Jag lever

Hej, skulle bara säga att jag lever. Jag jobbar, sover, äter och dricker vin med mina fina vänner nuförtiden. Om ni ville veta.

Har varit hemma hos David väldigt mycket och hans dator är lite pajj, därav inget bloggande. Och förstås på grund av att jag inte hunnit eller velat, haha.

Två bilder på mig och min fina.


tisdag

Igår var jag ledig! Träffade mami en sväng på dagen och på kvällen mötte jag upp några nya jobbarkompisar som jag spenderade tisdagskvällen med! Vi började på Laughing duck, sedan lemon bar och till sist Soap bar. Mycket trevlig kväll må jag säga!

Helsingfors

Jag hade två dagars ledighet tis-ons så jag och David stack iväg på en kryssning till Helsingfors. Vi åkte på tisdag-EM, var i Helsningfors hela onsdagen och kom hem på torsdagmorgon, åkte sedan direkt till jobbet. Vi hade det hur mysigt som helst i Finland, vädret var perfekt och när vi gick i land så gick vi och shoppade lite, sedan käkade vi brunch på en restaurang i enliten gränd. Sedan köpte vi ett kilo jordgubbar och satte oss i gräset i en jättefin park och myste!


Min älskling

Tycker lite synd om David som sökte exakt samma veckors semester som mig och så får jag ett annat jobb ( = ingen semester) så vi försöker hitta på något när jag väl är ledig. Här är ett kort från när vi var på restaurang Kalaset Alvik Strand den där lediga fredagen jag inte visste vad jag skulle ta mig till, haha. Efter restaurangen åkte vi in till Söder och satte oss på en mysig uteservering och pratade om vår framtid. Vuxenpoäng?

Onsdagspaus

Hallojsan. Ett bra tag sedan jag bloggade nu men jag har faktiskt jobbat typ hela tiden. I onsdags för en och en halv vecka sedan körde jag och Cissi en redig utgång innan sommarpausen. För nu i onsdags var jag på kryssning och nu är Cissi i Båstad och så vidare.. det blir en liten lucka nu.. snyft.
Men när hon kommer hem, då jävlar. Miss her.


Love you

smultron

Titta vad jag hittade på min gata på vägen hem. Sommar!

feta kinder?

I onsdags så började jag och någon kille prata när vi var ute och rökte  och kom in på sport och att jag hade simmat. Kom även in på att jag var mycket större då. Vägde tio kilo mer än jag gör idag. Då sa han:

-Ja, det märks att du har varit stor, du har fortfarande lite tjocka kinder..
- (jag tar på mina kinder) Jaha..okej. Ehm..
- Eller hur gammal är du förresten?
- 21
- Men du är ju inte så gammal, det kan vara lite sånt där baby-hull bara
- Okej.. (vänder mig till Cissi) CISSI KOM, VI MÅSTE GÅ IN NU!

Tack? Eller vad ska man säga?Far åt pipsvängen!

David rivs

Innan vi skulle åka imorse så skulle David dra handen lite fint över min kind för att klappa lite bara. Men han hade typ en vass nagel eller nåt så han råkade riva mig istället, haha. Känner mig snygg.

en ledig fredag..?

God morgon!
Vaknade av att min fina vän Krille ringde från USA! Skönt att höra att han har det bra. Han kommer hem den 19e juli tror jag, då måste vi ses!

Snart ska David åka iväg till jobbet och då passar jag på att ta samma buss till Vällingby och sola lite. Jag måste ju lägga mig i solariet och komma ikapp alla andra (eller ligga steget före) eftersom ni kommer vara ute i solen och jag inne på jobbet i sommar! Haha.

Vad ska jag göra sen då? Jag är ledig en fredag..herrejisses. Det har jag inte varit på över ett år (borträknat semester) för jag har alltid jobbat fredagar på Donken! Så jag har ingen aning om vad jag ska hitta på.

Jaja, nu ska vi åka. Jag hör av mig när jag kommer hem igen!

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0