Lite av det som behövs till lägenheten:




Torsdag

Hej.
Sitter för tillfället och dricker C-vitaminbrus som smakar medicin. Usch. Köp inte citrus-smaken! För övrigt älskar jag C-vitaminbrus.
Jag har huvudvärk idag. Fast jag får skylla mig själv såklart.. vi festar ju som 15åringar och får bakfyllor som 40åringar. Hehe, nej..jag brukar faktiskt inte vara bakfull, Cissi står för bakfyllorna och jag blir bara trött. Men idag kör jag en Cissi.

Måste jag förövrigt plugga. Ska ut till pappa som bor på Ekerö, han är egen företagare så han kan en hel del om företagsekonomin som jag har prov i på måndag.

Ge mig sömn

Onsdag 30/3-11

Cecilia, Jag och Sara!

9 månader till inflytt

Åååh. Jag vill flytta NU NU NU!
Vi har fan väntat i evigheter nu alltså. Idag gick jag och David upp på vinden här hos mamma och kollade vad vi har och vad vi behöver köpa/önska oss. Mamma har sparat väldigt mycket saker till mig/oss och så har jag en hel del själv också. Så vi har prickat av lite och så. Känns bra att ha massa möbler, köksgrejer och en hel del annat från början.



Vår design på lägenheten.

Lördag, Söndag, Måndag

Heeeey. Vet ni? Jag har inget roligt att skriva alls. Jag jobbade fre 19-04 och lör 23-04. Pluggat lite.. gått i skolan idag. Så kul har jag haft det.

Bra kväll.

Idag har jag pratat med Cissi tre gånger, haha. Vi hade jävligt roligt igår, båda var på toppenhumör och då kan det väl inte bli annat än lyckat?
Vi spekulerar dock fortfarande över en sak...när vi var på väg in på pendeltåget så började vi asflabba åt en sak..men vi minns inte vad?! Så grymt irriterande alltså. Jag vet att jag slängde ur mig något som Cissi började asgarva åt, och sedan hörde jag själv hur jävla roligt det lät så jag började också garva som fan..men ingen av oss kan komma på vad det var som var så roligt..FAN. Jag säger så mycket konstigt så.. hehe
Ni kan få lite fina bilder vi tog på pendeln:

"Ta en bild på mig när jag dricker också!"
Vi betedde oss som femton igår..fast bara i smyg..för oss själva.

Tog kort på en kille vi träffade också..snygg va?
Näe, han satt på väggen..


Haha jag vet inte om ni ser det, men det är sammanlagt fyra kill-par (alltså 8 st) som står och kramar varandra samtidigt som de gråter för fulla muggar utanför Collage när vi ska ut och vidare runt 2-3-tiden. Jag och Cissi står bara och glor som två fågelholkar, men sedan fick vi reda på att dom typ var klara med lumpen eller nåt sånt där killigt.. hehe. Dom var alltså glada..bra det, jag trodde fan någon hade dött eller nåt.

Onsdag

Igår kom Cissi vid nio. Vi kollade på Big Brother, lyssnade på musik och drack vin. Sedan drog vi in till Collage runt tolv och fortsatte som vanligt till White. Åkte hem vid halv fem!

 

Onsdag

Hejsan!
Jag ställde klockan på tio imorse för att sova ut lite, men såklart har jag sovit skitdåligt och vaknade först klockan 7 och sedan halv nio, då jag gick upp. Har precis varit i Vällingby och köpt lite vin och sånt för ikväll och så passade jag på att lägga mig i solariet i mina vanliga 12 minuter. Har försökt sola en gång i veckan sedan jag kom hem från Thailand, för att behålla färgen lite. Men ibland har jag inte haft tid. helt likblek är jag iallafall inte, så..
Nu har jag precis kollat på desperate housewives..dags för plugg. Uscha.

Linnsan

Den här lilla skruttan har jag varit barnvakt åt i fyra år nu!

Nanny

Efter att jag hade köpt klänningen åkte jag och hämtade Linn och Vincent. Var barnvakt till sex!

Blå klänning

köpte en klänning när jag var i Vällingby en snabbis. Den åker nog på imorn. Lite ball sådär..vanligtvis brukar jag köra på helsvart, trivs bäst i det. Men nu blev det ändring på det!

Den är ganska kort, och det gäller att inte ha typ spetstrosor eller massa krumelurer under, för den är tight och endast blå på baksidan. I'm bringin' sexy back. Ha

Måndag

Heeeeeeejsan.
Måndagar är allt bra tråkiga, ellerhur? Jag gillar till och med söndagar mer än måndagar.
Klockan stod på 7 imorse. Gick upp, drog på mig första bästa kläderna, gjorde en dubbelmacka och stack iväg till skolan. När jag väl kom dit är läraren såklart sjuk. Självstudier. Om jag tänker sitta där? NEJ, haha. Åkte hemåt.
Det är inte så fint väder idag och bara det blir man ju lite smådeppig av.

Nu ska jag äta två mackor, plugga lite och sedan funderar jag på att åka till Kista och kolla lite för mig själv. Sugen på att shoppa..

Nu förstår jag mig på människor som har matbloggar.. när det inte finns något att ta kort på och man själv ser ut som skit så kan man alltid fota mat. Man kan fixa och trixa som man själv vill med den och den ligger alltid still! Hur bra som helst.

Sunny Sunday

Visst var det så himlans fint väder igår? Solen sken som bara den!
Jag vaknade runt elva och gick upp och åt stor frulle med familjen. David sov som en stock så han fick inte vara med. Sedan åkte jag, mamma och Sandra (Anders dotter) till Vällingby och David åkte hem till sig. Vi kollade runt lite, men hittade inget..buh
Mamma körde mig till David och så somnade jag pladask i soffan. Sedan blev det söndagsmiddag med Davids ena bror, hans flickvän, barn och resten av Davids familj. Efter det poppade vi popcorn, kollade på Big Brother och Solsidan!

Söndagsmiddag. Lax med linssallad, grönsallad, brieost och keso. Såklart är ketchupen med där till höger.

4 bilder från igår


Lördag

Idag vaknade jag, efter 3-4 timmars sömn, av att det var ett jävla liv i Davids hus. Och när jag väl vaknar har jag så svårt att somna om. Så det var bara att gå upp och käka frulle. Trött som ett svin.
Josse frågade om jag ville hänga med till stan och först vägrade jag, men sedan kom jag att tänka på att jag ändå inte hade något att göra. Vi var på någon manifestation, där hennes kompis pratade, men sedan blev vi så kalla av att sitta still så vi gick lite i affärer. Jag köpte en present till tjejen jag ska till ikväll och en klänning. Sedan åkte jag hem och slappade lite. Nu ska jag snart möta upp Jombe och David för att åka hem till Dennis som har fest för sin flickvän som fyller år!

Josse! <3

Fredag

Igår slappade jag hela dagen lång. Sedan jobbade jag som vanligt 19-04. Jag var ganska otaggad, vet inte varför. Men sedan kom det en tjej som gjorde min natt (dedär lät konstigt..men jag jobbar ju på natten så hon gjorde ju knappast "min dag" som man brukar säga). Jag tror att jag gjorde henne ganska glad också. Hon såg ut att vara 19-20 år och kom in till mig i kassan helt tårögd. Hon var ensam också. Så beställer hon lilla menyn och en dip och när hon är klar så frågar jag henne om jag kan bjuda på en efterrätt. Nej tack sa hon och log lite. Okej, jag tyckte bara att du såg så ledsen ut så jag ville göra dig lite gladare, sa jag.
Hon traskade iväg och åt sin mat och när hon sedan skulle gå hem kom hon framspringandes till mig i kassan och sa Jag vill bara att du ska veta att du är den gulligaste människan jag någonsin träffat!
Fint sagt, va? Jag blev jätteglad. Hon blev nog lite gladare, plus att hon nog kommer tillbaka till vår restaurang. Det är så vi vill att våra kunder ska känna när dom går. Inte kasta en cheese på fönstret eller en papperspåse i huvudet på vakten, som vissa andra fyllisar gjorde inatt..


Lite bilder från inatt. På den sista bilden är jag på väg hem, halv fem på morgonen. fräsch, va?

Onsdags

Torsdag

Idag är jag seg som ett as. Eller nja, inte riktigt, men jag är trött.
Nu ska jag äta gröt, kolla på Christine och OC och förhoppningsvis sova lite. Får se vad denna otroligt spännande dag har att erbjuda efter det.

Den här lilla grisen får göra mig sällskap.
Igår hoppade han upp i min alldeles nybäddade säng (vitt lakan) med kladdiga tassar från att precis ha varit ute. Mysigt.

Gårdagen

Igårmorse var jag i Vällingby för att köpa vin till kvällen och fixa lite på banken. Kom dit lite innan tio och hängde på låset med typ fem alkisar. Kändes bra. Kände mig hemma. Nej..skoja lite.
På banken beställde jag ett nytt kort eftersom mitt chip börjar krångla. Frågade också om han kunde fixa så jag kan föra över pengar mellan sparkonto och mitt vanliga konto. Han sa att han låste upp någon spärr och att jag kan göra det nu. Men när jag går in på internetbanken så fattar jag ingenting. Måste vara IQ-befriad. Får fråga mami när hon kommer hem.

Klockan 18 hade jag en lektion. Vi avslutade kursen Etik och livsfrågor, så nu är jag klar med den! Bara företagsekonomi B kvar nu, sedan är jag helt färdig!

(För er som undrar så beslutade rektorn och sjuksköterskan att jag inte skulle läsa alla ämnen i gymnasiet, efter det jag varit med om för några år sedan. De ansåg att det var lätt att jag bara skulle ge upp och skita i allt om jag fick för mycket press på mig, vilket dom nog hade HELT rätt i. Så jag satte mig ned med dom och bestämde hur jag skulle läsa under ettan, tvåan och trean. Jag hade lite kortare dagar och längre sovmornar. Ibland kunde jag vara helt ledig en dag. Hade vi inte kört i det tämpot vi gjorde, hade jag aldrig pallat med skolan tror jag. Jag tog studenten som vanligt, men inte med helt fullständigt betyg. Efter sommaren började jag på Åsö Vuxengymnasium, vilket är komvux. Så det jag läser just nu räknas bara som en fortsättning på gymnasiet. Jag skulle till och med kunnat läsa det på mitt gymnasium, men jag valde lite omväxling. Så nu är jag klar med Samhälle B, Religion B, matte B och Etik och livsfrågor. Alla dessa kurser har vari intensivkurser men har gått bra. En kvar nu.. )

Efter lektionen så mötte jag upp Cissibusen. Vi åkte hem till mig, svidade om, kladda på lite make-up och kollade på Big brother. Drack såklart vin och dansade även till Aqua i mitt rum.

Vid tolv åkte vi in till stan. Collage som vanligt. Bild kommer snart, om hemsidan vill funka. Jag ser bilden, men kan inte spara den i stort format..hm.

Godmorgon

Tjillevippen! Igånatt stängde jag av datorn runt två, inte helt klar med arbetet. Det ska man inte göra alltså, för jag har sovit så himla dåligt inatt på grund av att jag visste att jag skulle upp och plugga klart idag. Så 20 över 7, gick jag upp. Jag ska skriva klart allt, skicka in det och sedan slappna av och vila igen.
Vad ska ni göra idag? Själv har jag lite ärenden nu på förmiddagen, sedan skola klockan 18 (jag vet, sent..men det är en distanskurs så vi har setts sammanlagt tre gånger under tre månader och idag är den sista) och sedan möta upp Cissi för att åka hem till mig och dricka vin innan vi ska ut som vanligt!

En bild jag hittade bak i arkivet. Tror det är ganska exakt ett år sedan!

Bloggtorka

Ska ni inte ens klaga på att jag inte bloggat på sex dagar? Nu blir jag ledsen

Idag har jag gjort några bra saker faktiskt. Jag fick tummen ur röven och sökte semesterledigt inför sommaren.  Idag var sista anmälningsdagen, haha. Sedan hade jag tre uppgifter inom etiken som ska vara klara till imorgonkväll. Jag gjorde färdigt två av dem. Ena är på typ 8 sidor och den andra 5 sidor. Nu håller jag på med den sista. Så jäkla segt! Har till kl 18 imorgon på mig så vi får se. Har typ hälften kvar och den verkar inte överdrivet svår.

Nu ska jag fortsätta tills databatteriet tar slut. David snarkar lite bredvid mig. Och så rör han på benet hela tiden..grymt irriterande.

Imorgon blire fest, det vet ni!

Nya skor!

Innan jag och mami gick in på mataffären i Vällingby så kikade vi in på Din Sko, och självklart kom jag ut ett par skor rikare, haha.

Ljuva onsdag

Jag älskar oss!

Haha, jag vet att alla våra onsdagsbilder är jättelika och jag lyckas alltid stå på samma sida av Cissi, men men :)


Semla

Åt ni någon semla i tisdags? Jag hade ingen koll på att det var fettisdagen, men det hade Davids mamma så hon hade köpt en varsin semla till oss! Dock tycker jag alltid att det är för mycket bröd och för lite grädde och mandelmassa på dem, men det är ju faktiskt rätt gott och det är ju tradition. Ingen jul utan julskinka, ingen midsommar utan ägg och ingen fettisdag utan en fet semla!

tacos-dagen

Den 10 mars (dagen han dog) och 9 september (hans födelsedag) brukar vi äta tacos. Det var nämligen hans favoriträtt. Så idag åkte jag och mamma till affären och köpte massa gott. Har precis ätit och sitter och kollar på tv nu.
Josefin undrade om jag ville komma hem till henne och dela på en flaska vitt, men jag är ganska trött så vi tar det på lördag istället. Imorgon blir det jobb som vanligt. Men först ett hemligt litet möte med Cissi och en annan person klockan 17.

Ja.. jag har ketchup till tacos också. Ketchup-lover

4 år sedan

Idag, närmare bestämt tidigt imorse, var det fyra år sedan min lillebror gick bort.
Ibland skriver jag någon lång text där jag uttrycker mina känslor, saknad eller sorg. Men inte idag. Eller kanske senare, men inte just nu. Jag har faktiskt helt enkelt ingen lust.
Det får räcka med att säga att jag saknar dig som fan Niklas.
Älskar dig /storasyster

4 timmar senare.

Krille kom hit vid tretiden. Jag lagade mat åt oss och nu gör vi detta

Krille:

Han sover som en stock. Han hör inte ens att hans mobil ringer hela tiden, haha. Men han hade inte sovit på något/några dygn, så inte så konstigt..

Jag:

Och själv sitter jag med mina favoritböcker. Fyfan

Tisdag

Halloj!
Igår var David ledig så vi hade myskväll! Köpte ostbågar & chips & kollade på film.
Idag är en mindre mysig dag. Har prov imorgon i Företagsekonomi B så jag måste plugga hela dagen lång. Usch.
Krille kommer förbi sen. Han har varit i London på en weekend så de va ett litet tag sedan vi sågs. David jobbar till fem så jag antar att jag åker hem till honom senare.

Juste..Anders hjälpte mig med kakfatet..han satte dit dom där två sakerna som fattades, så nu är det stabilt iallafall, hehe.


Nu blir det plugg. Roligare kan man ha.

Rosa kakfat

Denna söta prydnad fick jag igår!
Ett kakfat på tre våningar som jag kan lägga lite smycken på! Så fiffigt och fluffigt, hihi.

Fin va? Haha bilden till höger är någonting som blev över när jag skruvade ihop den? Som ni ser så är det ingen avancerad sak att sätta ihop, men.. ja. Min IQ kan fan inte vara hög.

Resultat:


Längst ner har jag lite armband och örhängen, på den mellersta ringar och på den översta har jag mina minsta örhängen som jag har i alla mina fem hål i öronen, hehe.

Igår

Igår var det söndag. Härliga, ljuvliga söndagen som vi alla älskar. Haha.
Nej men min söndag var väldigt bra. Sov hemma hos mamma och jag sov ut (!). Vaknade kvart i ett. Käkade frulle med David och kollade på femmilen samtidigt.

Vi har tv-apparater överallt hos mamma. Så bra att kolla på tv medans man äter! En trött David också.

Sedan tog vi oss upp en våning och fortsatte kolla med mamma och Anders. När vi hade svurit färdigt över Northug så lagade mamma amerikanska pannkakor! Mumsi.

På en av dem tog jag ketchup och som sann ketchupälskare måste jag fan säga att det ÄR gott!

Sedan åkte jag och mami till Vällingby och David till jobbet. Jag fick en ny kalender (råkade spilla cola ölver hela min..den är numera inte så fräsch). Dessutom köpte vi en sak att ha lite av mina smycken i. Visar i nästa inlägg!

Min nya, söta kalender. Den är superliten!

Efter Vällingby åkte jag hem till David eftersom vi skulle sova där igårnatt, han jobbade till 00:30 och det är enklare att ta sig hem till honom på natten. Käkade pasta carbonara med hans familj och kollade på Solsidan och Big Brother. Sedan pluggade jag lite i sängen!

Lite som ni inte sett

Tänkte visa några saker jag köpt som ni inte sett bara.

Denna köpte jag idag. Framsida och baksida. Färgen är som den andra bilden, vet inte vad som hände med den första och jag orkar inte ta om bilden nu. Ni ser iallafall hur den ser ut:


Lite armband:


En klänning:

Lördagskväll.

Jag har bara segat hela kvällen. Åt god lördagsmiddag med mamma och Anders, kollade på Melodifestivalen och Bridget Jones Dagbok. Den har man ju sett ett antal gånger, men med jämna mellanrum kan man se den hur många gånger som helst, den är så härlig! Väntar på att David ska komma hem from work!

Såhär snygg var man ikväll. Osminkad, otvättat hår och mjukisar. Tur att jag inte följde med någon ut.
Om ni undrar vad jag gör på sista bilden så håller jag i tuttiluringarna eftersom jag inte har någon BH på mig och mitt linne var lite genomskinligt..hehe

Ringar.

Jag erkänner, jag är ett ring-freak. David har många gånger varit nära på att sätta köpstopp på ringar för mig...
Men det är ju så förbaskat roligt med ringar! Så himla fint!
Tog lite kort på några jag hittade här hemma hos mamma. Har fler hos David och det ligger säkert många i olika väskor och grejer. Jag är en riktig slarvmaja ibland och just ringar är ju så små och lätta att tappa bort. Mamma kom nyss in i mitt rum och vi bestämde att vi ska titta efter något att lägga alla mina ringar i imorgon i Vällingby.


Mamma, haha

Fredag + Lördag

Igår var jag hemma på dagen, sedan köpte jag present till min lillasyster och efter det in till jobbet. Jobbade från 19-04. Fick skjuts hem av Stammas pojkvän, så jävla skönt! Måste skaffa körkort snart..

Idag vaknade jag av att David kramade om mig. Om jag ville gå upp? NEJ.
Men min syster Sofia fyllde 13 igår så det är klart att jag ville komma dit och fira henne. Var ute hos pappa klockan 13, aptrött och förkyld. Men det var trevligt! Vi åt goda pajer med sallad, sedan blev det prinsesstårta och kakor! Jag klagar inte!



Pappa (med någon konstig min?) och Anton, jag och Fia!

Anton och jag. Sitter precis framför fönstret där solen lyser in så det blev lite konstigt ljus.

Ikväll ska jag bara vara hemma hos mamma. Jag är helt slut! Vad ska ni göra? Går det något bra på tv? Jag har ingen aning.. antingen jobbar jag eller så är jag ute på lördagar..hehe

Torsdags

Jaa-ni..i torsdags, vad hände då? Med tanke på förra inlägget så kanske ni kan lista ut vad jag gjorde.. inget.
Gjorde ett försök till att plugga, men Tigger lade sig på mina pluggsaker och man kan väl säga att jag såg det som ett tecken på att jag helt enkelt inte skulle plugga.. hehe

Onsdags

I onsdags var jag först barnvakt till Linn och Vincent. Hämtade dom på dagis och lagade lite köttbullar med makaroner. Det dumma är att den yngsta lilla killen var sjuk, och nu är jag såklart också det.. fuck


Jag och Vincent

Sedan stack jag hem till David och bytte om, sminkade mig och åt middag för att möta upp Cissi vid halv nio. Vi drog hem till henne, drack vin, hade klädångest och kollade på Big Brother. Sedan blev det Collage, White Room + efterfest. Var hemma halv sju. Ganska lagom, va?

Favoriterna. Vinet och Cissi. Haha

Stackars mig

Jag är hyfsat förkyld, dundertrött på grund av för lite sömn, har ont i nacken och en finne bakom örat (?)
Lite synd är det om mig iallafall?

Jag ska blogga en hel del snart. Ska bara ladda in lite bilder först.

onsdag, ni vet..

Trött tjej

Tjena mittbena. Mycket blogg idag, hoppas ni gillar't. Jag käkade middag med mami och Anders, kollade på Sofias änglar (fråga mig inte varför..) och Big Brother. Pluggar lite nu, har fan panik över att massa plugg ska vara klart snart och jag är så jävla seg. Jag har ingen motivation, hjälp mig!!!
Jag sitter hellre och stirrar in i en vägg, än att plugga. Fan då.
Snart kommer David hem, bra det iallafall.
Imorgon blir det barnvakt och sedan utgång med bästa Cissi. Längtar

sötiskorven

Underbara vänner

Jag har få riktigt nära vänner och dom är guld värda. Hellre några som man står jättenära än massor av vänner som man kan lita på lite halvt. Har självklart massor av vänner som jag pratar med lite då och då, men det är inte samma sak. Jag älskar att ha mina få, riktigt nära vänner som jag kan ringa när jag vill och berätta allt för. (kanske ca 7 st)

Häromdagen fick jag detta kort av en av mina bästa vänner. Blev så himla glad. Vad har gjort för att förtjäna detta?!

Suddade över vem det är ifrån, lite privacy vill man ju ha.

Bilder

Nu kommer jag säkert bli helt beroende av att ta bilder med min mobilkamera och lägga in här på bloggen. kameran är så bra! Men då blir ni väl bara glada?
var tvungen att fota min söta (konstiga) kisse såklart:

Igår

Vi hoppar över söndagen. Jag minns faktiskt inte ens vad jag gjorde i söndags, så den kan inte ha varit så händelserik. Inte så intressant att skriva om heller för den delen.
Igår jobbade jag däremot. 16-20. Jag var duktig och jobbade extra, skulle inte ens ha jobbat egentligen. Efter jobbet åkte jag hem till Josefin och sällskapade. Vi pratade, kollade på Big Brother och fikade lite.

Jag innan jobbet och mitt och Josses lilla fika.
Jag gjorde förövrigt en (hemsk?) upptäckt igår efter denna bild. Har inte jag jävligt hög panna?!

Utgång med Tova

När jag kom hem från att ha köpt mobilen så la jag den på laddning direkt, tog en powernap, käkade middag och började göra mig iordning. Precis när jag skulle gå till Tova så började mobilen lysa grönt så jag bytte simkortet och stack iväg. Haha, jag kände mig halvt handikappad den kvällen eftersom jag inte förstod mig på mobilen. Skickade alla möjliga konstiga sms eftersom jag har touch nu, vilket jag inte haft förr och det är ganska ovant.

(Sms)
Mamma: Nu får du öva dig på att smsa
Jag: Haha ja jag ska öva mog
Jag: oj, nu blev det lite fel. Haha är inte van vid touch
Mamma: Hihi, gör inget. Jag kallar det "fat finger error"

Haha, ja...

Gick iallafall hem till Tova och drack vin, snackade och lyssnade på musik. Sedan drog vi in mot stan. Det blev faktiskt Lobby. Har varit där några gånger innan och det är väl inte världens roligaste ställe tycker jag, men med rätt sällskap blir ju allt roligt. Mötte även upp min jobbarkompis Stamma och hennes pojkvän/vänner som hon var där med. Kom väl hem vid...någonstans mellan 5.30-6.00.



Tovisen och jag

Ny mobil

Heej. Längesen, ja.
Jag har haft fullt upp. Fått en ny mobil, varit med Tova, jobbat och lite annat.
Mamma var så trött på min gamla mobil. Det sprakade när jag pratade i den, jag kunde inte ta emot mms, och den var allmänt skitjobbig. Mindre än en tändsticksask var den också. Tappade bort den överallt! Så hon bestämde sig för att hon skulle köpa en ny mobil till mig. Eftersom jag tycker att det är viktigast att jag kan prata och smsa med den så valde jag ut nån billig som var lite större, och fin. Men sedan kommer Anders (mobil/tv/stereo/data-freaket) hem och visar någon annan mobil i tidningen som jag absolut skulle ha istället, inget snack om saken. Så i lördags fick jag den här lilla filluren:

I love it !

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0