte kunnat höras av polis.

Grov våldtäkt

– Vi vet inte hur hon mår och när vi kan höra henne, säger Lotta Lundquist, presstalesman på Citypolisen.

En förundersökning om grov våldtäkt är inledd. Polisen har på förmiddagen sökt av platsen med hundar. Spaningsarbetet försvåras dock av bristen på potentiella vittnen på Regeringsgatan, som framförallt är en affärsgata.

– Nu ska vi höra några personer som kan vara intressanta. Sedan får vi vänta på kvinnan, säger Lotta Lundquist.

"Har gott hopp om att klara ut detta"

På polisens hemsida står det att gärningsmännen är i 40-årsåldern.

– Men vi vill ha in iakttagelser om alla män som befann sig på platsen vid den tiden, säger Bo Thomas Olsson, stationsbefäl på Norrmalmspolisen.

– Vi har gott hopp om att klara ut detta.

 

Superkväll

Åh, det var helt underbart igårkväll.
Vi började hemma hos mig, vi satt ute och drack rosé, lyssnade på musik och pratade. Sedan drog vi in till Fridays, Collage och till sist White room. Var hemma runt sex. Mysigt!

Onsdag 18/5-2011

Onsdag!

Hello!
Idag tog jag sällskap med mamma, hon skulle till jobbet och jag till skolan. Väl i skolan hade vi redovisning som gick galant. Nu är det bara provet kvar på måndag och sen är det over and out! Så skönt.
Pappa ringde förresten igår och vi ska plugga på lördag & söndag. Blev jätteglad!

Nu på dagen ska jag städa iordning i rummet och duscha, sedan vid sjutiden kommer Cissibusen hit! På vägen hem från skolan köpte jag med mig två flarror vin och cider som vi ska smutta på (hälla i oss?) ikväll, haha.

Sedan blir det Cafét, Collage och White. Vi testar på ett ställe till ikväll. Det är ändå aldrig så värst med drag på Collage förrens vid ett/två-tiden.


Haha, den här bilden är tagen förra torsdagen runt 6 på morgonen, alltså när jag var på väg hem från onsdagskvällen. Ser gaaaaanska trött ut?

Mer nytt!




Ring då?

Sitter och försöker plugga till mitt prov på måndag men det går inte så bra för det är så himla svårt.
Väntar på att pappa förhoppningsvis ska höra av sig i veckan och erbjuda hjälp. Det var tack vare honom jag klarade av förra provet och jag hoppas verkligen han kan ta sig tid och släppa någonting denna vecka så han kan hjälpa mig inför mitt allra sista prov någonsin på väldigt länge, men vi får väl se.. annars får det helt enkelt gå åt helvete.


KÖP!

Jag har två par skor som jag använt 3-4 ggr men inte på ett bra tag och nu står dom bara hemma och gör ingen nytta.

Båda är strl 38!
50 kr/st!

Skriv bland kommentarerna/maila [email protected]


Lite nytt


Två tröjor. Den första är orange men den ser röd ut. Den är som en magtröja typ. I Love it. Har en likadan svart också. Den andra är brun/orange och jätteskön. Den har "hängiga" armar.

Linne med ficka på bröstet. Hade detta linne på senaste vimmelbilden så kolla längre ner bland inläggen om ni vill se den riktiga färgen. Allt ser så rött ut när jag tar med min mobilkamera.

Gul somrig klänning med knytning i nacken. Ganska kort och volanger över hela klänningen!

Klarblå kjol som jag också haft på en bild från Collage. Den är ganska lång och jag har den precis under naveln med en kort tröja till.

lördags: Pappa och jobb

I lördags var jag hemma hos pappa och firade Elin som fyllde 10 år. Av mig och David fick hon en blommig, somrig shortsdress som hon blev jättglad för. Vi käkade gott och sedan var jag tvungen att dra mig hemåt eftersom jag jobbade på natten

fredagsjobb

Idag är det fredag. Fredag den 13 till och med! Aj aj, akta er!
Dessutom är det min namnsdag! Linnea, som jag heter i mellannamn!
Har bara tagit det lugnt hemma hela dagen med David, har ju inte varit världens bästa väder..lite regn och så.
Snart ska jag sticka iväg till jobbet. Jobbar som vanligt 19-04.
Ha en bra fredagskväll!

Vad fan hände?!



På nåt jävla vänster hamnade jag, Cissi och Sara i en vit limmo, helt ensamma, med en hel skumpaflaska, helt gratis i onsdags.
Haha, nice att slippa gå till White room iallafall..

Cissibusen 20 barre

Cissi fyllde 20 år i tisdags så jag och David åkte in till henne när hon slutade kl 15 och lämnade hennes presenter. Minns ni att hon gav mig en  tavla med alla våra kort från Collage? Det är så roligt att ha sånt så jag köpte en bok och klistrade in massa bilder på oss. Hon blev jätteglad! Sedan fick hon ett armband också. vi tog ett glas rosé och sedan skulle hon hem och äta middag med sin familj och David skulle jobba så jag åkte med honom till hans jobb och fick en jättegod drink och jordgubbar med grädde. Mums!

onsdag 11/5-2011

Grymt rolig dag/kväll/natt/morgon igår. Haha. Jag, Cissi och Sara började på Saras bakgård vid ettiden på dagen med musik och tre flarror vin. Sedan Vapiano halv sju, vidare till Sogni, Fridays, Collage och White. Fantastisk kväll med fantastiska tjejer.

Måndag

Hello!
Hade ingen skola idag så vid tiotiden åkte jag till Vällingby och fixade lite saker inför Cissis och Elins (min syster) födelsedagar som är imorgon och på onsdag. Träffade även pappa en stund och var smakråd till ett par skor han köpte.

Sedan åkte jag hem och åt frukost med David som efter det åkte till jobbet. Så denna soliga dag har jag suttit inne konstant och fixat massa nödvändiga saker. Tråkigt, men sånt som måste göras! Kan tyvärr inte säga vad jag pysslat med då jag vet vilka som läser min blogg, haha. Hemlisar! Ni får reda på det efter onsdag!

Lite bilder från igår då jag, mamma och anders satt ute och åt middag och pysslade lite i trädgården:








somrigt och nytt

Var i stan och hälsade på Cissi på hennes caféjobb idag. sedan gick jag omkring i stan, men det var ganska urplockat på alla nya sommarkläder där så jag åkte till Vällingby istället. Där köpte jag ett par shorts och en bikini:



Bikinin ser typ rosa ut i det där ljuset men den är orange egentligen!

Presenterna






Kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, lite köksgrejer, stor vattenkanna, tidningsställ, två förvaringsplåtburkar,
tjej och killparfymen från Burberry och en äggklocka som ser ut som en kossa som jag inte fotade, haha.

I fredags

Helvete då. Hade skrivit hela inlägget och sedan fuckade allt sig så försvann det. Men jag skriver om i en kortare version.

Jag, David och hans mamma Maria började laga mat runt halv tre. Sedan kom alla gäster klockan 19. Vi slog ihop och firade oss tre eftersom vi fyllt år i april och maj. Vi åt och drack gott och öppnade fina presenter som jag visar snart. Det var 25 pers där, varav bland annat mamma & Anders & mina och Davids vänner. Vi skulle egentligen åkt in till stan och busat men det blev så sent så vi blandade lite drinkar och lyssnade på musik i Davids källare istället.

Hade på mig en rosa spetsklänning:

lite nytt till lägenheten



Ett rivjärn, äggklocka och en bra form!
Blev inte så fina bilder eftersom vi inte packat upp det än..


Vet ni vad vi mer kan pricka av? Den älskade "Ludde"-mattan som jag ska ha nedanför sängen! Jippi!

Onsdag 4/5-11

Cissi har någon inflammation i munnen som gör att hon får ont i örat och halsen vilket hon hade igår. Så vi bestämde oss för att ta en lugn kväll. (haha vilket skämt!)
Vi satte oss på N'see bar där det blev ett glas vitt och ett glas rosé. Blev lite sugna på en liten runda så vi tog en promenad till Dovas och smet in där i ca fem minuter för en fisherman-shot. Sedan var brudarna igång!
Vi gick till Vapiano där David jobbade och fick världens största hallonshot och ett glas vin. Sedan blev det Collage med rosé, vitt vin, skumpa och massa dans! Det enda vi gjorde som var liiiiite lugnare än vanligt var att vi inte drog till White. Men det behövdes inte heller för när vi drog från Collage var vi i samma härliga dimma som vi brukar vara efter White, haha. Det var en grymt rolig kväll iallafall.

Jag och min bästa vän.

Underbar kväll igår. Jag berättar mer snart, ska bara käka lite och lägga mig med datan i sängen.

Liten loppis

Haha, titta vad sött jag hittade när jag var på väg hem från jobbet klockan fem på lördagsmorgonen:

"Paus, vi öppnar strax"

Valborg

Hej igen!
Skulle ta och berätta lite snabbt om valborg kanske.
Jobbade natt fredag-lördag så när jag gick upp vid ettiden på lördag så var jag lagom trött. Men jag hoppade in i duschen och sedan stack jag iväg till Systemet och köpte öl, vin och cider till mig och David. Sedan åkte vi till kyrkan eftersom ett av Davids föräldrars flyktingbarn, Harena, konfirmerade sig. Efter kyrkan åkte vi hem till David och drack skumpa och käkade middag (20 pers). Efter det stack jag, David och Jombe till Anton som hade fest. Vi stannade till halv fyra, då jag och David åkte och köpte Nuggets! Sedan tog vi en promenad hemåt!

Konfirmationen:



Hemma hos Anton:

Haha, älskar Engels min

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0