Onsdag

Såja. Snabbresumé nurå:

Var ute i fredags med Cissi och i torsdags ansiktmålade jag för pappas jobb ute på Ekerö. Sedan var det bara hem och i stort sett vända för att åka på kryssning för att fira min mormor som fyllde 80 år! Vi åkte en sväng till Åbo (23 h) och kom hem på söndagkväll.
I måndags och igår jobbade jag natt och nu är vi redan framme vid onsdag igen!
And you know what that means! Fröken jöken kommer alldeles strax och jag somnade på dagen och försov mig så jag ska hoppa in i duschen snarast och sedan öppnas flarrorna!

Ses i dimman gott folk.

gammal bild

fredags

jag är lucy in the sky, jag är högt över molnen

tisdag 23/8

Blev en liten shoppingdag igår. Så skönt att shoppa strax innan löning, eftersom det inte är så många ute då.
Jag blev en kavaj, en klänning, ett linne och en kofta rikare! Finns lite mer saker jag ska köpa men det tar jag nog på fredag när jag är ledig nästa gång!
Har inte så mycket mer att skriva, ska på någon grej med jobbet på eftermiddagen och sedan jobba natt. Innan dess ska jag nog ta en liten tupplur så jag orkar vara uppe till halv sju imorgonbitti. Sov förjävligt dåligt inatt, usch!
Hoppas ni får en fin dag.

22 augusti

Hejsan!
Kan börja med att säga att jag och David har vår lilla månadsdag idag. 3 år och 8 månader. Inte illa pinkat va?
Sedan kan jag berätta att det varit skitväder och regnat alla mina tre lediga dagar..buu.
Har spenderat hela dagen hemma med min kära mami. Hon har stannat hemma från jobbet eftersom hon oturligt nog har gallsten och fick en gallstensattack inatt. Stackaren!
Nu ska hon däremot köra mig till en outlet som öppnat i närheten av oss, ska se om det finns någonting roligt. Måste pysa nu, puss.

lovely

.

veckan som kommer

Så..veckan då?

Nu ikväll kommer David hem från jobbet om någon timme och tills dess tror jag att jag ska rensa lite bland mina vänner på facebook. Jag har 830 vänner där. Har precis tagit bort massa album och bilder också. Bra att ordna upp lite..som att rensa garderoben typ, haha.

Imorgon är jag också ledig, vet faktiskt inte vad jag ska hitta på förutom att avboka min tandläkartid jag har kl 9:45, hehe. Hatar att gå dit så jag skjuter alltid upp det..

På tisdag ska vi ha team-aktivitet på jobbet då vi ska åka någon sightseeingbåt och sedan äta middag. Efter det jobbar jag natt, vilket inte är så passande just den dagen, men vad ska man göra..någon måste ju jobba också, hehe.

Jobbar onsdag & torsdag natt också och fredag blir det kanske lite roligheter med Cissi? Lär ju bli så, haha.
På lördag ska jag ansiktsmåla för pappas jobb ute på Ekerö ca 10-13 och på kvällen åker jag, David och lite släktingar till mig på en kryssning till Åbo (24h) för att fira mormor som fyller 80 år på söndag!

Det var min vecka, det!

my super-ex

Kollar på den filmen på tv nu.
Har sett den förr, men det var ett tag sedan och den är faktiskt ganska rolig!
Köpte popcorn idag, men jag sitter med en chokladkaka istället. Jag orkar inte lyfta på arslet för att gå och poppa dom. Haha, jag är en av de lataste människorna som någonsin existerat


yesterday

Gokväll.
Har inte gjort ett skit på dagen, förutom att jag åkt hem till mamma. Har sedan spenderat den mesta tiden i sängen.
Blev ju lite rajtantajtan igår om man säger så. Jag och Cissi började hemma hos mamma där de tvar en liten kräftskiva med några grannar, sedan åkte vi till en jobbarkompis i stan och fortsatte dricka vin, därefter Collage + White. Hade stört kul, men idag mådde vi inge vidare om man säger så, hehe.

Bilden från igår blev inte så bra, vi ser extremt stela ut.. men ni får se den ändå:

allmänt obekväma?

min längsta semester

Nu är jag ledig i TRE hela dagar, vilket är min längsta semester i sommar, weho!
Igår jobbade jag till 19 och på kvällen träffade jag till en början Krille och Madde. Vi drack vin och gjorde allt för att inte lämna lägenheten ut i spöregnet, men tillslut begav vi oss iallafall. Dom drog till en bar i Hässelby och jag åkte in till David, Engel och Jombe i stan. Blev N'see bar en sväng och sedan Collage. Jag och David var hemma vid fyra. Ganska lagom med tanke på att det nog blir en crazy night tonight. Haha, nä. Men jag ska ut med..you know who! Min favoritpingla. Vi börjar hemma hos mamma, vi ska ha lite grannar över för kräftor, sedan beger vi oss utåt.
Så ikväll ses vi i dimman

lördags


onsdag

Har bara tagit det lugnt idag och fått igen lite sömn. Låg och sov med Tigger på bröstet i flera timmar medan det åskade som tusen utanför. Supermysigt!
Nu har det som tur är slutat regna och jag ska bege mig in mot stan och möta upp Cissi! Vi ska nog ta det ganska lugnt ikväll för ovanlighetens skull. Men oroa er inte, vi har planerat en utgång på lördag också, haha.

sova, jobba, äta, sova, jobba, äta....

Nu ska jag vila lite innan jobbet.
Jobbar 16:30-03 idag och lördag-söndag 18:45-05:15.

två bilder från Helsingfors för några veckor sedan.

två tillskott i garderoben

Innan bion igår så kom jag tidigare till Vällingby än David. Spenderade lite tid i affärerna och kunde såklart inte slita mig.

ljusblå klänning. Den är supersöt när den sitter på!

någon kavajaktig liten sak. Bra att ha.

baksmällan 2

Godmorgon!
Nu är jag äntligen hemma hos mami! Har inte varit här någonting på hela sommaren typ.
Igår åt jag och David middag och sedan gick vi på bio. Baksmällan 2..ganska passande eftersom båda var ute och slirade på olika håll i onsdags. Det var by the way awesome, men tyvärr ingen bild.

Idag börjar jag jobba 16:30, så jag hinner nog blogga lite mer senare. Ska till Vällingby och köpa lite smink nu. Det tråkigaste som finns att köpa, men nödvändigt.

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0