fredag, lördag

Hej!
I fredags mötte jag upp Josefin och åkt ein till stan. Vi kollade runt lite och sedan satte vi oss på en uteservering vid Sergelrondellen och kollade på alla flak som åkte förbi. Åh vad jag längtar. Tre dagar kvar! Men jag hörde nu att vi inte får åka in med flaken i stan.. what? Vilken jävla pissidé.
Vid femtiden mötte jag upp David och åkte hemåt. Sedan kom Cassandra förbi och vi drack lite (mer) vin och sedan drog vi in till stan och mötte upp tre av Davids vänner och satte oss på en bar. Åkte hem runt tvåtiden


Igår var vi ute hos Davids mormor och morfar hela dagen. Vi åt jättegod lunch och hade det hur mysigt som helst. Sedan åkte jag och David till Kristinebergsklipporna där hans vänner var. Vid 22-tiden åkte jag in till jobbet för att jobba natt, men när jag kom dit började jag må så jävla illa att jag fick vända hemåt igen. Vete fan vad som hände.. tråkigt, för jag var faktiskt taggad för att jobba..




Jag har fler bilder, men dom är på den andra kameran och som vanligt hittar jag inte alla dessa jävla sladdar. Måste verkligen få ordning på dom.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0