En underbar men samtidigt minst sagt LÄSKIG kryssning!

Det underbara:
Jag och David åkte på kryssning i förrgår vid femtiden. Gick på båten mot Helsingfors, började med en fördrink och sedan gick vi in på buffén som var supegod. Därefter gick vi till taxfreen och köpte lite öl och cider och satte oss i hytten och pratade och drack. Vid tio gick vi ut till stället där de sjunger och uppträder och fortsatte med lite goda drinkar och prat. Vid ettiden gick vi och sussade till vågorna.
Igårmorse åt vi frukostbuffén och sedan gick vi av i Finland. Vi vandrade in mot city och satte oss på ett café och fikade i några timmar. Sedan gick vi och shoppade lite och kollade runt i affärer.
Vid tvåtiden gick vi tillbaka till båten, trots att den skulle gå klockan fem. Men vi tog en tupplur på någon dryg timma och gick omkring lite. Kvällen var lika perfekt som den innan, men istället för buffén åt vi tapas och god sallad.
Det läskiga:
Imorse skulle vi kommit till Stockholm klockan 9.30 men jag vaknade vid 7-tiden av att det gungade som satan och hela fartyget skakade. Sedan ropade de ut i högtalarna att båten var två timmar försenad. Gungandet lugnade sig och jag somnade någon timme till. Jag tänkte att förseningen berodde på gungandet och gick upp och tog en macka och gick och kollade lite i taxfreen medan David sov vidare.
När tiden närmade sig så att vi skulle gå av började de ropa ut i högtalarna att polisen skulle komma och "godkänna" att vi gick av båten pågrund av att någon nödsituation hänt under natten.
Jag och David fattade inte mycket, och något par som hörde oss småprata berättade att någon ramlat över bord i natt och att båten stått stilla på havet i två timmar (vi sov då..märkte därför ingenting).
Det tog mer än en timme att gå av båten eftersom polisen till en början ville kolla legitimation på ALLA som gick av båten, som för övrig var typ fullsatt. Ingen fattade någonting och vi släppte det.
Nu ikväll ser man på internet och hör på tvn att någon man slängt en annan man över bord.
FY SATAN vad läskigt. Tänk att man var där. Låg och sov så gott. Eller dom säger att det var runt midnatt..alltså kunde vi ha suttit och lyssnat på musiken och druckit drinkar..Usch, usch, usch.
Artikel:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6384755.ab


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0