onsdag

tjabba tjena hallå!
Igår åkte vi typ 16 tjejer ut till ekerö (stenhamra rättare sagt) Bussen var full av folk som skulle dit. När vi kliver av bussen så är vi VERKLIGEN på landet. Shit tänker allihopa men taggade som vi var så började vi gå på den leriga skogsvägen utan belysning. När vi väl kommer fram till  "huset" som det var i så höll vi på att tappa andan.Festen skulle hålla till i något som liknade..jag vet inte vad. En liten sommarstuga men konstiga små rum och smala trappor. Haha, efter typ 10 minuter stack vi därifrån, och efter oss kom hela festen. Ingen ville tydligen stanna. Haha. Vi fick gå typ en halvtimme till bussen (!) På vägen till bussen mötte vi ett antal hästar (blä). Jag och sofia gick och klagade över landet ända tills vi hittade busstationen och såg att bussen gick om en kvart! Vi åkte hem till Julia i min klass och dansade och ni vet allt dedär..nångång på natten lunkade jag och tova hem till henne. Tova gjorde en klantig sak, haha! (säger inte vad) och sen köpte vi godis på macken! När vi kom hem slocknade vi efter ett tag.

Vaknade runt 1 idag hos Tova med en jävla huvudvärk! Vid Bplan träffade jag Sofia och Johanna som också var med igår. "Fan vad fräsch du ser ut Mickan!" (ironi). Sen träffade jag Arman I Vby också. Varför träffar man alltid på folk när man är som mest sliten och ful? Jaja, nu ska jag nog ta en liten tupplur så man klarar av denna kväll också. Vad händer ikväll förresten?

Puss

tisdag

Hejsan!
Idag hade jag ställt klockan på halv 11 för att Maria (låtsasmamma), Elin och Anton (syskon) skulle hämta mig för att åka till Ikea och kolla på saker till nya huset. Som tur var så ringde Maria och sa att hon blev lite försenad så jag fick sova ett tag till!  När vi väl kom till Ikea så hann vi bara käka lunch och sen började Maria må dåligt så vi drog oss hemmåt. Väl hemma så laddade min mobil ur totalt och jag kom på att jag hade glömt min laddare hos tova igår så det var bara att bege sig mot brommaplan. på vägen dit skuttade jag in i lilla söta Nickie som också skulle till bplan. vi sällskapade dit och träffade Tova och Emma som var på väg till donken men jag skyndade mig hem och laddade mobilen. Nu sitter jag och färgar den lite mörka utväxten i mitt blonda hår. Det är kul...inte.
Jag, Fredrika, Jenny, Tova, Nickie, Emelie, Agnes, Maja, Matilda, Julia och säkert många fler söta tjejer vill parta! Händer något kul ikväll?

image56
fredrika, cissi, jag, jenny

en..

  1. nyare bild på dig själv
  2. gammal bild på dig själv
  3. bild på dig själv och dina närmaste
  4. bild på den du senast fick sms från
  5. /ett ställe du saknar
  6. person du litar på till 100%
  7. du umgås med fortfarande som du känt längst tid
  8. som ljuger minst
  9. bild på dig själv som lyckligast
  10. bild på bästa minnet
1. 2. 3. 4.
5. 6. 7 8.

9. 10.

måndag

Hej Svej Leverpastej
igårkväll blev det chillkväll hos jenny. Det var mysigt, vi kollade på 1408. Den var mest bra men lite dålig. 
idag vaknade jag runt halv ett, käkade frukost/luch som bestod av pannkakor och sen åkte jag till vby och mötte tova emma och nicke. vid sex drog jag hemmåt, åt middag med mamma och nu sitter jag hos tova. Vi är irriterade på att allt och alla är mer eller mindre otaggade. hallå, det är h ö s t l o v ?
Jaja, imorn är det iallafall lite halloweenparty! wiihoo


image39
puss!

så sant så sant

image38

söndag

heej!
Gårkvällen började med att jag och jenny satt här hemma och snackade lite skit. När vi äntligen orkade resa på oss så drog vi till Nabbe i Råcksta/v-by. Väl där inne i den lilla lägenheten var det så mycket folk och så varmt att man inte visste vart man skulle ta vägen. Efter kanske 45 minuter gick vi därifrån, klaostrofobi typ!!
Vi drog till Spången i Spånga och där var det trevligt :D När det stängde så tog vi en promenad till Spångafolkan där det var 20årsfest. Vi smet in och dansade och bekantade oss med folk vi kände igen! Sen var vi 4 stycken som gick hem till jenny och slog på en film som alla mer eller mindre däckade till. haha! Vid halv sex på morgonen gick jag, jocke och marcus hem till nälsta. En skön morgonpromenad!
När jag kom hem åt jag lite (minns inte vad) och sen la jag mig i sängen och kollade på Aristo Cats. Jag hann kolla i typ 10 minuter, sen somnade jag..runt 07.00 sådär..
Idag vaknade jag 14.15 på min mobil men tydligen ska man ställa om klockan (?) så jag vaknade väl en timme tidigare då. Haha. Efter en stor frulle och lite tv-tittade så sitter man här och hoppas på att dif inte vinner idag.
Ikväll vet jag inte vad som händer, får se. Hoppas på att få träffa Nickie! <3

image37

lördag

Hej sötnosar!
Igårkväll spenderades kvällen hos David. Det var mysigt ! Jag och Liza vinglade hem lagom till 05.00. Sedan sov vi gott! Eller jag sov gott för jag sover djupt, men Liza vaknade typ var tionde minut av grannarna över som håller på att flytta. höhö.
Vi vaknade runt.. 11-12(?), käka lite frulle och så snodde jag korsordet från hennes DN. Sen lunkade jag hem (med trasiga strumpbyxor) När jag kom hem så åt jag lite lunch och sen åkte jag iväg till kista med Michelle. Det var kul. Sprang omkring, trötta och svettiga med vinterjackor, trängdes i omklädningsrum och blev kommenterade av några som tyckte vi glodde snett. Japp, sånt e livet. Sen höll vi på att bli påkörda av en buss och michelle bröt nästan benet. Det vart nästan två blondiner i en smäll. Men det var roligt ändå!
När vi kom hem så var michelles föräldrar här och vi käkade en GOOOD middag tillsammans!
Snart ska jag åka och träffa söta lilla Jenny <3!

Tare lugnt med spriten gott folk! puss

Lite bilder från gårdagen

mikaela säger bara..

image31

fredag

tjaa!
Idag hade vi två ynka lektioner, det var skönt! Jag försökte få söta lilla Berra att låta oss slippa matten, men icke. Han var tvungen att hålla oss kvar och ropa "AVBRYT" i typ 50 minuter med sin sexiga dialekt. Jaja, vi överlevde, som vanligt !
Och nu är det HÖSTLOV! wiiihaaa. Jag vill hitta på något roligt ikväll, men ingen verkar speciellt taggad..? Joo, mina små söta flickor förståss, men ingen annan! shame on you!

En liten del av min söta klass

(Liza & Fredrika) (Mikaela & Fredrika) (Mikaela) (jenny)


på fredag..

Imorn kommer min lilla älskling Nickie hem från Jönköping! Jag har saknat henne JÄÄÄTTEMYCKET!
image26

mikaela & tova


(klicka på bilderna)
Bästa vännen, älskar dig!

Aqua, Ace of base & spice girls!

354223-15

Mycket trevligt tycker jag !

torsdag

Tjollahopp!
Idag hade vi bara tre lektioner så vi slutade klockan 13! Superskönt. På vägen hem tog jag ett snack med min bundis på J.M och sedan satte jag mig framför datan ett tag. Efter det begav jag mig till islandstorget för att vara barnvakt åt min lilla älskling Linn. Vinterjackan åkte faktiskt på eftersom vi skulle ta en promenad från dagiset hem till henne. Vi kollade på Saltkråkan och Lotta på Bråkmakargatan. Jag älskar sånna filmer man alltid kollade på förut! så mysiga!
Sen drog jag mig hemåt och ringde jenny på vägen hem. hon har hämtat sin nya söta hundvalp nu! jag är faktiskt lite avis! (www.jcs.blogg.se). <-- min söta blondin.
När jag kom hem beställde jag en god nälstamacka, kollade på vänner och nu sitter jag här! trevligt, trevligt.
Spanskan idag var faktiskt lite kul.. Cassandra är ju för rolig hon. Fast fortsätter hon med den attityden så blir det ett klart IG! haha! Så frågade jag henne: "får jag skriva IG i din panna?!" då svarar hon "Alltså..njaae, jag ska ju till stan efter skolan så ja tror inte det.." HAHA, skulle jag fått det annars? Gulle dig :)
Sen hade jag lite trist så då skickade jag iväg lite töntiga sms till bland annat fredrika som satt och hade spanska 3 i en annan sal.

Mikaela: bög
Fredrika: Balle
Mikaela: Ollonborre
Fredrika: Eres un pescado grande

och nu till den stora frågan, Fredrika.. vad fick du detta ifrån? att jag är en stor fisk alltså? haha! Sötunge <3



354223-12

Sötaste Linnsan!
Puss

onsdag

Hejsvej!
Dagen började med samtal på capio 09.15. Det är så himla svårt att gå upp ur sängen nuförtiden. Jag fryser som saaatan, buuurrr.
Det var sista gången jag var där, vilket var skönt. Gick in på slutenvården en snabbis och såg lite folk jag kände igen som kommit tillbaka. Det är ledsamt att se det.. men å andra sidan är det ju bättre att dom är där än hemma.
Mamma körde mig till plugget..lunchade med bland annat Alexandra & Arman och sen hade jag FekA. Jättekul, fattar typ ingenting. höhö
När jag kom hem slocknade jag, fasen, jag som skulle träffat Krille idag :'( Jag vet inte om jag börjar bli sjuk eller nåt.. jag är så hängig! Kanske är vädret...(det brukar funka att skylla på vädret..?)
Det kanske blir vinterjackan imorn..uah
puss

Bla Bla..

Såhär en tisdagkväll passar det bra med lite onödig (men sann) fakta..

1. 35% av alla som annonserar i kontaktannonser är redan gifta
2. en krokodil kan inte sticka ut sin tunga
3. under en dag kommer din hand indirekt att komma i kontakt med 15 st penisar
4. en ko rapar var 40;e sekund
5. en man får ca 7200 utlösningar under sin livstid
6. medelhastigheten för en mans utlösning är 44 km/h
7. valar har inga stämband
8. endast 55% av alla amerikaner vet att solen är en stjärna
9. oddsen för att dö genom att ramla ur sängen är 1 på 2 miljoner.
10. i medeltal sväljer varje person 3 spindlar per år
11. george washington odlade marijuana i sin trädgård
12. fler än 110 miljarder tamponger har sålts sen 1936
13. världens vanligase namn är Mohammed
14. dagligen inandas du ca 1 liter av andra människors fisar
15. de flesta människorna somnar inom 7 minuter
16. höger testikel väger i genomsnitt 10 gram hos en kines och 22 gram hos en europé
17. 13 personer dör varje år av fallande godis - och läskautomater
18. valar kan ha löss
19. runt 100 människor kvävs årligen av kulspetspennor
20. los angeles hela namn är "el pueblo de nuestra senora la reina de los angelses de porciuncula"
21. man kan leda en ko uppför en trappa men inte nedför
22. kvinnor blinkar nästan dubbelt så mycket som män
23. i medeltal får varje peron årligen i sig 12 st pubishår när de äter på restaurang
24. ordet kalkon betyder egentligen "tupp från calicut"
25. många hamstrar blinkar med ett öga åt gången
26. det är omöjligt att nysa med ögonen öppna
27. jorden väger ungefär 5924 000 000 000 000 000 000 ton
28. pulsen hos en förbannad kolibrihanne kan slå upp till 1000 slag i minuten samtidigt som han hinner dra ca 500 andetag
29. araknofobi är benämningen på vår rädsla för spindlar (=jag)
30. människokroppens största cell är kvinnans ägg
31. albatrossen kan sova medan den flyger
32. winston churchill föddes på en damtoalett
33. elektriska stolen uppfanns av en tandläkare
34. det finns över 30 000 olika sorters rosor
35. det är fysiskt omöjligt för dig att slicka spetsen av din armbåge
36. grisen är det enda djur som liksom människan kan bli solbränd
37. rå sparris är svagt giftig
38. en snigel kan sova i tre år
39. barbies hela nman är Barbara Millicent Roberts
40. 50% av alla bankrån sker på fredagar

tisdagkväll

bästa serien ever!

354223-11

tisdag

hallojsan
Dagen började med att lilla mikaela försov sig en timme, men inte stressade hon ihjäl sig för det. första lektionen var ju ändå idrott och den skulle jag inte gå på. Skolan gick ändå ganska fort, avslutade dagen med att göra halloweenkort på bilden. JÄTTEKUL..hm. jag avskyr alla spindlar som ska visas runt halloween.
När jag kom hem så gjorde jag lite naturkunskap med Majsan. Det gick bra, men vi är inte klara än. Vi ska göra en labbrapport om massa djur i en kompost och så klipper vi dit bilder, och jag blir så äcklad av dom där djuren; gråsuggor, daggmaskar, larver, tusenfotingar, ollonborrar och sånna skabbiga små saker. UÄH!
Jag och mamma ska snart åka till vby och ta en sväng på donken. Vi är lata och dessutom ensamma hemma ikväll så det blir lite donken (2 menyer för 1 - CSN-kortet = jag är smart) och sen lite desperate housewives klockan 21. Mysigt alltså!

det äckligaste djuret som jag och maja hittade:

354223-10

(klicka - Ollonborre)

BLÄ!

Lillebror

Niklas..jag tänkte jättemycket på dig idag. Vet inte varför, men jag tänkte på saker vi gjorde under dom där 14,5 underbara åren.
Det är 7 månader och två veckor sedan du lämnade mig. Jag kan inte förstå att tiden gått så himla fort. Jag skulle göra allt för att du skulle komma och hälsa på mig en liten stund iallafall. Jag saknar dig så himla mycket.


354223-9


Mitt lilla hjärta. Du kommer alltid betyda mest, du är allra bäst.
Jag älskar dig!

anna skipper, nej tack

Ni har kanske sett "du är vad du äter".. jaa, detta är då kära Anna Skipper som förbjuder stackars människor från att till och med dricka mjölk. Själv sitter hon säkert hemma på fredagkvällarna med en chipspåse och en 1,5 literscola. Eller?.. Hon är kanske lika knäpp själv.. Man vet ju aldrig. Jag skulle iallafall gissa ålder på henne. Jag chansade på 59..(BILDEN ÄR REDIGERAD) det visade sig att hon var 39! Herregud säger jag bara.


354223-8

DU ÄR VAD DU ÄTER

"kostexperten, nyttokocken och coachen Anna Skipper hjälper deltagarna till friskare liv"

heell noo. Gå och lägg dig. Jag önskar att någon av dina "utsatta" personer får konstiga biverkningar av dina skumma recept och påhitt så du får lära dig vad som kan hända om man mixtrar för mycket med maten!
Visst, jättebra att du lär dem vägen till ett nyttigare liv. Men dra ned på onyttigheterna i måttliga mängder kära Anna!
"Vi skippar gärna Anna Skipper"/David

måndagens kommentar

Dagens kommentar kom iallafall från min kära moder.
Mikaela och mamma i affären...mikaela går fram till gurkorna och utbrister "jag vill ha en smal gurka!"
Då var mamma bara tvungen att säga "jaa, eller ta två så kan du äta den andra!"

354223-7

(mamma äter glass med hela ansiktet i ayia napa)
Älskar dig morsan, puss!

en kille värd att dö för

Krille är världens goaste, underbaraste, sötaste, snällaste, bästa killkompis som existerar.
He's mine. Don't touch!

354223-6

(Kristoffer Domingo)

måndag

TJA!
här sitter man med typ 100 klädesplagg på sig. Det skulle vara såå typiskt att bli sjuk till lovet.. suck
Idag ringde söta underbara fredrika och väckte mig klockan 10 (jag började 12) så det var bara att stiga upp, dra på sig kläderna, smeta på lite smink och traska iväg till plugget (eftersom jag skulle luncha + plugga med fredrika).
När jag går på gatan så kommer det en ambulans på min gata som stannar mittemot mitt hus. Jag fick värsta otäcka minnerna och ställde mig mitt på gatan och började storböla och ringde mamma. När jag såg att allt var okej med tanten som åkte iväg så traskade jag vidare tilll plugget! Åt en god lunch med fredrika och sen hade jag spanska. Efter spanskan mådde jag illa och blev omotiverad som fan så jag gick hem. På vägen hem ringde jag Tova för att berätta hur misslyckad jag kände mig som sket i plugget. Då berättade min kära väninna att hon gjort samma sak så då blev jag glad ett tag igen. När jag väl kom hem så kom jag på att det var sista hemmamatchen idag. Aik-göteborg. Och såklart fick jag inte gå på den eftersom jag inte var i skolan hela dagen. här har man verkligen använt sitt årskort och gått på varenda älskade hemmamatch och så missar man den sista mot fiskrensarna. Då gick det en textremsa med en himla fin svordomsramsa förbi i Mikaelas huvud. Men någon timme senare kommer min kära mor hem och meddelar middagen; pasta carbonara. muuuums tänker mikaela. Och muuuumsigt var det. Men efter middagen börjar Mikaela frysa som en gris och då var det bara sängen som gällde. Powernap med illamående + frysattack. När jag vaknade satte jag mig här och för tre sekunder sedan körde jag över mitt halsband med datastolen som av någon konstig anledning låg på golvet.
VILKEN UNDERBAR DAG !
Hade jag köpt en trisslott hade det säkert stått att jag fått 10 kr i böter. Det skulle inte räckt med en nitlott äns en gång.
Men men.. inte fan ska man deppa ihop för det! Det finns folk som har det värre! Kolla bara på Jenny. Hon sliter arslet av sig och får knappt en kokosboll såld. Sådeså.
puss förfan

fortf. söndag

Jag har ju glömt att presentera min man, Micke Sandgren. Vi är gifta sedan insparken. Vi gifte oss på Claras dansgolv, det var liza i min kära klass som veg oss och anledningen till att vi gifte oss var att jag heter Mikaela och han Mikael. sämsta anledningen jag hört, men iallafall..
Men det är lugnt brudar & killar, vi har ett mycket öppet förhållande. Han får vara med hur många brudar han vill och skaffa hur många flickvänner han vill och jag får förståss göra detsamma fast med pojkar.


354223-12
detta är då Micke. (han är inte så feminin som han ser ut att vara på den här bilden)
PEACE
www.pistmaskin.blogg.se

söndagkväll

hej gott folk!
jag kom precis hem från peter & pauline (familjens bästa vänner). Jag mamma & anders (låtsaspappa) åt middag där. det var trevligt, men vi kommer alltid in på massa diskussioner om alla möjliga saker. den här kvällen började det med historier om händelser på fyllan. första fyllan osv..som övergick till diskussioner om varför folk misshandlar varandra, med mera.. alla vill ha rätt och det slutar med att jag sätter mig framför msn, anders sätter sig och lirar wow och mamma går och får sin skönhetssömn. Ja..lite komiska är vi allt, måste jag ju erkänna.
För övrigt var maten skitgod och jag längtar tills på torsdag då jag ska få träffa peter & paulines dotter Linn igen (jag är barnvakt varje tors)
Wheeei, jag läste nyss min klassblogg (www.sp1a.blogg.se) och fick reda på att jag börjar 12.05 imorn! fan vad skönt säger jag bara!
För övrigt vill jag säga att vanjlsås är gott i måttliga mängder och att Arman är en snäll kille som skrev den första kommentaren i min blogg. Jag gillar honom och han gillar mig (INGET SNUSK). Vill ni ha en kille att diskutera skolkataloger med eller kanske röja runt lite på krogerna med (inga fjortis-92er med falskleg) så är det Arman jag rekommenderar. . Om ni vill ha msn, så fråga mig!
puss

354223-11
(Arman)

bästa

Jag och Tova kände för att ta det lugnt i midsomras så vi åkte till Värmland till hennes landställe och åt gott, badade bastu, sov och snackade skit. Rätt var det var åkte kameran fram och vi tog massa oseriösa bilder.
Bilderna hittade jag igår på mammas (?) dator. Hmm..vad dom gjorde där vet jag inte men jag satte iallafall dit denna som visningsbild på msn:

354223-10
(mikaela till vänster, tova till höger)

Då skrev Fredrik, en norrman som jag träffade i AyiaNapa:
Freddeeey!   säger:
keffor tar du på en pupp?
mikaela.   www.mikaelaholm.blogg.se säger:
va? 
Freddeeey!   säger:
ni tar på en tutt


HAHAHA, "pupp" och "tutt"? Det var typ det sjukaste jag hört! Jag ska nog flytta till Norge. Norrmän är så sköna!

söndag

Tjingeling!
Tycker att helgen gått väldigt fort faktiskt! Imorn är det måndag och skola igen, då får man träffa sin härliga klass, skönt det iallafall!
Idag är det nog lite plugg som gäller, fast så säger jag varje söndag och inte blir det mycket gjort för det. men det låter bra när jag säger det iallafall.
Lite bilder har kommit från i fredags, trevligt, trevligt. Här är en av dem.
(däremot kommer jag inte ihåg att vi tog den, haha)

354223-1
(klicka på bilden)
Skriver mer ikväll, puss snyggingar

en tjej värd att dö för


Tova Gyllestad

354223-9

Jag älskar dig

lördag

KABOOOM
japp, så har det känts i mikaelas huvud idag. Men det är skiten man får ta om man ska ha riktigt roligt en fredagskväll!
Igår var vi hos johanna, det var kuuuuuul!
Idag ska jag bara ta det lugnt! (förlåt fredrika, jag vet att jag sa att jag skulle festa med dig, men jag pallar inte!)
kvällen blir väl förhoppningsvis en myskväll framför tv;n med lite snacks. Låter väldigt lockande för min del faktiskt!
Har precis ätit mammas supergoda tomatpaj till middag. det var smaskens. tv:n är alltid påsatt vid måltiderna och just ikväll var det "du är vad du äter". Gud vad jag hatar det programmet och gud vad jag hatar den där kärringen Anna. Hon är en riktig satmara alltså. fy på henne.
Och jag funderar faktiskt på om jag ska ta en tripp till höglekardalen med skolan. det skulle vara roligt!
PUSS

fredag

hej sötosar!
Idag är det fredag!
började skolan 12.05 och slutade 15.30, men hade bara 2 lektioner eftersom vi lyckades smita från matten. höhö
Och jag är taggad inför helgen som vanligt! Mikaela + helg = sant
För tillfället är jag stressad som ett djur! har precis fixat lite saker åt kompisar, och nu sitter jag och skriver här medans jag proppar i mig två mackor (faktiskt utan ketchup). sen ska jag iväg till vby med mamma som har lovat att jag ska få en klänning, efter det äta middag, duscha, sminka mig, håret och allt dedär inför kvällen. ska bränna skivor också. SHIT, mitt liv är ju nästan lika stressigt som blondinbellas ;O ha ha ha!
Förövrigt är jag glad som en..lärka? nej jag kommer inte ihåg vad man säger.
Men sen ska jag träffa min lilla blondinjenny och så ska vi bege oss iväg från ghettot till bromma. FAN VAD NAJS säger jag bara. Och min lilla sötnos maja kallar mig bajskorv på msn. moget!
Sedan skulle jag bara tillägga att jag fick i mig 6 liter cola light igår. Fråga mig INTE hur jag lyckades, men ner kom der iallafall!
PUSSSSSS


torsdag

hej alla snygga (och fula)

eftersom jag inte orkar presentera mig så gör jag såhär istället:

mikaela:
1. har ketchup på all mat
2. tål inte spindlar
3. är mest lik sin pappa
4. har varit svart/brun/röd/lila - och ljushårig
5. har bott på ca 11 ställen
6. kommer nog alltid vara tänd på en viss kille (trots pojkvänner) jenny vet vem
7. hittas på vardagarna i blackan
8. hittas på helgerna lite överallt
9. har inte tränat på ca två år, men det kommer..
10. sätter på datan & byter om till mjukiskläder så fort hon kommer hem
11. somnar oftast framför filmer
12. är sämst på att minnas namn
13. sjunger i duschen
14. köper nästan alla sina kläder på H&M
15. skulle inte gå till skolan om det inte vore för att hon hade en sådan underbar klass
16. är född på skärtorsdagen
17. saknar sitt långa hår
18. kan komma upp i 100 sms/dag utan problem
19. älskar killar som dansar på fester
20. säger bara: gucci gucci prada prada!

efterlyses:
kille med grå tjocktröja och svart mössa som var på ettornas igår.
HAHA, (jenny, han var ju visst söt)!

puss

Välkommen till min nya blogg!

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0