onödig info

Hej mina fina vänner.
Det har inte hänt så mycket intressant sedan sist vi hördes.. Där på kvällskvisten så kom jag på att jag inte ätit middag så det blev 2 majskolvar och sallad för min del. Herrn hade redan käkat men jag var snäll och delade med mig av en kolv till honom - vi tycker det är så underbart gott! Och det är så konstigt för två saker vi börjat äta mycket av är majskolv och popcorn (inte samtidigt) - alltså majs i olika former. Haha. Vi är inne i värsta majsperioden. Han satt till och med och googlade på vad man kan göra för gott med popcorn. Man kan tydligen göra lite allt möjligt så vi måste prova snart!
Dagen efter, alltså i torsdags, så jobbade vi båda dag och efter det blev det bara att åka hem och ta det lugnt. Vi (okej..han) gjorde några slags hamburgare som var så otroligt goda att jag åt upp dem innan jag hann ta kort. Så tittade vi även klart på hela prison break. Så nu är det slut..lite sorgligt. 
 
Så till igår. Jag började jobba klockan 11 och skulle sluta 19, men eftersom vi har sådan personalbrist och jag led med mina kollegor som skulle slita arslet av sig när det dessutom var löning, så stannade jag kvar och jobbade över till 23. Så det blev ett långt jobbpass. Åkte hem, gick och la mig och sedan upp för jobb direkt idag igen. Och idag kändes det att jag slet lite igår - ganska trött i kropp och knopp. Men det gick bra att jobba ändå!
 
Jag jobbar bara imorgon också och sedan är jag ledig i TRE hela dagar. Jag fick lite panik när jag såg det och ringde direkt och frågade ifall det fanns extrapass tisdag eller onsdag. Jag är inte van vid att vara så bortskämd med tre hela dagar ledigt, så jag får lite panik. What to do? Jag tar hellre extrapass och tjänar lite extra för att sedan verkligen njuuuta av min riktiga semester (jag vet - jag är lite tokig..)
 

2012-09-26

Såja. Kyl. frys och skafferi fyllt och lägenheten städad. Idag har jag förövrigt inte gjort mycket alls. Det har regnat hela dagen och efter en (oplanerad) powernap vid 16-tiden så fick jag världens huvudvärk också. Resten av kvällen blir lugn framför tvn! M kommer snart.
 

Natti

Nu ska jag försöka sova lite här i min ensamhet. Har jobbat idag och imorgon är jag ledig. Då blir det övningskörning med bilskola för första gången och sedan storhandla mat!

Kom hem! Saknar dig.

Idag blev det jobb igen. Precis när jag kom hem så hämtade mamma upp mig. Vi köpte pizza och åkte hem till dom och käkade, jag passade på att tvätta lite. Sen myste vi bara framför TVn. Nu måste jag sova lite.

Bästiskväll

Igår efter jobbet mötte jag upp Cissi, vi drack massa gott och pratade massa (viktigt!) strunt. Min fina bästa vän.

Just a bad day.

Jag har varit ledig idag. Men jag hade likväl kunnat jobba eller nåt. För jag har nog haft en av dom tråkigaste, mest meningslösa dagarna i mitt liv idag. Det började med att jag vaknade, vände mig om för att krama M, men det var ingen där. Kollade på klockan som då var halv elva. Han gick strax innan sju..hade saker att göra i stan. Så.. ja.. där låg jag och stirrade i taket. Gick upp efter ett tag.. satte på tv:n som visade "söker efter kanal" och inget funkade. Så.. ja .. fick läsa lite meningslösa bloggar istället. Sedan blev jag trött så jag gick en meter till sängen igen, la mig och somnade med tjocktröja, mjukisbyxor och hela skiten. Vaknade halv två. Svettig. Fan. Och juste, tvättstugan hade jag ju klockan ett. Perfekt, då kunde jag ju tvätta svettkläderna också. Men nej.. det var någon jävla skit-mupp som tagit min tvättstugetid för att jag var sen. Jag blev typ såhäääääääääääääääääääär irriterad, men istället för att slå in någon dörr eller så, så bokade jag en ny tid..på lördad..19-22..och jag jobbar till 19, så antagligen kommer någon sno den med. (finns aldrig tider i min tvättstuga). Så.. ja.. jag gick hem igen, ställde tillbaka tvättkorgen och kollade på min icke-fungerande tv. Någon gång där började det också ÖS-regna. Sedan åt jag en fralla och två röda äpplen om jag inte minns fel. Kollade på ett PB-avsnitt..höll koll på varenda jävel på facebook på grund av min uttråkhet, typ..
Vid sextiden tog jag mig i kragen och slängde på mig lite kläder för att åka in till jobbet och hämta ett papper som jag måste ha till imorgon. Även detta var en besvikelse eftersom det inte stod som jag ville att det skulle stå på pappret. Men jag tar inte ut något i förskott. Får se imorgon. 
Träffade på M också, han var glad och snäll mot mig när han såg att jag var nere. Sa att jag kunde få tvätta hos honom. Sötnos. Men inte ens det gjorde min dag bättre. Jag lunkade iväg till tunnelbanan igen, åkte hem, åt en middag beståendes av mackor, fick igång tv:n med hjälp av låtsaspappa (enda bra idag!), kollade på lite skit-program som man inte ens behöver en hjärna för att kunna kolla på, och nu sitter jag här och skriver och väntar på att bli trött så jag kan få påbörja en ny dag!

yesterday

Vaknade igår och trodde det fortfarande var natt eftersom det var så mörkt. Men när jag kikade på klockan så var den 11:30, vilket betydde att vi sovit i drygt 9 timmar. Skönt!
Det blev världens slapp-dag, mest eftersom vädret var skit. Men framåt femtiden blev vi lite rastlösa så vi åkte till Kista. Herrn besökte frisören och shoppade sedan loss! Jag har för tillfället inget som helst shoppingsug.. (sjuk?)
 
Ikväll och två till nätter framöver blir det jobb för min del! 
 
 

Cosmonova!

Fick ett ryck igår och ville absolut gå till cosmonova idag, så det gjorde vi! Kollade på the last reef och den var intressant! Lite roligt att hitta på något annat än bio. Sedan blev det pizza och ceasarsallad på vapiano! Efter det åkte vi hem till moi. Jag tog en powernap och sedan gick vi till en lägenhetsvisning en station ifrån mig. Får se om det blir något av det! Mamma hämtade upp mig och så övningskörde jag lite. När jag kom hem igen gjorde M en jättegod gratäng på kyckling, ris, kantareller, bacon, squash och grädde. Sen blev det popcorn och prison break! Nu: sova!

-

Kantareller!

Igårkväll kom M över med en stor påse tratt - och vanliga kantareller som han plockat hos sin farmor i helgen. Gjorde en risotto som var gudomligt god! Sedan blev det prison break!

simmar!

Det är roligt att ha kommit igång med simningen nu! Vi simmar två gånger i veckan. Jag blir ju irriterad på mig själv eftersom jag kan tekniken men inte har några som helst muskler kvar.. men det är kul ändå!
 


 
 

2012-09-09

Hallå där!
Igår var jag egentligen ledig men jag tog ett extrapass och tjänade ihop lite $ !
Så vaknade runt halv tolv idag och sedan dess har jag städat lite här hemma. Mamma kommer snart, vi ska övningsköra och jag ska passa på att handla lite mat. Ikväll kommer M hit!
 
Juste.. skadade mig på jobbet igår. Det gör ont som satan eftersom jag kommer åt det hela tiden när jag gör saker och det är inte direkt lätt att plåsta in mot handflatan..
 


4 september

Godkväll! Nu ska vi gå till kojs. Men tänkte säga att jag är himla glad att jag lyckas pricka in alla soliga dagar just dom dagarna jag är ledig! Igår var det strålande sol så då blev det några timmar i Tantolunden med god lunch och vin som picknick ! Idag har jag jobbat ett extrapass (passade bra eftersom det var halvkasst väder hela dagen) och efter det blev det simning i Åkeshov! Sedan hem, middag och två avsnitt av prison break. Nu: sova!

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0