söndag

Har haft en sjukt rolig och galen helg, jobbat på dagarna och busat med Cissiluren på nätterna. Nu är jag slut i kropp och huvud. Ska bli skönt med sömn inatt


lördags

I lördags var jag ute på stan och tokade med Cissi. Jag har varit sjuk ett tag så det var faktiskt längesen vi var ute. Båda började kvällen med varsin alvedon, men sedan kom vi igång! Som vanligt hittade vi på massa bus, haha.

är man sjuk får man shoppa från soffan


Ligger hemma sjuk. Har ont i huvud, öron och hals. Hatar verkligen att vara sjuk! Ah, blir galen. Har iallafall tröstat mig med lite shopping. Dessa kommer hem till mig om 2-3 dagar. Hur fina?

söndag

Jag har gått och blivit dunderförkyld så jag var tvungen att sjukanmäla mig idag & imorgon. Jag som aldrig är sjuk?

Well well.. vet ni? Jag ska flytta på onsdag! Till Cassandra i Abrahamsberg. När hon hörde att det var slut mellan mig och David så var hon snäll och erbjöd mig att flytta in med henne, och varför inte? Båda är lite deppiga efter avslut med pojkvänner och vi får varsitt sovrum + vardagsrum, kök, hall, badrum och balkong. Dessutom är det närmre till jobbet för mig! Så det blir spännande.

Annars då? Jag har inte haft världens bästa dag. Fast jag har fått träffa världens bästa människa. Räcker så. Jag har ont i hela kroppen och måste verkligen sova snart. Jäkligt dåligt med sömn denna helg.
söndag

Hej! Det var inte igår alltså. Bloggen och skrivandet har kommit väldigt mycket i skymundan då jag haft massor av annat att tänka på den senaste tiden. Allt från jobb till relationer och det gäller att prioritera rätt.

Men annars.. har jobbat mycket och varit med vänner.
Var ute med Cissiluren igår och det var lika spårat och roligt som vanligt. Crazy twins.
Idag har jag inte gjort mycket alls faktiskt. Jobb imorgon klockan 11!

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0