30 november

God morgon.
Har varit uppe ett tag men ändå. Sitter och kollar på Tyra banks show. Vet inte varför, men jag gillar inte riktigt henne. Hon ska verka så jävla perfekt men hon känns falsk. Hon ska hjälpa och förstå alla tjejer men.. ja. Tycker att hon är lite dubbelmoralisk. Ena stunden sitter hon och säger att det är snyggt och helt okej med kurvor, för det har hon själv (då och då). Och nu när jag kollade häromdagen så var det en tjej i publiken som sa att hon så gärna ville bli modell. Då sa Tyra något i stil med: Ät mindre och gå ner fem kilo, börja träna, fixa frillan, träna på att gå i högklackat, skaffa en portfolio och gå till en agentur. Eh.  
Och 90% av alla tjejer som är med i Top Model har en "tuff bakgrundshistoria" bakom sig tycker jag. det går fan inte att ha haft ett normalt liv om man ska bli modell. Och ibland börjar Tyra jämföra deras hemska historier med sin historia och då blir det ju bara fel. Tyra var benig, gick till typ sju ställen innan någon ville ha henne som modell och sedan blev hon modell. Hard life. Om någon brud kommer och säger till henne att hon är ledsen för att hennes hund dött så kommer tyra och säger att hon förstår henne precis, för hennes tånagel gick av i förrgår. Ja. Nog om det.

Måste egentligen plugga. Har ingen motivation.
Ska nog träffa Cissipissi i stan senare. Funtar på ett bad. Skulle va sjukt nice. kan väl ta med religionsboken och kanske läsa lite i badet (och råka tappa den..?)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0