akta dig för julbordet

Julbordets objudna gäster - här är de livsfarliga bakterierna som gömmer sig i maten

Bakterier, virus, mögelsvampar och parasiter.

Mikroorganismerna finns överallt omkring oss - ofta i maten vi älskar.

De kan vara livsviktigt nyttiga och förbättre både hållbarhet, smak och konsistens.

Men det räcker med en felgravad strömmingsfilé för att bli ordentligt sjuk och i värsta fall dö.

De farligaste bakterierna bildar livsfarliga nervgifter som finns kvar även om maten kokat en timme.

De elaka bakterierna förökar sig lika snabbt i kylen som på julbordet - och de lämnar ingen bismak alls.


image329


Kommentarer
Anonym

när hörde du senast att någon dog av julbordet?
De här är ungefär lika troligt som att krascha ett flygplan!

2007-12-15 @ 14:04:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mikaela Holm

Happy girls are the prettiest!

RSS 2.0