galen kvällhandbojor och ordningsvaktbricka (?)
behöver kanske inte säga så mycket mer än så.

Två lediga dagar!

Hallå i stugorna! Som ni redan vet har jag jobbat mycket, och dessutom tog jag ett extrapass i söndags också när jag skulle varit ledig. Men igår och idag har jag iallafall haft ledigt! Igår sov jag mest på dagen och på kvällen mötte jag upp Cissi och några jobbarkompisar på Laughing duck, träffade även några andra vänner där som vi spenderade mestadels av kvällen med! När vi hade tagit några glas vin där så åkte vi till Vickans! Vart hemgång vid tresnåret (tycker 5-ställen borde ha öppet på måndagar också!)

Så idag har jag (som vanligt) sovit på dagen, men vid femsnåret tog jag mig i kragen och åkte till Vällingby för att möta upp mammsen. Det blev lite shopping, bland annat detta:


+ underkläder, en klocka och en kofta!

Love you

.

Tänkte lite snabbt dela med mig av mitt intressanta liv och min kommande helg:
fredag: jobb
lördag: jobb
söndag: jobb
måndag: LEDIG!
tisdag: åka bort med jobbet
onsdag: jobb
torsdag: jobb
fredag: jobb
lördag: jobb
söndag: LEDIG!

Ni kanske hajar varför jag inte bloggar så mycket. Jag jobbar heltid och när jag inte jobbar så gör jag ett försök till att ha ett liv, haha.

För övrigt är jag ganska död idag. Var ju ute igår och det var kanonerskul! Sota för det får man ju göra idag då. Men ska snart lägga mig i sängen och kolla på Prison Break. Så ikväll blir det jag och Wentworth Miller. Klagar inte!
David jobbar och jag är hemma hos mamma och är kattvakt för dom är borta över helgen.

Åh vilket intressant inlägg.

31/8-2011

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0