Äppelpajen färdig!

Den blev jättegod!

I huset

Hallojsan!

Igår tog jag mitt pick o pack och åkte över till mamma & Anders som åkt till Barcelona på en liten semester.
Tog det bara lugnt på dagen och sedan kom M vid 7, lagom till middagen! Tod tyvärr inte någon bild på det jag lagade, men det blev jättegott! Kyckling, bacon, champinjoner, tomat, ost och en ihopblandad sås i ugnen och till det bulgursallad.

Sedan kollade vi bara lite på tv. Natten var väl halvbra, då M har gått och blivit allergisk mot katter - alltså Tigger. Så det blev snörvligt och svårt att andas.

Imorse gick vi upp vid typ 7 och tog en promenad, sedan åt vi lite frulle & sedan somnade jag som en stock till 10. Åkte upp till Vby & köpte allergimedicin och sedan hem och åt lunch.

Solen tittade även fram (!!) så vi gick ut på baksidan och tog en cider.

Nu bakar vi äppelpaj (smulpaj). Till det blir det gammeldags vaniljglass - yuuummie!

Kattvakter i helgen

Imorgon när jag kommer hem så blir det till att packa lite igen för att åka över till mamma på fredag där jag och M ska passa min katt som bor hos mina föräldrar. Hoppas på bra väder, då vi har en skön altan att sitta på och ha de gött! Ska även ta en tur till nälstabadet och simma/sola lite om vädret ger med sig.

Skärjen

Hej igen!

Idag har vi varit på tovas landställe i skärjen hela dagen, hennes mamma var där och det var längesen jag träffade henne så det var trevligt! Vi har bara tagit det lugnt och ätit gott!

Nu är vi precis hemkomna igen och det blir nog en lugn kväll, mitt tåg hem imorgon går 07:30.

Karlstad

Hii!
Igår var jag och tovisen i stan på förmiddagen, köpte lite smått och gott (fast jag inte behöver) och käkade lunch.

Sedan åkte vi hem och hade picknick på balkongen med cider, vin och naturgodis!

På kvällen åkte vi in till stan igen och mötte upp min syssling Anna som bor här, vi satte oss på två två olika uteserveringar och sedan åkte jag och Tova hem och åt chips och kollade på (somnade framför) SATC!

Framme!

Såja! Framme hos Tova för typ en timme sedan och nu sitter vi och kollar på Wallander med ett glas vin! Hon har en supermysig lägenhet!

Imorgon ska vi väl in till stan eller något sånt, om det nu finns någon sådan, haha! Känner mig som en vilsen storstadsbo, men det är mysigt :)

På tåget

Nu är jag på tåget på väg till Tova i Karlstad!

Ska bli awesome att träffa henne igen!

lilla köket

Igår var jag och mamma på Ikea och handlade lite till mitt kök och sedan hämtade vi upp Anders som hjälpte till att sätta upp sakerna på väggen.

Innan så var köket väldigt "kallt" och opersonligt. Jag har nämligen ingen fläkt ovanför spisen, så där var det bara en tom, vit vägg. Och några krokar att hänga kökshandduk/grytlapp och grythandske på hade jag inte heller..men nu är det lite bättre!

Skulle även vilja måla mina köksluckor vita. Dom är i en jävligt ful, babyblå färg som jag ogillar starkt. Men först och främst väntar jag på att få mina krukor mm. som jag beställde hem häromdagen som ni kan se i några inlägg nedan.

såhär ser det ut just nu:

semester igen


Såja. Nu har jag jobbat mina tvä nätter som hamnade mitt i semestern (för att jag är såå snäll och ställer upp!)
Precis hemkommen och ska sova själv för första gången på nästan två veckor! Kommer bli lite tomt och samtidigt lite skönt..eller..njae.

Imorgonbitti kommer nämligen mamma och hämtar mig ganska tidigt och så ska vi åka till Ikea och köpa en hylla till mitt kök och sedan övningsköra. Ska passa på att slänga in lite tvätt hemma hos dom medans vi åker våra ärenden också. Sedan får vi se hur kvällen blir. Kanske tar en date med tvn i min ensamhet, eller så hittar jag på något. Jag är ju världsbäst på att bli rastlös.

Beställt hem!

Har precis suttit och beställt hem detta till mitt lilla kök:

Midsommarafton

H


Igår var det ju midsommar och de allra flesta åkte ut till landet eller skärgården för att fira, fast inte jag!

Jag ställde upp art jobba igår och idag istället för en kompis som så gärna ville ha ledigt så jag blev kvar i stan. På dagen gick jag och M till en liten park och solade med lite jordgubbar, hem och åt en god lunch, slappade och sedan till jobbet och jobba hela natten.

Är väl okej att göra såhär något år, men nästa år skulle vara kul att hitta på något! Tycker midsommar är väldigt mysigt!

I really fucking love you!

strandbilder

Har ganska mycket bilder, så ni får se lite i taget, här är lite från stranden:

-

Vi bodde på ett lägenhetshotell som heter Ninas. Det var ett privatägt jättegulligt hotell där endast familjen jobbade. Nina var mamman med två döttrar som städade osv. och pappan som körde charter-bussen till färjan & flygplatsen. Det var så personligt och mysigt!

Vi hade ingen pool, men havet låg 3 min därifrån, där jag och Cissi bosatte oss 4-7 timmar om dagen. En heeelt underbar strand, inte proppfullt med folk, inte många turister, vit strand och klarblått hav. Precis som vi ville ha det.

Efter stranden brukade vi gå upp till rummet och sätta oss på balkongen och ta det lugt med musik, snacks och lite gott vin. Sedan gick vi antingen ut och åt eller köpte med oss massa gott till rummet och åt på balkongen.

Endast på lördagen var vi ute och festade, vilket var precis lagom. Andra dagar gick vi såklart till lite barer, kollade på matcherna osv, men inget riktigt party. Allt var HELT perfekt.

hemma

Thassos var underbart! Men nu är jag hemma igen.. åh, jag vill tillbaka nu! Vi hade det verkligen härligt på vår resa
och kopplade bort allt som har med vardag att göra. Ni ska få massa bilder också!
Flygresan hem gick snabbt och sedan är det ju så bra med Arlanda Express som tar 20 min.
När jag kom hem fick jag jättegoda ceasar-wraps av en söt liten fillur som var här! Sedan blev det bara slapp framför tvn och sova i min sköööna säng (sängen där var det enda negativa..så sjukt hård!)

Nu ska Cissi vakna!

Klockan ringer vilken sekund som helst och då ska jag få upp Cissiluren som sover så gott i min säng.

Jag har varit vaken i en och en halv timme och mår illa. Tog precis lite mat och gick ut på balkongen och åt.

Nackdelen med att bo i en etta är att man inte kan göra ett skit om någon annan ligger och sover.


Det är skräckfilmsväder ute just nu

kiss me as if it were the last time

sova?

Åh, jag kan inte sova. Har sovit skitdåligt sedan vi gick och la oss vid halv ett. Jag är verkligen superkräsen när det gäller sovsällskap. Jag måste vänja mig vid att sova med en person för att kunna slappna av och sova en hel natt i sträck. (så vi får fan hoppas att jag vänjer mig snart för vi ska sova i samma dubbelsäng i 7 nätter nu, haha)

Jag tror att jag har en aning resfeber också faktiskt. Jag är inte direkt bekväm i att flyga, då jag ogillar start & landning, + att jag blir så helvetes rastlös. Och så har jag (och har alltid haft) lite separationsångest från folk och jag har väldigt lätt för att sakna mina nära och kära. (även fast det bara är några dagar!)

Och nu lät det som att jag tycker allt är piss, men det tycker jag verkligen inte. Jag har sett fram emot min semester länge nu och det ska bli så himla skönt att komma iväg till sol & bad med min bästa vän!

<3

Grönan

God (jättetidig) morogn!
Igår åkte jag och Cissi in till Grönan vid halv sju för att se Kravitz. Började där med att ta en cider var och när vi gick ned till stora scenen så var det så jääävla proppat med folk alltså. Vi lyckades komma ganska långt fram till en början, men vi stod kvar där i typ tre låtar, sedan gick vi och köpte lite åk-biljetter istället. Vi åkte pop-expressen som båda vi älskade när vi var mindre, men nu börjar vi nog bli en aning gamla för den, för båda två fick svinont i huvudet och mådde lite halvilla resten av kvällen. Haha, en riktig omskakning!
Gick även lustiga huset, det var skoj!
Sedan köpte vi lite naturgodis och åkte hem till mig för att sova lite innan resan!

Lenny och Thassos!

Hallå! Cissi kom hit för ett tag sedan med resväskan i högsta hugg och nu sitter vi med lite bubbel. Snart ska vi in och kolla Lenny Kravitz på grönan och imorgon går vårat plan till Grekland - Thassos kl 8:50!
såhääääär glada är vi!

Semester!

Jobbade mitt sista pass igår-natt innan min första lilla semester. Var så jävla trött mot slutet att jag trodde jag skulle svimma. Men jag överlevde. Tog 3:25-bussen hem och kröp ner hos mitt lilla sällskap som redan var här.

Vaknade vid typ halv elva och när jag vred på persiennen så såg jag att det bara ÖSTE ner. Sedan kom dunder-åskan. Fin första dag på semestern? Nej men ärligt talat så var det faktiskt väldigt mysigt att känna att man inte behöver göra någonting och bara kan ligga kvar i sängen hela dagen om man vill. No stress.

Men det sprack upp och vi tog oss ut på en promenad. Sedan en sväng till affären och förbi kebaben (ofcourse)

Kollade på en film/dokumentär - the secret. Egentligen tycker jag att det är sjukt intressant faktiskt och jag blir väldigt impad av att se hur folk resonerar kring saker och ting, men det vågade jag inte riktigt säga när jag fick frågan om vad jag tyckte om den. Blev typ ett "vet inte.." haha.

Vid 20 kom mami med bilen och så vart det en runda övningskörning. Så kul!
Blev bara en halvtimme eftersom Sverige skulle spela EM 20:45.
Stekte halloumi som snacks och nu sitter vi och kollar på Sverige - Ukraina. Världens sug-match. 90 min åt helvete.


Snart blir det hamburgare!! (jag vet, vi äter typ alltid sent.. skyller på att vi är nattjobbare, haha)

nyvaken, glad tjej

övn.köra & presenter

Igår dejtade jag sängen fram till typ 18, haha.
Sedan kom mamma och hämtade mig och så övningskörde vi igen! Det börjar bli riktigt kul för nu kör jag på vägarna! Kört 70-väg, rondell och rödljus. Wey! Körde ner till Spånga igår och köpte pizza som vi åt hemma hos dom. Anders hade precis kommit hem från USA också med lite presenter!
+ 3 st victoria secret body spray som jag önskade. (önskade mig EN. Så bortskämd är jag inte..) Förra året var Krille i USA och köpte en sån till mig och nu hade den precis tagit slut så det passade jättebra att Anders kunde köpa en (3) till !
fint halsband va? Love it

jag älskar studenten!

I fredags kompade jag hem från jobbet strax efter 17 och åkte till Mimmi & Linus studentmottagning. Hade det jättretrevligt och grattis igen till er <3
Åkte sedan in och mötte Cissi i stan. Vi drog hem till en av hennes kompisar där vi stannade ett bra tag, sedan blev det white!

We whine when we don't have a boyfriend and we whine when we do

just so you know

Igår, 5/6-12

Hade en bra dag igår. M stannade kvar hos mig så på dagen tog vi en promenad i det havdanna vädret. Sedan sprack det upp och blev strålande sol så då blev det ett glas rosé på balkongen!
Gick sedan in för att göra lite nytta. M jobbade och jag pluggade teori (och somnade..det var ASskönt)
På kvällen blev det hämtmat från pizzerian som ligger typ en sekund ifrån mig, + lite TV-tittande.
Slocknade båda två runt halv tolv, helt utmattade efter en awesome dag!



-





Yesterday

Hallå gott folk!
Igår vid 12 åkte jag in och träffade Cissi i stan. Vi satte oss på ett mysigt café i Gamla stan och pratade, samt skrev ned massor om idén vi har. Jag hoppas verkligen att det blir någonting av det, för det är faktiskt någonting som saknas i vardagen. Så vi får se vad som vidare händer med det!
När vi fick lite hjärnsläpp och kände att vi var ganska klara för just igår så tog vi en promenad in till Hötorget och sedan åkte vi till Inn & Finn vid Fridhemsplan och köpte schampoo, balsam mm.
Sedan åkte jag hem där M satt och jobbade och sedan lagade jag mat - matvete-sallad med kycklingvingar och halloumi. Supergött. Provade även en ny efterrätt som typ gav matorgasm. Sådeså.

övningskört!!

Jag övningskörde för andra gången idag med mamma och det är sååååå roligt. Första gången (förra gången) körde vi bara på en stor parkering men idag körde jag faktiskt en sväng på vägen också. Jag vill köra igen igen igen!
glad mikaela

verkligheten hinner ikapp mig på kvällen. När jag är ensam. jävligt ensam

taggad till tuuuuuuusen!

Åh jag är så jävla peppad på en idé som jag och Cissi har!!
Längtar som fan tills på måndag då vi ska träffas och skriva ner allt vi gått och tänkt på sedan i tisdags då vi kom på idén!

Igår

Jobbade till 19 igår och sedan träffade jag upp Cissiluren. Vi drack några glas på Ankan och sedan drog vi till Vapiano och drack lite drinkar och annat fint. Krille och Jojje kom även och joinade oss! Sedan blev det en sväng till F12. Drog hem lite innan de andra eftersom jag jobbade idag också!

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0