Tisdag

Badade som sagt tidigare idag. Stod upp i badkaret i typ tjugo minuter för att det var för varmt och när jag väl la mig ner så svettades jag så mycket att jag ställde mig upp, öppnade fönstret ovanför badkaret och bokstavligen hängde ut (ja, naken, men ingen såg...I guess). Fyfan vad skönt det var. Sedan duschade jag. Jävla bad alltså.

Åkte iallafall in till stan och mötte Cissi sen. Vi gick omkring och kollade för fulla muggar. Det var mysigt!
Imorgon är religionen inställd så jag får sovmorgon. Haaaaallelujah!
Sedan är det matte och efter det ska jag träffa Viktor. Vi ska hem till Nisse sen när han slutat jobbet!

Nisse och jag. Fräscha, jag vet.

30 november

God morgon.
Har varit uppe ett tag men ändå. Sitter och kollar på Tyra banks show. Vet inte varför, men jag gillar inte riktigt henne. Hon ska verka så jävla perfekt men hon känns falsk. Hon ska hjälpa och förstå alla tjejer men.. ja. Tycker att hon är lite dubbelmoralisk. Ena stunden sitter hon och säger att det är snyggt och helt okej med kurvor, för det har hon själv (då och då). Och nu när jag kollade häromdagen så var det en tjej i publiken som sa att hon så gärna ville bli modell. Då sa Tyra något i stil med: Ät mindre och gå ner fem kilo, börja träna, fixa frillan, träna på att gå i högklackat, skaffa en portfolio och gå till en agentur. Eh.  
Och 90% av alla tjejer som är med i Top Model har en "tuff bakgrundshistoria" bakom sig tycker jag. det går fan inte att ha haft ett normalt liv om man ska bli modell. Och ibland börjar Tyra jämföra deras hemska historier med sin historia och då blir det ju bara fel. Tyra var benig, gick till typ sju ställen innan någon ville ha henne som modell och sedan blev hon modell. Hard life. Om någon brud kommer och säger till henne att hon är ledsen för att hennes hund dött så kommer tyra och säger att hon förstår henne precis, för hennes tånagel gick av i förrgår. Ja. Nog om det.

Måste egentligen plugga. Har ingen motivation.
Ska nog träffa Cissipissi i stan senare. Funtar på ett bad. Skulle va sjukt nice. kan väl ta med religionsboken och kanske läsa lite i badet (och råka tappa den..?)

bra bra bra bra.. ja, ni fattar

Fredag

Heey!
Kryssningen var awesome! Om någon har några bilder så visar jag sen!
Idag har jag sovit och sovit och...sovit. Intressant. Vaknade halv nio, åkte hem till mamma för att plugga. Pluggade inte. Somnade halv ett och sov till nu.
Ska bli upphämtad av pappa och åka till Vällingby för att ta den sista Twinrix-sprutan inför Thailand och sedan kanske gå lite ärenden där och efter det till jobbet och jobba 19-04. Så rolig blev min fredag!

Godnatt

Måste sova nu. Ska upp till skolan om 5,5 timmar. Och efter skolan blir det jobb till 01.
Igårkväll kollade jag på film med mamma och Anders och idag har vi kollat på ännu mer film. Fasiken vad skönt det varit! Vid sjutiden var jag hos Liza i min gamla klass. Hon och Jenny bjöd på middag eftersom de ska åka till Alperna i fem månader om en vecka. Jättegod mat och många fina vänner. Tack!

I veckan blir det:
Måndag: skola, jobb
Tisdag: Jobb
Onsdag: Skola, Kryssning!
Torsdag: Kryssning!
Fredag: Jobb

Lördag 20/11-10

Vid kvart i ett imorse befann jag mig hos pappa ute på Ekerö för att fira min söta lillebror som fyller fyra år på måndag. Av mig och David (som inte kunde följa med pga jobb) fick han en jättesöt skjorta och två DVD-filmer. Maria hade bakat goda kakor och en alldeles underbar cheesecake!
Efter knappt två timmar var jag tungen att kila till nästa firande hemma hos min fina mamma som fyller år idag! Vi hade familjekompisar över och mamma och Anders hade fixat iordning massa plockmat med ostar, korvar, vindruvor, oliver, röror, bröd. You name it. Och det var så underbart gott det med!

Ikväll har jag fått förfrågningar om utgång, chillkvällar och fester, men nej. Jag orkar inte. Jag orkar inte lyfta arslet en centimeter. Jag stannar hemma, öppnar chipspåsen och kollar på film för mig själv. Fan vad skönt!
Sedan slutar David vid elva. Jag hoppas han kommer till mig då!


Mamma!

28 days left

Jag vill åka bort.
Jag vill åka hit, och det är nu.
Nu, nu nu.

Mamma

Vackrast i hela världen!

Älskar dig!

Utgång imorn!

Imorgon blir det lite latjo lajbans efter skolan!
Varning för tre galna flickor på stan:

Duktig tjej

Jag skulle pluggat idag, men jag har gjort massa annat nyttigt faktiskt. Har uppdaterat mitt CV och skrivit ut. Ska lämna det till ett ställe på fredag. Berättar mer senare om det blir något av det.

Har även skrivit ut biljetten till kryssningen jag och massor av vänner ska på den 24-25 november. Det kommer helt klart balla ur och bli skitkul.

Och så har jag tvättat mina jobbkläder i två olika tvättar och dessutom varit aktiv på min kära blogg, haha.
Diskmaskinen har också satts på!

Snart ska jag till Vällingby och möta upp David. Vet inte riktigt vad vi hittar på, antagligen blir det ara att vi strosar runt lite. Jag är sugen på att köpa ringar. Älskar ringar!

Vet någon något bra förvaringssätt för ringar? Mina ligger överallt och ingenstans, i alla väskor och på alla bord.

Världens skönaste kille

Haha, har ni sett honom på youtube? Han har hur många klipp som helst där han mimar till alla olika sorters låtar. Det är värt en titt, så jävla skön.
I den här videon ballar han ur totalt

16 november

Blev ingen tandläkare igår. Jag försov mig och väcktes av mammas samtal tio minuter innan jag skulle vara där. Dessutom vräkte regnet ner så jag orkade inte springa till Brommaplan. Fick en ny tid den 30e, party! Kommer ha sjutton hål. Aj aj.

Kollade precis på programmet "ung och bortskämd" på svtplay. Handlar om föräldrar som skämmer bort sina barn något förfärligt. Barnen vet inte hur man diskar, städar, tvättar, lagar mat, handlar mat..ingenting?
Jag menar, tvätta gör väl inte alla ungdomar (apropå det la jag nyss i en tvätt och satte på en diskmasin! HA) , men dom här är helt..jag vet inte. Föräldrarna serverar frulle på sängen, skjutsar barnet överallt, leker städerskor och ger bort sitt bankomatkort för hur mycket shopping ungen vill.
Underhållande, men lite läskigt program. Tror dom överdriver lite, jag menar..tv..men ändå.

När jag precis kollat klart på programmet så gick jag in i mitt rum (har varit hos David de senaste dagarna) och se på fan. Mamma har städat det kliniskt rent och dammat, bäddat sängen..hela fadderuttan. Det var lite komiskt. Jag är inte bortskämd på det sättet alls, men jag bev lite full i skratt. Ringde nyss och tackade så mycket!

Förövrigt sitter jag och funderar över varför jag har ett blåmärke under naveln, ont i högerarmen och varför det kliar konstant på mitt smalben.

Funderar även över varför den stora bloggerskan Blondinbella har köpt en mattjävel för nästan 21 000 kronor. Det kostade min Thailandsresa! Och hon köper en sketen matta för samma summa..som om det vore en cheese för 10 spänn. Herrejisses.


Avslutar med denna, Will Smith's dotter, 9 år. Ballare unge får man leta efter.

Bowlingkväll

Vid kvart i sex igårkväll mötte jag och David upp några av hans jobbarkompisar i Högdalen.
Vi åt en god middag och sedan bowlade vi med lite goda cider och härliga humör! Efter en runda hade vi så kul så vi körde ännu en runda, haha. Så vi bowlade för fullt i två timmar. Var hemma vid halv tolv igen och kollade på pensionärsjävlar, haha. Bästa programmet!


Tack Josefin

För en rolig kväll igår och en ny, fin bloggdesign! Profilbilden kommer nog snart hoppas jag.
Josse kom till mig runt halv åtta igårkväll. Vi drack vin, kollade på tv och snackade massor!
Framåt midnatt åkte vi in till stan, till Odenplan på någon nattklubb (som förövrigt sög) men hade roligt med mitt underbara sällskap! Vid tretiden var vi vid Brommaplan igen, köpte med oss lite mat och så gick vi båda hem till mig (David) och sov.  

Imorse vid tiotiden vaknade jag av en puss på munnen. JOSSE?! Nej, det var min lilla David som kom hem från Amsterdam! Glad_tjej_90.
Jag fick även en present! Fyra olika sorters ostar. Sånna där som ser ut som små julostar. SÅ GOTT! Jag älskar verkligen ost och det vet han, haha. Han prickade precis rätt!

Vid ett gick jag upp till Josse på övervåningen och kollade på tv och slappade gärnet. Vilket jag även fortsatt med denna trevliga söndag. David gick nyss upp också. Han hade dygnat så han var aptrött när han kom hem. Ska kanske försöka övertala David att ta en promenad till Brommaplan och köpa middag eller något. Behöver iallafall lite frisk luft.


Tigger.

Jag har en katt vid namn Tigger. Det vet ni redan. Han är söt, det vet ni också. Men här kommer lite annat skvaller:


Ja, han är söt....men:


Han River sönder hela toarullen

Dricker ur mitt vattenglas på middagsbordet

Går ner i min klädbyrå. Tre sekunder senare låg alla underkläder på golvet och han i lådan

Morgonstretching hinner han klämma in ibland

Måste lägga sig på så trånga utrymmen som möjligt. Challengeboy!

När jag väl pluggar lägger han sig alltid på alla mina papper eller snor min penna.

Visar röven när han inte får som han vill

Trotsig tonåring

Kurragömma.

Ligga på hyllor är någon slags favorit..

..eller varför inte badkaret..

..eller på laptopen..

..värmepumpen?

Det var jätteskönt, jag lovar..




Jag har ett intressant liv.

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Nej, det var ett bra tag sedan.
2. Har du sett din bästa vän gråta? Jadå!
3. Vad åt du senast? Ostbågar. De satt finfint i kistan
4. Har du fått någon komplimang idag? Nej. Jag har gråtit, varit bakis och jobbat. Vem vill ge komplimanger då? Haha. 
5. Har du varit med i en rättegång? Nej
6. Är du polare med grannarna? Hälsar, men inte polare. Sandra flyttade ju! Shame on you
7. Vilka länder har du bott i? Sverige
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Måste tänka efter, minnet sviker...minns inte
9. Har du haft en stalker? JA! Haha. När jag var 17. En tjej som är några år yngre som ringde och följde efter mig vart jag än skulle. Min kille skulle hon också ha tydligen. Men det fick hon inte! Ha. Hon är fortfarande skyldig mig 120 spänn kom jag på. Fan
10. Minns du dina/din musiklärares namn? Jag suger på namn, så verkligen inte.
11. Hur bra är din syn? Jag ser två meter framåt iallafall
12. Var är dina syskon just nu? Hemma hos pappa och i himlen.
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? Den minns jag inte, haha
14. Vem ringde dig senast? David
15. Vilken tid gick du upp imorse? 9
16. Vad ska du göra i helgen? Jobba imorgon. Lördagen får vi se vad som bjuds på för kalas.
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Hej pluppen! Vi ska på någon studentpub ikväll :) okej, gick det bra? Saknar dig chiliko!" Från David.
18. Vem är den senaste kändisen du tog på? Brukar inte ta på dom. Kollar mest
19. Vad finns i din bakficka? Har ingen!
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Kom hem
21. Vad är det första du gör på morgonen? Stänger av alarmet


Ni får lite färska bilder också. Togs för hela två minuter sedan med min 40 år gamla webcam.


11 november 2010

Gokväll på er.
Igår gick jag i skolan till 17. En av få gånger jag inte somnade på mattelektionen. Credd till moi.
Köpte två flarror vin på systemet och mötte upp Cissipissi. Vi åkte hem till David, kollade på hipp hipp hora och fick lite mer sällskap av Nisse, Viktor och Tess som kom förbi. Sedan åkte alla utom Tess till Collage. Viktor kom inte in men han hade nog roligt utanför.. haha, nejdå. Jaja. Kör lite snabbt:
Sen,
donken
taxi
hem
sova
vakna
dricka mer vatten än jag trodde fick plats i min mage
frukost
säga hejdå till David som åkte till Amsterdam
gråta lite över att han åker
ringa mamma
somna i soffan
jobba, jobba, jobba
hemfärd
datanörd

Så. Det var förjävligt intressant
David ringde nyss. Dom var på en klubb. Fast han var inne på toan, och ringde mig.  Vi pratade i 2 min och 50 sek. Det kostar väl typ femtusen spänn men det skiter jag i för han är söt.

fredag

Godkväll.
Det blir ett snabbt inlägg nu. Jag har bara tagit det lugnt idag, gjort klart matteuppgiften så man slipper ha ångest över den, och sovit på dagen som jag brukar när jag jobbar natt.
Nu ska jag sticka till bussen om tio minuter, vi ses inatt..i vimlet..på mcdonalds..hehe

Imorn blir det andra roligheter. Cassandra fyllde år igår och ska ha förfest för massa folk med en annan kille. Sedan utgång. Feztligt.

Jag och David för någon vecka sedan.

onsdag

God morgon.
Nej, jag gick upp för arton år sen typ.
Skulle till min gamla skola och fylla i lite papper och sådär. Var där klockan nio.
Håller på med en tråkig matteuppgift, hälften gjort. Ska vara klar på måndag, tjoflöjt.
Igår var jag barnvakt, sedan mötte jag upp Krille, åkte hem till honom med lite middag och började på matten, sedan hem och knarka tv och sedan kollade jag och David på Bert!
Idag ska jag ta det lugnt, får se om jag busar lite på stan ikväll.

Måndag

Hola!
Är ju lov från skolan denna vecka, skönt.
Igår segade jag i soffan hela dagen. Jag är bäst på att agera soffpotatis.
Men imorse gick jag upp kl 11 och drog mig hemåt till mamma, skulle fixa med lite papper och nu har jag precis duschat och gjort mig iordning, ska till Alvik och möta upp Krille nu. Får se vad vi hittar på. Kanske hälsar på min lille David på Vapiano? Han jobbar till 00.30..

Egypten 2010

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0