dead

Jag vet att jag är helt död här på bloggen, men nu bor jag och David hos min faster i Aba och hon har ett internet som är begränsat så vi är typ aldrig inne, jag lovar att komma igång sen igen!
Har iallafall jobbat och jobbat och jobbat och kollat igenom hela sex and the city-boxen på två veckor, ha.

Smell ya soon!

onsdag

Nu har vi flyttat in till min fasters lägenhet för en månad framåt. Den ligger i Abrahamsberg och är så fin att jag vill bo i den permanent. (vi har varit kattvakter där förut)
Häromdagen satt jag och Josse på hennes balkong och pratade och drack vin och igår kom Josse, Cassie, Anna och Ellinor över till mig och David. Vi drack vin och räkte vattenpipa på balkongen. Varm och härlig kväll!
Nu är jag hemma och har hämtat lite saker. Ska tillbaka till lägenheten och svida om och sminka mig, sedan ska jag nog in till Davids jobb (Vapiano stureplan) och ta ett glas vin!

På Josses balkong

Jag älskar dig

bilder

Hej.. det var längesen!
Vet att jag skulle lägga upp bilder från Egypten, här kommer några:Onsdag 7/7-2010

Ah. Kunde fan inte sova inatt. Somnade 3 och gick upp innan 8. Vet inte varför..
Satt och la in massa bilder och sedan vaknade lille David. Vi åt frulle och sedan körde mamma mig till Vällingby och hem David med sin resväska. I Vällingby träffade jag på fina Alexandra och så köpte jag en "oral lösning" (haha) för min hosta. Nej men jag hostar som ett jävla as och har gjort det i två veckor nu. Det är skitjobbigt  och det känns som att jag snart ska hosta upp varenda inälva i kroppen. Så hoppas verkligen den här vätskan hjälper. Den smakar exakt som Ouzo. Lika starkt också. Mumma. Hämtade även ut p-piller, växlade tillbaka lite pengar och köpte några cider till fotbollen ikväll. Nu är jag rastlös.. vet inte varför. Jag har en del att göra..packa upp bland annat. Så jävla tråkigt bara!

hemma

Inatt kom vi hem från paradiset. Vill verkligen tillbaka! Men det var iallafall underbart.
I nästa inlägg får ni bilder på dagarna som gått.
Vi köpte inte så mycket alls där, njöt mest. Men lite lite shopping blev det:


Tre papyrus-bilder (2 små, 1 stor) som vi ska rama in
Sjal som vi hade på huvudet när vi red kamel
5 träringar
Turkos ring
Armband
5 tobakssmaker till vattenpipa
Askkopp + tändare
Salt och pepparkar

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0