jak er en snel hest

Haha, nej men jag gick nyss in och kollade lite horoskop.
Enligt det kinsesiska horoskopet är jag i hästens tecken. Kanske inte världens charmigaste, men men..
Lite om mig som häst:

image591

personlighet:
Hästkvinnor är frapperande vackra och ofta der man dem omgivna av en skara beundrare som andlöst lyssnar till deras spirituella och briljanta konversation. Och du kan vara säker på att det en Hästkvinna eventuellt saknar i skönhet kompenserar hon med stil. Hon låter klippa håret i den absolut senaste modesalongen, hennes skor har italiensk formgivning och parfymen har kostat henne en halv årslön. När hon är som mest till sin fördel finns inget vackrare och mer spirituellt.
Född i smakfullhetens och uthållighetens tecken är Hästen känd för sitt originella sinne för humor. Hon är också mycket praktiskt lagd och hennes flit är allmänt omvittnad.
Som regel är Hästar inte svartsjuka eller dominerande och de ägnar sig inte åt dubbelmoral. De begär sin frihet och förväntar sig att deras partner också gör det. Men Hästen tycker om att få sin vilja igenom.
Hästen älskar sällskapsliv både i stor och liten skala och är en inbiten festprisse.
Den kvinnliga Hästen har ofta ett utseende som gör henne till modemagasinens omslagsflicka, och hon kan konsten att klä sig enligt senaste mode.
Hästens hem är en blandning av bekvämlighet och förfinad smak. Tonvikten ligger alltid på det enkla och anspråkslösa, men den praktiska Hästen ser till att köpa kvalité. Han finner det meningslöst att slösa pengar på en soffa som rasar ihop inom fem minuter, eller på mattor som är trasiga efter bara en vecka. Och hemmet bär många spår av Hästens personlighet, till exempel de tavlor som hänger på de strikt sobra väggarna eller färgvalet på möbeltygerna. Och hemma hos storätaren Hästen finns alltid massor med mat.
Eftersom det viktigaste för en Häst är frihet, kommer denna frihetslängtan att prägla de tre faserna i hans liv. Fölungen lämnar ofta hemmet tidigt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0