morsdag

Älskar dig, världens bästa mami!

Senaste veckan

Hellu! Har varit så fint väder ute så har inte velat sitta inne och uggla framför datorn. Men nu ska jag berätta lite om vad jag gjort den senaste veckan.
I fredags för en vecka sedan testade jag på sushi med M för första gången. Sedan åkte vi hem till mig och tog ett glas vin på balkongen, tittade på film och gjorde tacos!
Dagen efter gick jag på handledarutbildning för körkort med mamma, så nu jävlar ska vi komma igång! Väntar hem papper som vi måste ha i bilen för att kunna övningsköra nu!


Söndag, måndag & tisdag jobbade jag natt


I onsdags fixade jag massor hemma och sedan åkte jag hem till mamma och Anders och hade en riktig myskväll. Sov även kvar där!


I torsdags lunchade jag med mamma! Blev sushi igen, haha.
Sedan träffade jag Bea en sväng och sedan åkte jag hem till M.
Igår var det kanonfint väder så vi bestämde oss för att spendera dagen ute. Jag gjorde iordning lite matsäck och så satte vi oss på ett berg på Skeppsholmen. Satt där i några timmar och sedan käkade vi lunch i Vasaparken. Inatt jobbade jag och det gör jag idag & imorn med!

-

16/5-2012

Jobbade idag. Gick smärtfritt.
Påväg hem skulle jag köpa toapapper och gurka. Kom ut med en kasse för 160 spänn med allt möjligt, men såklart utan skitpapper. Varför händer det ALLTID? Att man missar just det man ska köpa? Känner mig som en senil gammal kärring ibland. Fuck that.
Lite efter att jag kom hem kom iallafall Krille över. Vi kollade på The town. Grymt bra film - se.
Han gick för någon timme sedan så nu sitter jag i min ensamhet och kollar på Sex and the city. Inte helt fel ändå..

.

summer

kom, stanna här och lämna mig aldrig.

Told myself that you were right for me. But felt so lonely in your company

Har haft två lediga dagar nu igen. Dom har väl varit både bra och dåliga. Livet är inte alltid en dans på rosor kan man väl lugnt påstå. (like I didn't know that before..) Har varit/är fortfarande grymt ledsen av en anledning, men life goes on..måste försöka vara rak i rygg och peppa mig själv att inte ta skit eller bli utnyttjad.

Well, jobbade idag, blir jobb imorn och torsdag också. Sedan två lediga dagar igen. På lördag ska jag och mami iväg på handledarkurs inför körkortet. Måste verkligen komma igång snart...typ..nu!

mådde iallafall bra igår

Igår vaknade jag upp med världens finaste människa vid min sida och sedan jobbade jag på dagen.
Slutade kl 19 och mötte upp Cissi för att sedan åka hem till mig. Vi drack lite bubbel och fixade oss och sedan bar det av ut i vimlet! Cissiluren fyller nämligen 21 år idag så det var dags att fira lite!

Hur jag mår idag behöver vi däremot inte prata om..


Grattis älskling!

två lediga

Jobbade sex dagar förra veckan och det känns i kropp och huvud!
Men nu har jag haft två lediga dagar som varit toppen!
Jag har fått mycket gjort och hade en underbar eftermiddag & kväll igår.
Ni får lite bilder
Supergod lunch
Var hundvakter på kvällen
Titta vad jag fick! Någon som vet vad Mikaela gillar
Frukost imorse

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0